Рецепт Кулеб'яка з чотирма начинками

Рецепт Кулеб'яка з чотирма начинками
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування кулеб'яки наповненою 4мя смачними начинками.

кількість порцій: 12-13
  • борошна— 1 кілограм
  • молока— 1,5 склянки
  • сухих дріжджів— 20 грам
  • вершкового масла— 125 грам
  • яєчних жовтки— 4 штуки
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • солі— 0,5 чайних ложки
  • борошна— 200 грам(для млинців)
  • цукру— 1 Ст. ложка(для млинців)
  • солі— 1 щіпка(для млинців)
  • яйця— 2 штуки(для млинців)
  • молоко— 200 мілілітрів(для млинців)
  • олія— 1 штука(масло для обсмажування млинців)
  • м'ясного фаршу— 500 грам(для начинки)
  • курячої печінки— 500 грам(для начинки)
  • рису— 0,5 склянки(для начинки)
  • сухих грибів— 50 грам(для начинки)
  • цибулини— 3 штуки(для начинки)
  • сметани і вершкового масла по— 2 Ст. ложки(для начинки)
  • солоні огірки— 2 штуки(для начинки)
  • зварених круто яйця— 3 штуки(для начинки)
  • пучок зеленої цибулі і петрушки по— 1 штука(для начинки)
  • чорного перцю— 0,5 чайних ложки(для начинки)
Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 1 Замісити тісто для кулеб'яки. У тепле молоко додати цукор, дріжджі і половину просіяного з сіллю борошна. перемішати, закрити і поставити в тепле місце на годину. Додати жовтки, олія, і решту борошна. Гарненько вимісити гладке, не прилипає до рук тісто, закрити і залишити ще на годину. Потім тісто обмять і дати постояти ще півгодини.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 2 Поки піднімається тісто, зробити млинці. борошно, цукор, сіль, молоко і яйця змішати в блендері. Перелити тісто в миску, закрити і залишити на годину. нагріти сковороду, змастити її олією. Влити невелику кількість тіста, круговим рухом розподілити його по всій поверхні сковороди. через 1.5 хв. перевернути млинець на іншу сторону і випікати ще 40 сек. Таким чином спекти інші млинці.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 3 М'ясна начінка.3 гілочки петрушки і цибулину дрібно нарізати. Назогреть в сковороді рослинне масло Обсмажити цибулю. 2 хв. Додати м'ясний фарш, перемішати і готувати 5 хв. Додати 1 ст. л сметани, сіль, чорний перець, петрушку. Гасити на слабкому вогні 5 хв. Зняти з вогню.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 4 Начинка з курячої печінки. Курячу печінку очистити, помити і відварити до готовності, дрібно нарубати. огірки очистити, порізати тонкою соломкою. Сік, що виділився злити. перемішати печінку з огірками і сметаною, що залишилася.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 5 Грибна начінка.Гріби відварити, порізати. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати півкільцями. Обсмажити гриби разом з цибулею. приправити сіллю.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 6 Начинка з рису. Рис відварити до готовності. Зелену цибулю нарізати дрібно. яйця, зварені в круту, розім'яти виделкою. все розмішати. У кожну з підготовлених начинок вбити по 1 сирого жовтка, розмішати

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 7 Поділити тісто на 3 частини, одна з яких повинна бути меншого розміру. Одну маленьку і одну велику частини розкачати на прямокутні пласти товщиною пів см. Помістити менший пласт на деко, накритий папером для випічки. Укласти на тісто начинку з м'ясного фаршу, залишивши з кожного боку поля по 4-5 см. Розрівняти і прокласти млинцями.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 8 Укласти по черзі начинку з рису, потрухів і грибів, перекладаючи кожен шар млинцями. Закрити другим шаром тіста, руками злегка притиснути верхній шар, щоб він щільно ліг на начинку.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 9 Розкачати третій пласт, підрівняти краю. Прорізати гострим ножем поздовжні переривчасті лінії на відстані 1,5-2 см одна від одної. Довжина кожного розрізу повинна бути приблизно 6 см. відстань між розрізами — 3 см.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 10 Акуратно взяти прорізаний пласт двома руками, прикрити їм кулеб'яку, підтягнути краю так, щоб вони зрівнялися з краями кулеб'яки.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 11 Защипати краї кулеб'яки "; кіскою ";. Вгорі по центру зробити, на відстані 12 см одна від одної, 2 дірочки, поставити в них трубочки з щільного паперу, щоб начинка не була надто вологою. Дати кулеб'яці расстояться 20 хв.

Кулеб'яка з чотирма начинками - фото крок 12 Нагріти духовку до 210 ° С. Кулеб'яку обмазати злегка збитим жовтком. випікати 45 хв. Якщо кулебяка підгоратиме зверху, покрити її аркушем паперу для випічки. Готову кулеб'яку прикрити сухим рушником і трохи скропити водою з пульверизатора. дати постояти 5-7 хв. Потім порізати на порції і подати до столу.

Подібні рецепти

Кулеб'яка з рибою

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яка з чотирма начинками batal.com.ua') as relev FROM link...' at line 1

Ділюся ситним і смачним, але в той же час простим рецептом кулеб'яки з рибою. обіцяю, що страва вийде вище всяких похвал: і ароматне воно, і економне, і ситне ... захват та й годі, одним словом! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий і смачний рецепт ситного страви для всієї родини! З...

Кулеб'яка

Кулеб'яка

Традиційне російське страву. В даному рецепті Кулеб'яка це закритий пиріг з важкої рибною начинкою. опис приготування: кулеб'яка — традиційне російське блюдо зі складною начинкою. Існує кілька варіантів основний начинки пирога, а так само різних способів з її укладання. Кулеб'яка це важкий пир...

Картопляний пиріг з трьома начинками

Картопляний пиріг з трьома начинками

Сьогодні мій список улюблених страв з картоплі поповнив рецепт, як приготувати картопляний пиріг з трьома начинками. Пиріг вийшов дуже смачним, ситним і сподобався всім моїм близьким. опис приготування: завдяки тому, що цей пиріг дуже ситний, з великою кількістю начинки (та й саме картопляне т...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...