Рецепт Критий пиріг з беконом і сиром

Рецепт Критий пиріг з беконом і сиром
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Смачний і простий пиріг, рецепт привезений з берегів Середземномор'я.

кількість порцій: 2
  • мука— 500 грам
  • житнє борошно— 30 грам
  • дріжджів— 20 грам
  • оливкова олія— 50 мілілітрів
  • велика сіль— 10 грам
  • вода— 250 мілілітрів
  • шматочки бекону— 200 грам
  • сир Конте— 150 грам
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
Критий пиріг з беконом і сиром - фото крок 1 злегка обсмажити 200 г шматочків бекону в 1 столовій ложці оливкової олії.
Вони не повинні бути занадто зажареними, тому що вони будуть ще готуватися в духовці.
дати охолонути.

Критий пиріг з беконом і сиром - фото крок 2 У миску налити: 250 мл води (теплою), 10 г крупної солі, 50 мл оливкової олії, потім 30 г житнього борошна і 500 г борошна, і, нарешті, 20 г дріжджів.
Замісити протягом 6 хвилин на низькій швидкості.

Критий пиріг з беконом і сиром - фото крок 3 Скачати тісто в кулю, накрити вологим рушником і залишити підніматися в теплому місці (приблизно 1 час). Потім нарізати тісто на 2 шматка.
Розкачати один в великий прямокутник.

Критий пиріг з беконом і сиром - фото крок 4 Покласти чверть бекону на половину прямокутника. Потім покрити тертим сиром Конте. зробити 3 прорізи гострим ножем на іншій половині. Змочити тісто навколо бекону так, щоб воно добре прилипало.

Критий пиріг з беконом і сиром - фото крок 5 скласти тісто, склеїти з боків.

Критий пиріг з беконом і сиром - фото крок 6 Додати ще чверть бекон зверху, і посипати тертим сиром Конте. Викласти на деко. Зробити те ж саме з рештою тестом і залишити в теплому місці, щоб піднялися протягом однієї години.
Розігріти духовку до 240 ° С.

Критий пиріг з беконом і сиром - фото крок 7 Покласти в духовку приблизно на 30 хвилин.

Подібні рецепти

Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею

Відкритий пиріг з беконом і сиром

Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...

Карбонара з беконом і вершками

Карбонара з беконом і вершками

Насолоджуйтеся смаком традиційної італійської їжі — пасти карбонара з беконом і вершками. Ситні і легкі в приготуванні спагетті з беконом і вершками не залишать нікого байдужими. опис приготування: Для приготування пасти карбонара з беконом і вершками так само можна використовувати спагетті аб...

Кесадільяс з куркою, беконом і авокадо

Кесадільяс з куркою, беконом і авокадо

Рецепт приготування кукурудзяних коржів з начинкою з запеченого бекону, курки, лука, авокадо і сиру Чеддер. опис приготування: Хрусткі кесадільяс з начинкою - відмінна легка літня закуска. коржі для тортільяс— 4 штуки курки— 500 грам сіль і перець— — За смаком лука— 1/2 склянки бекону— 8 ски...

Картопля з беконом

Картопля з беконом

Рецепт приготування обсмаженого картоплі з цибулею, болгарським перцем, беконом і чебрецем. опис приготування: Бекон надає цьому картопляному гарніру приємний димчастий аромат. Що залишився від бекону жир можна зберігати в холодильнику для подальшого обсмажування овочів. бекону— 220-330 гра...

Кекси з беконом

Кекси з беконом

Рецепт приготування кексів з беконом кількість порцій: 6-12 цукру— 1 Ст. ложка борошна млинців— 250 грам розпушувача— 1 Чайна ложка молока— 280 мілілітрів оцту— 1 Ст. ложка вершкового масла— 85 грам яйця— 2 штуки смужок бекону— 5 штук пучка зеленого лука— 0,5 штуки В молоко залити оцет і ...