Рецепт Курка з локшиною і соєвими бобами

Рецепт Курка з локшиною і соєвими бобами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Швидкий рецепт приготування японського блюда з курячих грудок, пекінської капусти, локшини і соєвих бобів.

опис приготування:

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і промити під холодною водою, відкласти в сторону.

Поки локшина вариться, в мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Готувати курку до світло-коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин. Викласти на блюдо.

Залити залишилася столову ложку масла в сковороду, викласти цибулю і часник. готувати, часто помішуючи, до м'якості, від 1 до 3 хвилин. Додати капусту і смажити, помішуючи, до м'якості, від 2 до 4 хвилин.

Додати соєві боби, оцет, соєвий соус, курку і локшину, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки локшина і боби не нагріються, від 3 до 5 хвилин.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • локшини— 240 грам
  • половины куриной грудки— 2 штуки((180-240 г кожна), разрезанная поперек на тонкие полоски)
  • кукурудзяного крохмалю— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • маленький червоний лук— 1 штука
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • пекінської капусти— 450 грам
  • рисового оцту— 2 Ст. ложки
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і промити під холодною водою, відкласти в сторону.

Поки локшина вариться, в мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Готувати курку до світло-коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин. Викласти на блюдо.

Залити залишилася столову ложку масла в сковороду, викласти цибулю і часник. готувати, часто помішуючи, до м'якості, від 1 до 3 хвилин. Додати капусту і смажити, помішуючи, до м'якості, від 2 до 4 хвилин.

Додати соєві боби, оцет, соєвий соус, курку і локшину, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки локшина і боби не нагріються, від 3 до 5 хвилин.


Подібні рецепти

Кростіні з бобами і сиром

Касероль з ковбасою і бобами

Рецепт приготування італійської закуски з скибочок підсмаженого хліба з бобами і сиром. опис приготування: Порізати шинку на шматочки і у великій сухій сковороді обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Додати боби і горошок. Об'єднати в мисці тертий сир, сік 1/2 лимона і цедру. З...

Курка з паприкою та яєчної локшиною

Курка з паприкою та яєчної локшиною

Рецепт приготування угорської страви із смаженої курки з цибулею, паприка, помідорами, яєчної локшиною і йогуртом. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні. Смажити курку до золотистого кольору і хрусткої скоринки, 6 хвилин. Переве...

Курка з японською локшиною

Курка з японською локшиною

Рецепт приготування курячих котлет з японською локшиною, кінзою, петрушкою і імбиром. опис приготування: У кухонному комбайні дрібно подрібнити зелену цибулю, Kinzu, петрушку, часник та імбир з оцтом і 1 столовою ложкою олії. Викласти в миску. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...