Рецепт Курка з локшиною і соєвими бобами
Швидкий рецепт приготування японського блюда з курячих грудок, пекінської капусти, локшини і соєвих бобів.
опис приготування:
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і промити під холодною водою, відкласти в сторону.
Поки локшина вариться, в мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Готувати курку до світло-коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин. Викласти на блюдо.
Залити залишилася столову ложку масла в сковороду, викласти цибулю і часник. готувати, часто помішуючи, до м'якості, від 1 до 3 хвилин. Додати капусту і смажити, помішуючи, до м'якості, від 2 до 4 хвилин.
Додати соєві боби, оцет, соєвий соус, курку і локшину, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки локшина і боби не нагріються, від 3 до 5 хвилин.
- сіль і мелений перець— — За смаком
- локшини— 240 грам
- половины куриной грудки— 2 штуки((180-240 г кожна), разрезанная поперек на тонкие полоски)
- кукурудзяного крохмалю— 1 Ст. ложка
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- маленький червоний лук— 1 штука
- зубчики часнику— 2 штуки
- пекінської капусти— 450 грам
- рисового оцту— 2 Ст. ложки
- соєвого соусу— 2 Ст. ложки
Поки локшина вариться, в мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Готувати курку до світло-коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин. Викласти на блюдо.
Залити залишилася столову ложку масла в сковороду, викласти цибулю і часник. готувати, часто помішуючи, до м'якості, від 1 до 3 хвилин. Додати капусту і смажити, помішуючи, до м'якості, від 2 до 4 хвилин.
Додати соєві боби, оцет, соєвий соус, курку і локшину, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки локшина і боби не нагріються, від 3 до 5 хвилин.
Подібні рецепти
Касероль з ковбасою і бобами
Рецепт приготування італійської закуски з скибочок підсмаженого хліба з бобами і сиром. опис приготування: Порізати шинку на шматочки і у великій сухій сковороді обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Додати боби і горошок. Об'єднати в мисці тертий сир, сік 1/2 лимона і цедру. З...
Курка з паприкою та яєчної локшиною
Рецепт приготування угорської страви із смаженої курки з цибулею, паприка, помідорами, яєчної локшиною і йогуртом. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні. Смажити курку до золотистого кольору і хрусткої скоринки, 6 хвилин. Переве...
Курка з японською локшиною
Рецепт приготування курячих котлет з японською локшиною, кінзою, петрушкою і імбиром. опис приготування: У кухонному комбайні дрібно подрібнити зелену цибулю, Kinzu, петрушку, часник та імбир з оцтом і 1 столовою ложкою олії. Викласти в миску. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...