Рецепт Кулеб'яка

Рецепт Кулеб'яка
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Традиційне російське страву. В даному рецепті Кулеб'яка це закритий пиріг з важкої рибною начинкою.

опис приготування:

кулеб'яка — традиційне російське блюдо зі складною начинкою. Існує кілька варіантів основний начинки пирога, а так само різних способів з її укладання. Кулеб'яка це важкий пиріг, начинка займає більш 50 відсотків ваги від всього блюда.

Пиріг можна подавати в якості закуски, головної страви або доповнення до основного страви.

У класичному варіанті пиріг готується з начинкою з декількох видів фаршу. У цьому рецепті ми готуємо кулеб'яку начинену лососем, рисом, яйцями і шпинатом.


  • свіжий лосось— 200 грам
  • букет гарні— 1 штука
  • яйця— 3 штуки
  • Мал— 100 грам
  • печериці— 150 грам
  • свіжий шпинат— 400 грам
  • листкове тісто— 1 штука
  • кубик курячого бульйону— 1 штука
  • оливкового масла— — За смаком
  • вершкове масло— 2 скибочки
  • лимон— 0,5 штуки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • жовток яйця— 1 штука
  • сіль, перець— — За смаком
кулеб'яка - фото крок 1 Положить куски лосося в горячую соленую воду с букетом гарни.

кулеб'яка - фото крок 2 Варити на повільному вогні, пока мясо лосося станет непрозрачным (4 — 5 хвилин).
Слить воду и дать остыть немного.

кулеб'яка - фото крок 3 Оставить только чистое мясо. Для удаления бурого жира на спине использовать нож.
Убрать кожу, жир и кости.

кулеб'яка - фото крок 4 Положить на салфетку

кулеб'яка - фото крок 5 Зварити яйця круто.
після 10 хвилин кипіння, убрать яйца и положить в холодную воду.
Очистить и положить обратно в холодную воду.
Когда яйца полностью остынутнарезать ломтиками вдоль.

кулеб'яка - фото крок 6 Варить рис в подсоленной воде с куринным кубиком.
В готовый рис добавить оливковое масло и хорошо перемешать, щоб запобігти злипання.

кулеб'яка - фото крок 7 убрать ножки и кожуру у грибов.

кулеб'яка - фото крок 8 И нарезать на маленькие куски.

кулеб'яка - фото крок 9 Положить кусочки масла в сковороду, додати нарізану цибулю, сіль і перець.
Жарить одну минуту и ​​добавить грибы, добре перемішати.

кулеб'яка - фото крок 10 смажити 3 — 4 хвилини, добавить ½ лимонного сока, сіль і перець.
дати охолонути.

кулеб'яка - фото крок 11 Вымыть шпинат. У каждого из них удалить стебель.

кулеб'яка - фото крок 12 Затем высушить их тщательно.

кулеб'яка - фото крок 13 В сковороде растопить кусочек масла. Положить весь шпинат сразу.

кулеб'яка - фото крок 14 Перемешаь осторожно

кулеб'яка - фото крок 15 Розкачати листкове тісто, смазать взбитым желтком яйца.
Положить обратно в холодильник на один час.

кулеб'яка - фото крок 16 По истечении этого времени достать из холодильника и положить в форму смазанной стороной вниз.

кулеб'яка - фото крок 17 Положить слой лосося.

кулеб'яка - фото крок 18 Накрыть слоем риса.

кулеб'яка - фото крок 19 Слой грибов.

кулеб'яка - фото крок 20 Слой нарезанных яиц.

кулеб'яка - фото крок 21 Слой шпината.

кулеб'яка - фото крок 22 Ещё слой лосося.

кулеб'яка - фото крок 23 І, нарешті, второй слой риса.

кулеб'яка - фото крок 24 Закройте пирог краями теста. Залиште невеликий отвір для виходу пари.

кулеб'яка - фото крок 25 Розігріти духовку до 230 ° С. Випікати до золотисто-коричневого кольору

кулеб'яка - фото крок 26 Перед тем как достать , охладить немного

кулеб'яка - фото крок 27 Нарезать на тонкие ломтики. Кулебяку можно есть горячей с соусом

Подібні рецепти

Кулеб'яка з рибою

Макарони «Карбонара» з вершками

Ділюся ситним і смачним, але в той же час простим рецептом кулеб'яки з рибою. обіцяю, що страва вийде вище всяких похвал: і ароматне воно, і економне, і ситне ... захват та й годі, одним словом! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий і смачний рецепт ситного страви для всієї родини! З...

Кулеб'яка з чотирма начинками

Кулеб'яка з чотирма начинками

Рецепт приготування кулеб'яки наповненою 4мя смачними начинками. кількість порцій: 12-13 борошна— 1 кілограм молока— 1,5 склянки сухих дріжджів— 20 грам вершкового масла— 125 грам яєчних жовтки— 4 штуки цукру— 2 Ст. ложки солі— 0,5 чайних ложки борошна— 200 грам(для млинців) цукру— 1 Ст. ложка(...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...