Рецепт Кулеб'яка
Традиційне російське страву. В даному рецепті Кулеб'яка це закритий пиріг з важкої рибною начинкою.
опис приготування:
кулеб'яка — традиційне російське блюдо зі складною начинкою. Існує кілька варіантів основний начинки пирога, а так само різних способів з її укладання. Кулеб'яка це важкий пиріг, начинка займає більш 50 відсотків ваги від всього блюда.
Пиріг можна подавати в якості закуски, головної страви або доповнення до основного страви.
У класичному варіанті пиріг готується з начинкою з декількох видів фаршу. У цьому рецепті ми готуємо кулеб'яку начинену лососем, рисом, яйцями і шпинатом.
- свіжий лосось— 200 грам
- букет гарні— 1 штука
- яйця— 3 штуки
- Мал— 100 грам
- печериці— 150 грам
- свіжий шпинат— 400 грам
- листкове тісто— 1 штука
- кубик курячого бульйону— 1 штука
- оливкового масла— — За смаком
- вершкове масло— 2 скибочки
- лимон— 0,5 штуки
- Luk-salotų— 1 штука
- жовток яйця— 1 штука
- сіль, перець— — За смаком
Варити на повільному вогні, пока мясо лосося станет непрозрачным (4 — 5 хвилин).
Слить воду и дать остыть немного.
Оставить только чистое мясо. Для удаления бурого жира на спине использовать нож.
Убрать кожу, жир и кости.
Положить на салфетку
Зварити яйця круто.
після 10 хвилин кипіння, убрать яйца и положить в холодную воду.
Очистить и положить обратно в холодную воду.
Когда яйца полностью остынут — нарезать ломтиками вдоль.
Варить рис в подсоленной воде с куринным кубиком.
В готовый рис добавить оливковое масло и хорошо перемешать, щоб запобігти злипання.
убрать ножки и кожуру у грибов.
И нарезать на маленькие куски.
Положить кусочки масла в сковороду, додати нарізану цибулю, сіль і перець.
Жарить одну минуту и добавить грибы, добре перемішати.
смажити 3 — 4 хвилини, добавить ½ лимонного сока, сіль і перець.
дати охолонути.
Вымыть шпинат. У каждого из них удалить стебель.
Затем высушить их тщательно.
В сковороде растопить кусочек масла. Положить весь шпинат сразу.
Перемешаь осторожно
Розкачати листкове тісто, смазать взбитым желтком яйца.
Положить обратно в холодильник на один час.
По истечении этого времени достать из холодильника и положить в форму смазанной стороной вниз.
Положить слой лосося.
Накрыть слоем риса.
Слой грибов.
Слой нарезанных яиц.
Слой шпината.
Ещё слой лосося.
І, нарешті, второй слой риса.
Закройте пирог краями теста. Залиште невеликий отвір для виходу пари.
Розігріти духовку до 230 ° С. Випікати до золотисто-коричневого кольору
Перед тем как достать , охладить немного
Нарезать на тонкие ломтики. Кулебяку можно есть горячей с соусом
Подібні рецепти
Макарони «Карбонара» з вершками
Ділюся ситним і смачним, але в той же час простим рецептом кулеб'яки з рибою. обіцяю, що страва вийде вище всяких похвал: і ароматне воно, і економне, і ситне ... захват та й годі, одним словом! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий і смачний рецепт ситного страви для всієї родини! З...
Кулеб'яка з чотирма начинками
Рецепт приготування кулеб'яки наповненою 4мя смачними начинками. кількість порцій: 12-13 борошна— 1 кілограм молока— 1,5 склянки сухих дріжджів— 20 грам вершкового масла— 125 грам яєчних жовтки— 4 штуки цукру— 2 Ст. ложки солі— 0,5 чайних ложки борошна— 200 грам(для млинців) цукру— 1 Ст. ложка(...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...