Рецепт Картопляний пиріг з трьома начинками

Рецепт Картопляний пиріг з трьома начинками
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні мій список улюблених страв з картоплі поповнив рецепт, як приготувати картопляний пиріг з трьома начинками. Пиріг вийшов дуже смачним, ситним і сподобався всім моїм близьким.

опис приготування:

завдяки тому, що цей пиріг дуже ситний, з великою кількістю начинки (та й саме картопляне тісто не гірше начинки), таким пирогом можна нагодувати не тільки всю сім'ю, але і друзів, забігли на вогник і аромат. звичайно, такий пиріг можна приготувати з однією або двома начинками, але я вам раджу все ж спробувати повний варіант, буде дуже і дуже смачно!

  • печериці— 300 грам
  • Картопля— 1 кілограм
  • яйця— 4-5 штук
  • фарш м'ясний— 350 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
  • селера— 1/2 штуки(стебла)
  • Цибуля— 100 грам(зелений)
  • борошно— 4 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 100 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Насамперед очистіть картопля, поріжте на невеликі шматки і поставте варитися в трохи підсоленій воді. Також відразу відваріть 3 яйця круто.

Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 2 Половину цибулі і селеру дрібно поріжте і відправте в сковороду з невеликою кількістю масла. злегка підсмажте, щоб цибуля почав розм'якшуватися.

Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 3 Потім додайте очищені і порізані гриби і смажте на середньому вогні, часто помішуючи, до готовності грибів.

Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 4 На окремій сковороді обсмажте спочатку другу половину дрібно нарізаної цибулі, потім додайте фарш і смажте, часто помішуючи, до готовності. Не забудьте посолити і поперчити за смаком.

Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 5 Відварені круто яйця дрібно наріжте або натріть на крупній тертці. Зелена цибуля (його можна взяти більше або менше) дрібно поріжте і змішайте з яйцями.

Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 6 Тим часом картопля звариться. Поки він гарячий, злийте воду, а сам картопля потовчіть в пюре разом з шматочком вершкового масла. потім додайте 1 або 2 яйця і перемішайте. А тепер дивіться по консистенції, додайте спочатку половину борошна, перемішайте. Якщо пюре ще рідкувато (а це залежить від сорту картоплі), то додайте ще борошна. Але занадто багато борошна я не раджу додавати, чим менше її, тим смачніше пиріг.

Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 7 приблизно 2/3 картоплі викладіть у форму для запікання, змащену маслом, розподіліть по формі, сформувавши бортики. В середину покладіть всі три начинки: спочатку гриби, потім яйця, і, нарешті, фарш.

Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 8 Зверху викладіть залишився картопляне пюре. Змастіть жовтком і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 25-30 хвилин, до утворення на поверхні красивою золотистої скоринки.

Картопляний пиріг з трьома начинками - фото крок 9 Картопляний пиріг з трьома начинками готовий! Смачного!

Подібні рецепти

Кулеб'яка з чотирма начинками

Джем з яблук на зиму

Рецепт приготування кулеб'яки наповненою 4мя смачними начинками. кількість порцій: 12-13 борошна— 1 кілограм молока— 1,5 склянки сухих дріжджів— 20 грам вершкового масла— 125 грам яєчних жовтки— 4 штуки цукру— 2 Ст. ложки солі— 0,5 чайних ложки борошна— 200 грам(для млинців) цукру— 1 Ст. ложка(...

Картопляний пиріг з соусом

Картопляний пиріг з соусом

Рецепт приготування багатошарового картопляного пирога з цибулею, м'ясним фаршем, сиром Чеддер, зеленою квасолею і соусом. опис приготування: Цей ситний овочевий пиріг з м'ясом цілком підійде в якості самостійно страви. картоплі— 2.5 кілограма вершкового масла— 3 Ст. ложки солі— 1/2 чайних л...

Картопляний пиріг

Картопляний пиріг

Рецепт приготування картопляного пирога. Італійська кухня. (кіт' картопляний) кількість порцій: 8 картопля— 900 грам яйце— 1 штука вершкове масло— 30 грам сир пармезан— 60 грам сир моцарелла— 60 грам вареної шинки— 60 грам петрушки— 2 Ст. ложки Cedra 1 лимона— 1 штука мигдалю— 1 щіпка хліб...

Картопляний цимес

Картопляний цимес

картопляний цимес — традиційне національне блюдо єврейської кухні. Це дуже смачна страва, яке обов'язково потрібно приготувати і спробувати! опис приготування: Цимес картопляний — страва, зізнатися чесно, дуже незвичайне. поєднання інгредієнтів, типу чорносливу, родзинок і картоплі здається ра...

Картопляний хліб в хлібопічці

Картопляний хліб в хлібопічці

Сьогодні я поділюся не зовсім звичайним рецептом, як приготувати картопляний хліб в хлібопічці. Все буде просто, адже наш електронний помічник на кухні зробить майже всю роботу. Випічка дуже смачна! опис приготування: правду кажуть, що картопля — це другий хліб. Я не уявляю свій звичайний раці...