Рецепт Копчена риба на природі
Для всіх любителів пікніків хочу запропонувати дуже цікаву і насправді зовсім нескладну ідею, як приготувати копчену рибу на природі з мінімумом підручних засобів. рекомендую ознайомитися!
опис приготування:
Чесно кажучи, мені завжди здавалося, що копчення - це щось за гранню фантастики. Однак зараз я можу сказати, що є фанатом копченої рибки і з задоволенням готую її будинку, а точніше на дачі.
- риба— 6 штук
- сіль— За смаком
натріть рибку (в даному випадку скумбрію) сіллю з усіх боків досить щедро і залиште годин на 6.
2 Після промийте рибку під проточною водою і обсушити паперовою серветкою. З такою заготівлею можна вирушати на природу.
3 Навіть якщо у вас немає коптильні, можна зробити відмінну копчену рибку. Для цього виройте в землі півметрову приблизно яму (в ширину за розміром решітки для гриля). До речі, якщо у вас і решітки немає, то можна скласти на невеликій відстані тонкі, але міцні палички.
4 Вниз відправте тирсу або маленькі гілочки (важливо, щоб вони були не смолистими!) і підпаліть. Вони при цьому повинні диміти, а не горіти.
5 На решітку викладіть рибку, надішліть її на імпровізовану коптильню.
6 Постійно перевертайте рибку, щоб вона коптів рівномірно.
7 Про готовність свідчитиме не тільки колір. Усередині рибка не повинна кровить, а її м'ясо повинно легко відходити від кістки.
От і все, просто і неймовірно смачно!
Подібні рецепти
Копчена риба (простий рецепт)
Копчена рибка завжди дуже смачна. Цей пам'ятний аромат димку ні з чим не сплутаєш!.. виявляється, її можна приготувати і самостійно, без якихось спеціальних пристосувань. опис приготування: Не знаю, як зробити копчення риби на природі? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Замість риби мож...
Копчена риба в духовці
У цьому рецепті я розповім, як приготувати копчену рибу в духовці. це, звичайно ж, не зовсім копчена риба в звичному для нас розумінні. Але все ж спробуйте і вам безумовно сподобається аромат. опис приготування: Як деревної тріски використовуйте такі сорти як вільха, яблуко, вишня, дублет або ...
Кета копчена
Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...
Копчена куряча грудка
Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...
Курка, копчена в коптильні
Копченості - кращий винахід людства, напевно. Принаймні в області кулінарії. Приготовлені своїми руками вони знаходять особливий смак. опис приготування: Таким способом можна коптити не тільки гомілки, але і стегна, стегенця або навіть цілу курку. Але у мене сьогодні під рукою виявилися саме г...