Рецепт Якщо курка в samosee

Рецепт Якщо курка в samosee
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування курки під винним соусом зі спеціями.

опис приготування:

курка розрізається на 4 рівні частини, після чого нагрійте масло на сковороді і викладіть її, обсмажуючи до тих пір, поки не з'явиться рум'яна кірочка на м'ясі. Після цього вийміть її з сковороди і перекладіть на піднос, намагаючись зберігати теплою.

лук робиться, смажиться до прозорості. Після цього він укладається на шматочки м'яса, додається вино і гаситься до тих пір, поки половина рідини просто-напросто не википить. додайте спеції, сіль, перець, після чого знову тушкуйте на слабкому вогні до повної готовності. Щоб визначити цю готовність, слід потикати в саму товсту частину м'яса. Якщо виділяється сік - значить страва готова.


  • курка— 1500 грам
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • оливкова олія— 75 мілілітрів
  • вино — самос— 250 мілілітрів
  • обкладинка— 1 штука
  • перець духмяний— 4 штуки(горошини)
  • лаврове листя— 2 штуки
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
курка розрізається на 4 рівні частини, після чого нагрійте масло на сковороді і викладіть її, обсмажуючи до тих пір, поки не з'явиться рум'яна кірочка на м'ясі. Після цього вийміть її з сковороди і перекладіть на піднос, намагаючись зберігати теплою.

лук робиться, смажиться до прозорості. Після цього він укладається на шматочки м'яса, додається вино і гаситься до тих пір, поки половина рідини просто-напросто не википить. додайте спеції, сіль, перець, після чого знову тушкуйте на слабкому вогні до повної готовності. Щоб визначити цю готовність, слід потикати в саму товсту частину м'яса. Якщо виділяється сік - значить страва готова.


Подібні рецепти

Якщо курка на івриті

Якщо курка в фламандською

Як ви думаєте, чи можна приготувати шалено смачну курку за допомогою всього трьох інгредієнтів? Звичайно можна! Сьогодні ми саме цим і займемося, і у нас на вечерю буде відмінна курка по-єврейськи. опис приготування: Цей чудовий рецепт приготування курки по-єврейськи я знаю вже дуже-дуже давно...

Якщо курка на японській мові

Якщо курка на японській мові

Зверніть увагу на інгредієнти — це не проста гостра курочка, це курка по-японськи в незвичайному соусі з кокосовим молоком! Готується це екзотичне блюдо легко і недовго. опис приготування: Східні страви завжди вражають своєю унікальністю і ексцентричністю, і в той же час вони дуже смачні і сит...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...