Рецепт Кета в фользі в духовці

Рецепт Кета в фользі в духовці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Катані, як і інші види риб сімейства лососевих, користується великою популярністю. Страви з неї вишукані, смачні і дуже корисні. розповім, як приготувати кету в фользі в духовці.

опис приготування:

Таку рибку ви можете подати на святковий стіл або приготувати на романтичну вечерю на двох. З кетой добре поєднуються ароматні трави, наприклад, Braai, чебрець, розмарин. Ви можете зробити маринад для риби або запекти її з травами і овочами. Подавайте рибку злегка теплій.

  • філе кети— 350 грам
  • часник— 1 зубчик
  • сушений орегано— 1 Чайна ложка
  • сушений чебрець— 1 Чайна ложка
  • сушена петрушка— 1 Чайна ложка
  • мед— 0,5 чайних ложки
  • Вершкове масло— 100 грам
  • лимон— 0,5 штуки
  • сіль, перець— За смаком
  • петрушка— 0,5 пучка
Кета в фользі в духовці - фото крок 1 1. Розігрійте духовку до 190-200 градусів. Вимийте лимон і наріжте його половинку тонкими кружечками.

Кета в фользі в духовці - фото крок 2 2. Розріжте філе кети на 2 частини, вийдуть дві порції. Вимийте рибку і витріть її насухо. Розгорніть фольгу і викладіть в ряд кружечки лимона, навантаження на них rybu.

Кета в фользі в духовці - фото крок 3 3. Сформуйте човник з фольги, але залиште відкритою верхівку.

Кета в фользі в духовці - фото крок 4 4. Очистіть часник і наріжте його дуже дрібно. У сковороду викладіть вершкове масло, до нього додайте часник, мідь, всі спеції, крім свіжої петрушки, сіль і poperčite, прогрейте 1-2 хвилини. Отриманою сумішшю полийте кожен шматочок риби.

Кета в фользі в духовці - фото крок 5 5. Запечатайте верхню частину човники і відправте рибу в духовку. виїзд обсмажений 15-20 хвилин.

Кета в фользі в духовці - фото крок 6 6. Дістаньте рибу з духовки і відкрийте верхню частину човники з фольги, посипте відразу рибу дрібно рубаною свіжої петрушкою і подавайте через кілька хвилин.

Подібні рецепти

Кета в духовці

Свинина з айвою

Смачна і ситна кета в духовці готується протягом години. Я роблю її з помідорами, картоплею і сиром. опис приготування: Кета в духовці є повноцінним стравою. Так як в неї входить і головне — риба, і гарнір — овочі. Кета в духовці є головним блюдом на моїх святах. Гості завжди в захваті від ціє...

Кета копчена

Кета копчена

Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...

Кета малосольная

Кета малосольная

малосольна кета — прекрасна закуска на святковий стіл, начинка для бутербродів і просто смачна риба! Приготувати таку рибу дуже просто, вам знадобиться всього-то 15-20 хвилин часу. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування кети малосольной. Беремо цілу рибу і ...

Кета на грилі

Кета на грилі

Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...

Кета в клярі

Кета в клярі

Кета в клярі може бути чудовим блюдом як на обід, так і до вечері. Цей рецепт сподобається кожній господині, адже рибка в клярі виходить ніжною і дуже апетитною, а готується — дуже просто. опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом приготування кети в клярі. Зовсім недавно вирішила при...