Рецепт Курячі стегна по-марокканські

Рецепт Курячі стегна по-марокканські
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Давно задивляється на рецепти марокканської кухні, але для початку вибрала рецепт простіше: курячі стегна по-марокканські під соусом "; Чермула ";. Розповім і покажу, як приготувати це смачне блюдо.

опис приготування:

Соус «Чермула» - це марокканський відповідь на італійський соус «песто», готується він зі свіжого листя петрушки і кінзи, з додаванням прянощів. Часто використовується в стравах Північно-Африканської кухні, в основному з рибою, але і для м'яса він дуже підходить. Курка виходить ніжною, соковитою, з екзотичним смаком. Це просте блюдо, яке можна приготувати заздалегідь, що робить його ідеальним для компанії.

  • курячі стегна— 6 штук
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • часник— 4 зубчики
  • коріандр мелений— 1/4 чайних ложки
  • зіра мелена— 1 Чайна ложка
  • петрушка свіжа— 1 пучок
  • кінза свіжа— 1 пучок
  • цедра лимонна— 1 Чайна ложка
  • паприка мелена— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Масло оливкове— 1/2 склянки
  • сік лимонний— 2 Ст. ложки
Курячі стегна по-марокканські - фото крок 1 Курячі стегенця промийте, обсушити, натріть сіллю і поки відкладіть. Для соусу в чашу блендера покладіть очищений часник, петрушку, Kinzu, сіль, кмин, koriandr, паприку і лимонну цедру. Пробийте кілька разів в режимі «Пульс» і, поступово додаючи оливкову олію і лимонний сік, обробіть масу, щоб вийшов однорідний соус.

Курячі стегна по-марокканські - фото крок 2 Розігрійте духовку до 175 градусів. нагрійте 1 ст.л. оливкового масла на середньому вогні у великій чавунній сковороді, покладіть шматочки курки шкірою вниз.

Курячі стегна по-марокканські - фото крок 3 Обсмажте курячі стегенця з обох боків до золотистого кольору, по 5-6 хвилин з кожного боку. Злийте зайвий жир і поверніть м'ясо на сковороду.

Курячі стегна по-марокканські - фото крок 4 Покрийте обсмажену курку з обох сторін соусом "; Чермула" (залиште трохи для подачі) і покладіть шматочки шкіркою вгору.

Курячі стегна по-марокканські - фото крок 5 Запікайте курку до готовності в розігрітій духовці близько 10-15 хвилин.

Курячі стегна по-марокканські - фото крок 6 Що залишився соус чермула змішайте з жиром, виділився при запіканні, подавайте курячі стегна по-марокканські з будь-яким гарніром, полив приготованим соусом з маслом.

Подібні рецепти

Курячі стегна без шкіри

Брусничне варення

Курячі стегна без шкіри, запечені в духовці, - це дієтичне блюдо, і спасибі борозенки, приготування займає набагато менше часу. До того ж, особливий смак і аромат їм надають прованські трави. опис приготування: Готувати за цим рецептом легко і просто. А результат перевершує всі очікування. Сам...

Курячі стегна на грилі

Курячі стегна на грилі

Курячі стегна на грилі — ще один рецепт в скарбничку любителів гриля і взагалі приготування їжі на відкритому повітрі. Рецепт курячих стегон гриль дуже простий, його фішка — в дуже смачне маринаді. опис приготування: Існують тисячі рецептів приготування курячих стегон на грилі. адже, по суті, ...

Курячі стегна з гречкою в духовці

Курячі стегна з гречкою в духовці

Напевно, складно придумати більш корисне і просте блюдо, ніж курячі стегна з гречкою в духовці. До того ж це дуже смачно і ситно. На обід або вечерю відмінне блюдо для всієї родини. опис приготування: Курячі стегна з гречкою в духовці приготувати дуже просто і швидко. 25-30 хвилин вистачить, щ...

Курячі стегна без кістки

Курячі стегна без кістки

Шукайте нові цікаві страви? Пропоную вам звернути увагу на цей варіант, як приготувати курячі стегна без кістки на грилі. Пікантний маринад надає їм неймовірний смак і аромат. опис приготування: подивіться, як приготувати курячі стегна без кістки в домашніх умовах. Робити це можна також в духо...

Курячі стегна під соусом

Курячі стегна під соусом

Курячі стегна - відмінний варіант смачного і ситної вечері, якщо знати, як їх правильно приготувати. Я пропоную гасити стегенця в оригінальному сметанному соусі з часником і паприкою. опис приготування: Я дуже люблю тушкувати курку в сметанному соусі з різними добавками: із зеленню, часником, ...