Рецепт Кета на грилі

Рецепт Кета на грилі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі.

опис приготування:

Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно:

1. приготувати маринад.

2. підготувати рибу.

3. Залишити рибу маринуватися.

4. Через дві години загорнути її у фольгу і прожарювати протягом 25 хвилин.

5. Розгорнути фольгу і досмажити філе на грилі. Подавати до столу, окропивши лимонним соком.

  • філе кети— 1 кілограм
  • манго— 2 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • імбир— 30-40 грам
  • Чорний перець— 1-2 чайних ложок
  • сіль— За смаком
  • пиво— 400 мілілітрів
  • Олівокове масло— 2 Ст. ложки
  • лимон— 1 штука
Кета на грилі - фото крок 1 Podgotavlivaem файл. моєму, нарізаємо шматками.

Кета на грилі - фото крок 2 Для приготування маринаду необхідно в одну миску нарізати імбир, манго, видавити часник. Все це подрібнити блендером і долити пива, приправити сіллю, перцем.

Кета на грилі - фото крок 3 У маринад опускаємо філе і залишаємо в холодильнику на пару годин.

Кета на грилі - фото крок 4 Після цього кожен шматок загортаємо в фольгу, попередньо окропивши маслом.

Кета на грилі - фото крок 5 Смажимо філе у фользі протягом 25 хвилин. Після цього розгортаємо фольгу і смажимо ще 10 хвилин кожну сторону.

Кета на грилі - фото крок 6 Збризгуємо філе лимонним соком і подаємо до столу.

Подібні рецепти

Кета копчена

Шашлик з баклажанів

Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...

Кета малосольная

Кета малосольная

малосольна кета — прекрасна закуска на святковий стіл, начинка для бутербродів і просто смачна риба! Приготувати таку рибу дуже просто, вам знадобиться всього-то 15-20 хвилин часу. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування кети малосольной. Беремо цілу рибу і ...

Кета в духовці

Кета в духовці

Смачна і ситна кета в духовці готується протягом години. Я роблю її з помідорами, картоплею і сиром. опис приготування: Кета в духовці є повноцінним стравою. Так як в неї входить і головне — риба, і гарнір — овочі. Кета в духовці є головним блюдом на моїх святах. Гості завжди в захваті від ціє...

Кета в фользі в духовці

Кета в фользі в духовці

Катані, як і інші види риб сімейства лососевих, користується великою популярністю. Страви з неї вишукані, смачні і дуже корисні. розповім, як приготувати кету в фользі в духовці. опис приготування: Таку рибку ви можете подати на святковий стіл або приготувати на романтичну вечерю на двох. З ке...

Кета в клярі

Кета в клярі

Кета в клярі може бути чудовим блюдом як на обід, так і до вечері. Цей рецепт сподобається кожній господині, адже рибка в клярі виходить ніжною і дуже апетитною, а готується — дуже просто. опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом приготування кети в клярі. Зовсім недавно вирішила при...