Рецепт Котлети з баклажанів

Рецепт Котлети з баклажанів
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Погляньте на фото — котлети з баклажанів візуально не відрізняються від м'ясних котлет. Яке буває здивування гостей, коли їм говорять, що тільки що з'їдені ними ніжні котлети були овочевими

опис приготування:

Котлети з баклажанів виходять навіть більш м'які і ніжні, ніж котлети з м'ясного фаршу, завдяки дуже ніжною текстурою самих баклажанів. Ми любимо гостре, тому в котлети додаємо ще й перець чилі, інакше котлети виходять трохи пріснуватими. А так, в цілому — дуже смачне, досить просте в приготуванні і дешеве блюдо, яке перетравлюється куди легше, ніж м'ясні котлети.

  • баклажани— 400 грам
  • хлібний м'якуш— 60 грам
  • овечий сир— 40 грам
  • часник— 1 зубчик
  • гілочка базиліку— 1 штука
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • Перець чилі— 1 штука
Котлети з баклажанів - фото крок 1 Баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо на кубики невеликого розміру. Обсмажуємо в оливковій олії до золотистої скоринки разом з дрібно-дрібно нарізаним перцем чилі.

Котлети з баклажанів - фото крок 2 Потім викладаємо баклажани на серветку, щоб стік зайвий жир.

Котлети з баклажанів - фото крок 3 Часник і базилік дрібно рубаємо.

Котлети з баклажанів - фото крок 4 Баклажани за допомогою вилки розм'якшує в кашку.

Котлети з баклажанів - фото крок 5 Змішуємо баклажани з подрібненим хлібним м'якушем, тертим сиром, часником і базиліком.

Котлети з баклажанів - фото крок 6 Формуємо з отриманої суміші котлетки і обсмажуємо в оливковій олії до скоринки. подавати гарячими. Приємного апетиту

Подібні рецепти

Котлети з баклажанів смажені

Гречана каша з родзинками

Якщо вам ще не довелося спробувати приготувати котлети з баклажанів в домашніх умовах, то настійно рекомендую і пропоную вам дуже класний і дуже простий рецепт. пробуємо? опис приготування: Це досить цікавий рецепт приготування котлет з баклажанів. Вони виходять дуже соковитими, за смаком чимо...

Крокети з баклажанів

Крокети з баклажанів

Крокети з баклажанів - це блюдо, яке обов'язково слід подавати гарячим. Воно обсмажується у фритюрі. Тому зверху у крокетов виходить апетитна хрустка скоринка, яка вам сподобається. опис приготування: Такі овочеві крокети можна подавати в якості закуски або ж гарнір до м'ясних або рибних страв...

Кучмачі з баклажанів

Кучмачі з баклажанів

Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...