Рецепт Крило індички
Якщо любите курячі крильця, то вам сподобається рецепт, як приготувати крило індички. Зробити їх не складніше, ніж курячі, але м'ясо більш дієтичне. Пряне і смачна страва для обіду або вечері.
опис приготування:
Якщо ви великий шанувальник індички, то індичі крильця припадуть вам до смаку. Вони набагато більше курячих, тому наріжте їх на частини. Таким же чином можна приготувати не тільки крила, а й берда або частини индюшиной тушки. Це відмінне гаряче для гарніру з картоплі, рису або інших круп.
- індичі крила— 1,5-1,8 кілограма
- сіль— 1 Чайна ложка
- помідор— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Зелена цибуля— 0,5 пучка
- чебрець— 3 штуки(гілочки)
- вустерширський соус— 1 Чайна ложка
- Мелений перець— 1,5 чайних ложки
- Чилі— 1 штука
- імбир— 0,5 чайних ложки
- Braai— 1 Ст. ложка
- гіркий перець— 2 штуки
- часник— 3 зубчики
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Коричневий цукор— 1,5 Ст. ложки
- вода— 3 склянки
2. Вимийте індичі крила і розріжте їх невеликими шматочками (які зручніше вам).
3. Перекладіть крильця в миску, додайте раніше підготовлені овочі, зелень. Накрийте кришкою або плівкою і приберіть в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.
4. В казанок налийте рослинне масло, відправте його на вогонь і додайте цукор.
5. Перемішуйте цукор дерев'яною лопаткою, до розчинення цукрових крупинок.
6. Дістаньте з холодильника крила, видаліть їх з миски. Надішліть крила в казанок і перемішуйте, щоб вони придбали карамельний колір.
7. Обсмажуйте крила протягом 10 хвилин на сильному вогні.
8. Влийте в казан воду, додайте овочі, в яких маринувалися крила, додайте спеції і сіль за смаком. Гасіть після закипання 80-90 хвилин, перемішуючи кожні 15 хвилин.
9. Подавайте крила відразу після приготування разом з соусом, що утворився в процесі приготування.
Подібні рецепти
Торт «кросівки» без випікання
Поєднання дієтичного м'яса індички і курки дозволяє приготувати дуже смачні, корисні і ніжні котлетки. Їх можна давати дітям. Та й дорослим вони припадуть до смаку. опис приготування: З філе і картоплі, а також спеції робимо фарш. Котлетки робимо плоскими, нетовстими, щоб краще і швидше присма...
Котлети з індички з кисло-солодким соусом
Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати. опис приготування: Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашн...
Котлети з індички
З індички можна приготувати смачні і дуже ніжні котлети. Ви можете обсмажити їх як в сковороді, так і на грилі. Відмінне блюдо ці котлети з індички — рецепт простий, але виходить суперкусно! опис приготування: Котлети з індички виходять дієтичними, нежирними і дуже апетитними. Готуються котлет...
Крила індички на мангалі
Крильця індички від курячих відрізняються розміром і більш щільною структурою. Щоб їх приготувати на мангалі, потрібно обов'язково замаринувати. Я вибрала класичний варіант маринаду для страви. опис приготування: Не додавайте більше зазначеної кількості меду, т.к. шкірка містить жир, на вугілл...
Крила індички в духовці
ніжні, апетитні і дуже смачні крила індички в духовці в домашніх умовах — прекрасна ідея на обід або вечерю для всієї родини. З будь-яким гарніром блюдо буде відмінно поєднуватися! опис приготування: Це дуже простий рецепт крил індички в духовці. Завдяки соусу м'ясо буквально тане в роті. Вико...