Рецепт Котлети з баклажанів смажені

Рецепт Котлети з баклажанів смажені
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вам ще не довелося спробувати приготувати котлети з баклажанів в домашніх умовах, то настійно рекомендую і пропоную вам дуже класний і дуже простий рецепт. пробуємо?

опис приготування:

Це досить цікавий рецепт приготування котлет з баклажанів. Вони виходять дуже соковитими, за смаком чимось нагадують картопляні навіть. Спеції та зелень ви можете варіювати на власний розсуд, використовуючи то, що вам більше до душі. До речі, в фарш можна також додати трохи цвітної капусти, попередньо відварити її, буде теж дуже смачно.

  • баклажани— 1 кілограм
  • цибулина— 1 штука
  • помідор— 2-3 штук
  • часник— 4-6 зубчиків
  • борошно— 150-200 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець— 1/3 чайних ложки
  • сушені трави— 1 Чайна ложка(базилік, орегано і т.д.)
  • свіжа зелень— 1 пучок
  • Сухарі паніровочні— 100 грам
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
  • цукор— За смаком
Котлети з баклажанів смажені - фото крок 1 1. Перед вами весь набір інгредієнтів, які будуть потрібні, щоб повторити цей простий рецепт котлет з баклажанів на вашій кухні. Для початку вимийте овочі як слід, обсушити їх трохи. Видаліть у баклажанів хвостики, викладіть овоч у жароміцних форму і відправте в розігріту духовку приблизно на півгодини.

Котлети з баклажанів смажені - фото крок 2 2. Паралельно на сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте помідори, нарізані кубиком. Додайте сіль їх трохи, додайте дрібку цукру. Готові баклажани остудіть трохи, очистіть від шкірки і наріжте середніми шматочками.

Котлети з баклажанів смажені - фото крок 3 3. помідори, баклажани, подрібнену свіжу зелень, цибулину і часник пропустіть через м'ясорубку.

Котлети з баклажанів смажені - фото крок 4 4. Посоліть вийшов фарш, додайте перець і трохи цукру. Всипте для аромату трохи сушених трав. Невеликими порціями додавайте борошно, щоб вийшов фарш, з яким легко буде працювати. Він не повинен текти, але намагайтеся не переборщити з борошном. додавайте обережно, постійно перемішуючи.

Котлети з баклажанів смажені - фото крок 5 5. Підготуйте панірувальні сухарі. Можна додати в них спеції: каррі, паприка, наприклад, та інші.

Котлети з баклажанів смажені - фото крок 6 6. Змочіть руки у воді, візьміть німого фаршу, сформуйте котлетки. Обваляйте їх з усіх боків в сухариках. Розігрійте на сковороді рослинне масло, смажте котлети з баклажанів в домашніх умовах на середньому вогні до рум'яності.

Подібні рецепти

Котлети з баклажанів

Кращий рецепт баклажанів, фаршированих сиром і сиром з майонезом

Погляньте на фото — котлети з баклажанів візуально не відрізняються від м'ясних котлет. Яке буває здивування гостей, коли їм говорять, що тільки що з'їдені ними ніжні котлети були овочевими опис приготування: Котлети з баклажанів виходять навіть більш м'які і ніжні, ніж котлети з м'ясного фарш...

Крокети з баклажанів

Крокети з баклажанів

Крокети з баклажанів - це блюдо, яке обов'язково слід подавати гарячим. Воно обсмажується у фритюрі. Тому зверху у крокетов виходить апетитна хрустка скоринка, яка вам сподобається. опис приготування: Такі овочеві крокети можна подавати в якості закуски або ж гарнір до м'ясних або рибних страв...

Кучмачі з баклажанів

Кучмачі з баклажанів

Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...

Ко-ко Рислінг (курячі ніжки смажені)

Ко-ко Рислінг (курячі ніжки смажені)

Нещодавно я дізналася, як приготувати ко-ко рислінг (курячі ніжки смажені) - відмінний спосіб обсмажування курячого м'яса з грибами і спеціями. Особливістю страви є те, що його потрібно проварити в соусі. опис приготування: завдяки тому, що всі інгредієнти цієї страви дуже ароматні, гомілки зн...

Креветки, смажені на гілках розмарину

Креветки, смажені на гілках розмарину

Рецепт приготування креветок. кількість порцій: 2 варених тигрових креветок— 12 штук гілочки розмарину— 4 штуки соєвого соусу— 50 мілілітрів стручки червоного гострого перцю— 0,5 штуки кореня імбиру— 1 штука(1см) лимонного соку— 2 чайних ложки меду— 1 Ст. ложка помідорів чері— 8 штук розма...