Рецепт Курка з кус-кус і помідорами

Рецепт Курка з кус-кус і помідорами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування шашлику смаженої курки з крупою кус-кус, цибулею, помідорами, білим вином, зеленим горошком і лимонною цедрою.

опис приготування:

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати кус-кус і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Викласти в миску.

Викласти курку в сковороду, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. перевернути і смажити протягом 2 хвилин. Викласти на блюдо.

Зменшити вогонь до середнього, додати цибулю і смажити, помішуючи, протягом 3 хвилин. Додати помідори, часник, cedru лимон і шафран, смажити, помішуючи, від 2 до 3 хвилин.

Повернути курку на сковороду. Додати вино і варити протягом 4 хвилин. Додати бульйон, сіль і кус-кус, і перемішати. Зменшити вогонь до низького, накрити кришкою і варити, помішуючи, поки кус-кус не стане ніжною, а курка не буде готова, від 12 до 14 хвилин. Додати горошок і смажити приблизно 1 хвилину. Подавати відразу ж з лимоном.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • куриных бедер без кожи— 650 грам
  • цибуля— 1/2 штуки
  • помідора— 4 штуки((приблизно 450 г), разрезанных вдоль на 6 скибочок )
  • часнику— 3 зубчики
  • лимона цедры— 1 штука((5 см кожна) 4 смуги )
  • шафран— 1 щіпка
  • сухого білого вина— 1/2 склянки
  • курячого бульйону— 1 1/2 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • лимон— 1 штука
Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати кус-кус і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Викласти в миску.

Викласти курку в сковороду, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. перевернути і смажити протягом 2 хвилин. Викласти на блюдо.

Зменшити вогонь до середнього, додати цибулю і смажити, помішуючи, протягом 3 хвилин. Додати помідори, часник, cedru лимон і шафран, смажити, помішуючи, від 2 до 3 хвилин.

Повернути курку на сковороду. Додати вино і варити протягом 4 хвилин. Додати бульйон, сіль і кус-кус, і перемішати. Зменшити вогонь до низького, накрити кришкою і варити, помішуючи, поки кус-кус не стане ніжною, а курка не буде готова, від 12 до 14 хвилин. Додати горошок і смажити приблизно 1 хвилину. Подавати відразу ж з лимоном.


Подібні рецепти

Курка з базиліком і помідорами

Засолка опеньків гарячим способом

Рецепт приготування смаженої на грилі курки з базиліком, помідорами і часником. опис приготування: Покласти курячі грудки на обробну дошку. Нарізати скибочками і приправити кожну частину 1/8 чайної ложки солі і перцем. Змастити з обох сторін часником і маслом. дати постояти 30 хвилин. Нагріти...

Курка з помідорами і часником

Курка з помідорами і часником

Рецепт приготування італійської страви з курки з помідорами і часником. Макаронні вироби подаються як гарнір, і в результаті у вас виходить повноцінне дуже смачне друга страва. опис приготування: це — мій улюблений спосіб приготування частин курки. Коли фоткала цей рецепт, готувала курячі ніжк...

Курка з помідорами і грибами

Курка з помідорами і грибами

Рецепт приготування курки з помідорами і грибами. На гарнір до цього блюда добре подавати рис. опис приготування: Натерти курку сіллю і перцем. У великій каструлі з щільно закривається кришкою нагріти масло на середньому вогні. Готувати курку до золотистого кольору, від 4 до 6 хвилин. Переклас...

Курка з помідорами в мультиварці

Курка з помідорами в мультиварці

Ваша кухня — місце, де відбуваються чудеса! Ось і цей рецепт — чудовий! Курка з помідорами в мультиварці готується досить швидко, виходить соковитою, ароматної і апетитною! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування курки з помідорами в мультиварці. Рецепт дуже простий і д...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...