Рецепт Котлети з баклажанів смажені
Якщо вам ще не довелося спробувати приготувати котлети з баклажанів в домашніх умовах, то настійно рекомендую і пропоную вам дуже класний і дуже простий рецепт. пробуємо?
опис приготування:
Це досить цікавий рецепт приготування котлет з баклажанів. Вони виходять дуже соковитими, за смаком чимось нагадують картопляні навіть. Спеції та зелень ви можете варіювати на власний розсуд, використовуючи то, що вам більше до душі. До речі, в фарш можна також додати трохи цвітної капусти, попередньо відварити її, буде теж дуже смачно.
- баклажани— 1 кілограм
- цибулина— 1 штука
- помідор— 2-3 штук
- часник— 4-6 зубчиків
- борошно— 150-200 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- перець— 1/3 чайних ложки
- сушені трави— 1 Чайна ложка(базилік, орегано і т.д.)
- свіжа зелень— 1 пучок
- Сухарі паніровочні— 100 грам
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
- цукор— За смаком
2. Паралельно на сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте помідори, нарізані кубиком. Додайте сіль їх трохи, додайте дрібку цукру. Готові баклажани остудіть трохи, очистіть від шкірки і наріжте середніми шматочками.
3. помідори, баклажани, подрібнену свіжу зелень, цибулину і часник пропустіть через м'ясорубку.
4. Посоліть вийшов фарш, додайте перець і трохи цукру. Всипте для аромату трохи сушених трав. Невеликими порціями додавайте борошно, щоб вийшов фарш, з яким легко буде працювати. Він не повинен текти, але намагайтеся не переборщити з борошном. додавайте обережно, постійно перемішуючи.
5. Підготуйте панірувальні сухарі. Можна додати в них спеції: каррі, паприка, наприклад, та інші.
6. Змочіть руки у воді, візьміть німого фаршу, сформуйте котлетки. Обваляйте їх з усіх боків в сухариках. Розігрійте на сковороді рослинне масло, смажте котлети з баклажанів в домашніх умовах на середньому вогні до рум'яності.
Подібні рецепти
Кращий рецепт баклажанів, фаршированих сиром і сиром з майонезом
Погляньте на фото — котлети з баклажанів візуально не відрізняються від м'ясних котлет. Яке буває здивування гостей, коли їм говорять, що тільки що з'їдені ними ніжні котлети були овочевими опис приготування: Котлети з баклажанів виходять навіть більш м'які і ніжні, ніж котлети з м'ясного фарш...
Крокети з баклажанів
Крокети з баклажанів - це блюдо, яке обов'язково слід подавати гарячим. Воно обсмажується у фритюрі. Тому зверху у крокетов виходить апетитна хрустка скоринка, яка вам сподобається. опис приготування: Такі овочеві крокети можна подавати в якості закуски або ж гарнір до м'ясних або рибних страв...
Кучмачі з баклажанів
Любителям баклажанів пропоную приготувати смачну, ситне і незвичайне блюдо. З простого набору продуктів у вас вийде холодна пікантна закуска або ароматне гаряче — кучмачі з баклажанів. опис приготування: Кучмачі - це грузинське блюдо, яке готують з курячих, говяжьих или свиных потрохов. Але я ...
Ко-ко Рислінг (курячі ніжки смажені)
Нещодавно я дізналася, як приготувати ко-ко рислінг (курячі ніжки смажені) - відмінний спосіб обсмажування курячого м'яса з грибами і спеціями. Особливістю страви є те, що його потрібно проварити в соусі. опис приготування: завдяки тому, що всі інгредієнти цієї страви дуже ароматні, гомілки зн...
Креветки, смажені на гілках розмарину
Рецепт приготування креветок. кількість порцій: 2 варених тигрових креветок— 12 штук гілочки розмарину— 4 штуки соєвого соусу— 50 мілілітрів стручки червоного гострого перцю— 0,5 штуки кореня імбиру— 1 штука(1см) лимонного соку— 2 чайних ложки меду— 1 Ст. ложка помідорів чері— 8 штук розма...