Рецепт Кростіні з бобами і сиром

Рецепт Кростіні з бобами і сиром
Кількість порцій: 12 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування італійської закуски з скибочок підсмаженого хліба з бобами і сиром.

опис приготування:

Порізати шинку на шматочки і у великій сухій сковороді обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Додати боби і горошок. Об'єднати в мисці тертий сир, сік 1/2 лимона і цедру. Змішати лимонний сік з оливковою олією (3 частини від лимонного соку). Приправити сіллю і перцем. Обсмажити скибочки чіабатта до хрусткого стану (по 2 хвилини з кожного боку), натерти часником. Намазати скибочки сирної сумішшю.

Коли боби майже підійдуть, змішайте їх з лимонним соусом і покладіть по порції на кожен кростини. Зверху посипати листочками естрагону і дрібно нарізаним чилі перцем.


  • Пармська шинка— 12 штук
  • бобы и горох— 2 щіпки
  • козиний сир— 100 грам
  • лимон— 1 штука(сік і tsedra)
  • оливкова олія— 1/2 склянки
  • хліб чіабатта— 1 штука(нарезать ломтиками толщиной в 3 см)
  • часник— 2 зубчики
  • красный чили перец— 1 штука
  • гілочки естрагону— 2 штуки(тільки листя)
Порізати шинку на шматочки і у великій сухій сковороді обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Додати боби і горошок. Об'єднати в мисці тертий сир, сік 1/2 лимона і цедру. Змішати лимонний сік з оливковою олією (3 частини від лимонного соку). Приправити сіллю і перцем. Обсмажити скибочки чіабатта до хрусткого стану (по 2 хвилини з кожного боку), натерти часником. Намазати скибочки сирної сумішшю.

Коли боби майже підійдуть, змішайте їх з лимонним соусом і покладіть по порції на кожен кростини. Зверху посипати листочками естрагону і дрібно нарізаним чилі перцем.


Подібні рецепти

Кростіні з сиром фета і куркою

Справжня узбецька самса

Рецепт приготування чудових кростини з сиром фета і куркою. По-моєму, відмінна альтернатива приївся бутербродів. Просто і дуже смачно. опис приготування: розповідаю, як приготувати кростини з фетою і куркою: 1. Підготуйте грудку. Приправте її сіллю і лимонним перцем, наріжте на невеликі скибоч...

Кростіні з курячою печінкою

Кростіні з курячою печінкою

Смачна закуска з Центральної Італії. кількість порцій: 4 скибочки тосканського хліба— 8 штук куряча печінка— 200 грам селера— 40 грам морква— 50 грам ріпчаста цибуля— 30 грам біле вино— 80 грам оливкова олія— 50 грам вершкове масло— 20 грам помідори— 100 грам сіль— 10 грам чорний перець— 5 грам...

Кростіні з помідорами

Кростіні з помідорами

Кростіні з помідорами — класична італійська закуска під вино і розмови. П'ять хвилин, мінімум старань, максимальний ефект. опис приготування: Такі кростини з помідорами нам принесли в ресторані в чудовому італійському місті Верона. Ця закуска мені відразу дуже сподобалася — начебто, тривіальні...

Курка з локшиною і соєвими бобами

Курка з локшиною і соєвими бобами

Швидкий рецепт приготування японського блюда з курячих грудок, пекінської капусти, локшини і соєвих бобів. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і промити під холодною водою, відкласти в сторону. Поки л...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...