Рецепт Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі
Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі — дуже оригінальний варіант для буденного обіду або вечері. Готуються такі крученики досить швидко і просто, однак блюдо — ресторанного рівня.
опис приготування:
Одного разу мені треба було приготувати сімейну вечерю, а вдома з цікавих продуктів була тільки свиняча вирізка і сушені білі гриби. власне, так на світло і з'явилися крученики з лісовими грибами в сметанному соусі. повинен зізнатися, блюдо вийшло відмінним, і всі домашні, включаючи дітей, лопали і просили добавочку. Тепер обов'язково хоча б раз на місяць готуємо це блюдо. Чого і вам щиро бажаємо
- свинячі битки— 6 штук
- Гриби білі сушені— 15 грам
- Kipyashtaya води— 400 мілілітрів
- крем— 150 мілілітрів
- сир твердий— 50 грам
- цибулина— 1 штука
- Рослинна олія— 6 Ст. ложок
- крохмаль— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
Сушені білі гриби необхідно залити окропом і залишити так на 1 час. Через годину вийшов бульйон відціджуємо (але не виливаємо — він нам стане в нагоді), гриби дістаємо і дрібно нарізаємо.
У сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії, обсмажуємо 2 хвилини дрібно нарізану цибулю, потім додаємо дрібно нарізані гриби і смажимо ще 3-4 хвилини.
беремо биток, викладаємо на нього трохи грибної начинки, зверху злегка посипаємо тертим сиром. Так чинимо з кожним битком.
Звертаємо битки рулетом.
Скріплюємо зубочисткою або ниткою — ніж вам зручніше.
У сковороді розігріваємо олію (приблизно 4 столові ложки).
Кладемо в розігріту сковороду наші крученики. обсмажуємо 2-3 хвилини до утворення невеликої скоринки, після чого наливаємо в сковороду трохи грибного бульйону. Випаровуємо рідина на швидкому вогні майже повністю. Коли рідини залишиться зовсім трохи — додаємо в сковороду сметану, прогреваем і знімаємо з вогню.
Подаємо крученики разом з утворився в сковороді соусом, а також з улюбленим гарніром. приємного!
Подібні рецепти
Молода картопля з лісовими грибами в вершках
Предлагаю приготовить замечательное, вкусное блюдо — крученики из свинины с грибами. Готуються дуже просто. Сделав один раз, вы будете готовить их часто. розповідаю, як приготувати цю смакоту! опис приготування: Крученики – маленькие рулетики из любого мяса с разнообразной начинкой на ваш вкус...
Крученики зі свинини
крученики — маленькі м'ясні рулетики з різною начинкою. Я приготував крученики зі свинини з начинкою з болгарського перцю і печериць. Блюдо прикрасить будь-який святковий стіл! опис приготування: Приготуйте чудові крученики зі свинини в домашніх умовах. Блюдо настільки ситне і насичене, що дод...
Курка з грибами в сметанному соусі
Курка чудово поєднується з печерицями, а якщо їх подати разом з ароматним сметанним соусом, то вийде справжнє ресторанне блюдо. Саме таке блюдо я і пропоную вам приготувати сьогодні. опис приготування: Якщо ви не знаєте, як приготувати курку з грибами в сметанному соусі, тут ви знайдете доклад...
Картопля з лісовими грибами
Зараз найсприятливіший час, щоб урізноманітнити свій раціон, особливо, після прогулянки в ліс, коли ви повернулися з лісовими трофеями. Пропоную приготувати печеню або картоплю з лісовими грибами. опис приготування: Якщо ви повернулися з лісу з кошиком лісових грибів, саме час приготувати пече...
Курка з овочами в сметанному соусі
Сметанний соус додасть курці соковитість, м'якість і чудовий смак. Обов'язково приготуйте це блюдо, вам і вашій родині точно сподобається. опис приготування: красиве, соковите і смачне блюдо. Поріжте всі інгредієнти. Посмажте на сковороді цибулю, потім додайте курятину, через 7-8 хвилин - помі...