Рецепт Кулеб'яка з чотирма начинками
Рецепт приготування кулеб'яки наповненою 4мя смачними начинками.
кількість порцій: 12-13
- борошна— 1 кілограм
- молока— 1,5 склянки
- сухих дріжджів— 20 грам
- вершкового масла— 125 грам
- яєчних жовтки— 4 штуки
- цукру— 2 Ст. ложки
- солі— 0,5 чайних ложки
- борошна— 200 грам(для млинців)
- цукру— 1 Ст. ложка(для млинців)
- солі— 1 щіпка(для млинців)
- яйця— 2 штуки(для млинців)
- молоко— 200 мілілітрів(для млинців)
- олія— 1 штука(масло для обсмажування млинців)
- м'ясного фаршу— 500 грам(для начинки)
- курячої печінки— 500 грам(для начинки)
- рису— 0,5 склянки(для начинки)
- сухих грибів— 50 грам(для начинки)
- цибулини— 3 штуки(для начинки)
- сметани і вершкового масла по— 2 Ст. ложки(для начинки)
- солоні огірки— 2 штуки(для начинки)
- зварених круто яйця— 3 штуки(для начинки)
- пучок зеленої цибулі і петрушки по— 1 штука(для начинки)
- чорного перцю— 0,5 чайних ложки(для начинки)
Поки піднімається тісто, зробити млинці. борошно, цукор, сіль, молоко і яйця змішати в блендері. Перелити тісто в миску, закрити і залишити на годину. нагріти сковороду, змастити її олією. Влити невелику кількість тіста, круговим рухом розподілити його по всій поверхні сковороди. через 1.5 хв. перевернути млинець на іншу сторону і випікати ще 40 сек. Таким чином спекти інші млинці.
М'ясна начінка.3 гілочки петрушки і цибулину дрібно нарізати. Назогреть в сковороді рослинне масло Обсмажити цибулю. 2 хв. Додати м'ясний фарш, перемішати і готувати 5 хв. Додати 1 ст. л сметани, сіль, чорний перець, петрушку. Гасити на слабкому вогні 5 хв. Зняти з вогню.
Начинка з курячої печінки. Курячу печінку очистити, помити і відварити до готовності, дрібно нарубати. огірки очистити, порізати тонкою соломкою. Сік, що виділився злити. перемішати печінку з огірками і сметаною, що залишилася.
Грибна начінка.Гріби відварити, порізати. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати півкільцями. Обсмажити гриби разом з цибулею. приправити сіллю.
Начинка з рису. Рис відварити до готовності. Зелену цибулю нарізати дрібно. яйця, зварені в круту, розім'яти виделкою. все розмішати. У кожну з підготовлених начинок вбити по 1 сирого жовтка, розмішати
Поділити тісто на 3 частини, одна з яких повинна бути меншого розміру. Одну маленьку і одну велику частини розкачати на прямокутні пласти товщиною пів см. Помістити менший пласт на деко, накритий папером для випічки. Укласти на тісто начинку з м'ясного фаршу, залишивши з кожного боку поля по 4-5 см. Розрівняти і прокласти млинцями.
Укласти по черзі начинку з рису, потрухів і грибів, перекладаючи кожен шар млинцями. Закрити другим шаром тіста, руками злегка притиснути верхній шар, щоб він щільно ліг на начинку.
Розкачати третій пласт, підрівняти краю. Прорізати гострим ножем поздовжні переривчасті лінії на відстані 1,5-2 см одна від одної. Довжина кожного розрізу повинна бути приблизно 6 см. відстань між розрізами — 3 см.
Акуратно взяти прорізаний пласт двома руками, прикрити їм кулеб'яку, підтягнути краю так, щоб вони зрівнялися з краями кулеб'яки.
Защипати краї кулеб'яки "; кіскою ";. Вгорі по центру зробити, на відстані 12 см одна від одної, 2 дірочки, поставити в них трубочки з щільного паперу, щоб начинка не була надто вологою. Дати кулеб'яці расстояться 20 хв.
Нагріти духовку до 210 ° С. Кулеб'яку обмазати злегка збитим жовтком. випікати 45 хв. Якщо кулебяка підгоратиме зверху, покрити її аркушем паперу для випічки. Готову кулеб'яку прикрити сухим рушником і трохи скропити водою з пульверизатора. дати постояти 5-7 хв. Потім порізати на порції і подати до столу.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яка з чотирма начинками batal.com.ua') as relev FROM link...' at line 1
Ділюся ситним і смачним, але в той же час простим рецептом кулеб'яки з рибою. обіцяю, що страва вийде вище всяких похвал: і ароматне воно, і економне, і ситне ... захват та й годі, одним словом! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий і смачний рецепт ситного страви для всієї родини! З...
Кулеб'яка
Традиційне російське страву. В даному рецепті Кулеб'яка це закритий пиріг з важкої рибною начинкою. опис приготування: кулеб'яка — традиційне російське блюдо зі складною начинкою. Існує кілька варіантів основний начинки пирога, а так само різних способів з її укладання. Кулеб'яка це важкий пир...
Картопляний пиріг з трьома начинками
Сьогодні мій список улюблених страв з картоплі поповнив рецепт, як приготувати картопляний пиріг з трьома начинками. Пиріг вийшов дуже смачним, ситним і сподобався всім моїм близьким. опис приготування: завдяки тому, що цей пиріг дуже ситний, з великою кількістю начинки (та й саме картопляне т...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...