Рецепт Кета в фользі в духовці
Катані, як і інші види риб сімейства лососевих, користується великою популярністю. Страви з неї вишукані, смачні і дуже корисні. розповім, як приготувати кету в фользі в духовці.
опис приготування:
Таку рибку ви можете подати на святковий стіл або приготувати на романтичну вечерю на двох. З кетой добре поєднуються ароматні трави, наприклад, Braai, чебрець, розмарин. Ви можете зробити маринад для риби або запекти її з травами і овочами. Подавайте рибку злегка теплій.
- філе кети— 350 грам
- часник— 1 зубчик
- сушений орегано— 1 Чайна ложка
- сушений чебрець— 1 Чайна ложка
- сушена петрушка— 1 Чайна ложка
- мед— 0,5 чайних ложки
- Вершкове масло— 100 грам
- лимон— 0,5 штуки
- сіль, перець— За смаком
- петрушка— 0,5 пучка
2. Розріжте філе кети на 2 частини, вийдуть дві порції. Вимийте рибку і витріть її насухо. Розгорніть фольгу і викладіть в ряд кружечки лимона, навантаження на них rybu.
3. Сформуйте човник з фольги, але залиште відкритою верхівку.
4. Очистіть часник і наріжте його дуже дрібно. У сковороду викладіть вершкове масло, до нього додайте часник, мідь, всі спеції, крім свіжої петрушки, сіль і poperčite, прогрейте 1-2 хвилини. Отриманою сумішшю полийте кожен шматочок риби.
5. Запечатайте верхню частину човники і відправте рибу в духовку. виїзд обсмажений 15-20 хвилин.
6. Дістаньте рибу з духовки і відкрийте верхню частину човники з фольги, посипте відразу рибу дрібно рубаною свіжої петрушкою і подавайте через кілька хвилин.
Подібні рецепти
Свинина з айвою
Смачна і ситна кета в духовці готується протягом години. Я роблю її з помідорами, картоплею і сиром. опис приготування: Кета в духовці є повноцінним стравою. Так як в неї входить і головне — риба, і гарнір — овочі. Кета в духовці є головним блюдом на моїх святах. Гості завжди в захваті від ціє...
Кета копчена
Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...
Кета малосольная
малосольна кета — прекрасна закуска на святковий стіл, начинка для бутербродів і просто смачна риба! Приготувати таку рибу дуже просто, вам знадобиться всього-то 15-20 хвилин часу. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування кети малосольной. Беремо цілу рибу і ...
Кета на грилі
Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...
Кета в клярі
Кета в клярі може бути чудовим блюдом як на обід, так і до вечері. Цей рецепт сподобається кожній господині, адже рибка в клярі виходить ніжною і дуже апетитною, а готується — дуже просто. опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом приготування кети в клярі. Зовсім недавно вирішила при...