Рецепт Креветки в хрусткій «шубці»

Рецепт Креветки в хрусткій «шубці»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
Ось люблю я креветки, і нічого з цим вдіяти не можу. Їла б їх майже кожен день! Але це не завжди можливо. Тому з розумом підходжу до вибору страв з цим головним інгредієнтом. Ось одне з улюблених.

опис приготування:

Одним з найбільш поширених варіантів створення страв з морепродуктів - це вмочити їх в кляр і відправити у фритюрницю. Я ж вам пропоную дізнатися, як приготувати креветки в хрусткій "; шубці" з соусом. Ця гаряча закуска хороша під пиво, але в той же час вона підійде і для елегантного вечері.

  • йогурт натуральний— 150 грам
  • Лимонний сік— 10 мілілітрів
  • кріп рубаний— 10 грам
  • часник подрібнений— 10 грам
  • борошно— 50 грам
  • Крохмаль картопляний— 20 грам
  • Вода холодна— 60 мілілітрів
  • Рослинна олія— 1010 мілілітрів(10 мл — в кляр, 1000 мл — у фритюр)
  • креветки тигрові— 10 штук
  • сіль— За смаком
  • Приправа для креветок— За смаком
  • Білий мелений перець— За смаком
Креветки в хрусткій Спочатку зробіть соус. Змішайте в мисці часник, кріп, сіль, йогурт, перець і сік лимона. Добре все перемішайте.

Креветки в хрусткій Зробіть кляр. змішайте борошно, олія, крохмаль і воду.

Креветки в хрусткій Креветки очистіть від панцира, видаліть з них прожилки. Потім морепродукти промийте та висушіть. Засипте креветки приправою (не бійтеся вибрати щось гостріше), сіллю і крохмалем.

Креветки в хрусткій Кожну креветку умочіть в клярі. Розігрійте масло до 180 градусах у фритюрниці або сотейнику. Обсмажуйте морепродукти до золотистого кольору.

Креветки в хрусткій Не забудьте прибрати зайве масло за допомогою паперового рушника (просто ненадовго викладіть на нього готові креветки).

Креветки в хрусткій Подавайте креветки в теплому або гарячому вигляді з йогуртовим соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Креветки в хрусткій паніровці

Смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці

Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок. опис приготування: Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці. креветки тигрові— 500 грам борошно— 3 Ст. ложки сіль...

Куряче філе в шубці

Куряче філе в шубці

Господині часто запікають курячі стегенця, крильця, або курчати цілком. Хочу запропонувати приготувати в духовці куряче філе під овочевий шубкою швидко, смачно, святково! впевнена, оцінить вся сім'я! опис приготування: 1. Куряче філе потрібно розморозити, промити, нарізати плоскими шматочками ...

Куряча грудка в хрусткій паніровці

Куряча грудка в хрусткій паніровці

Соковиті курячі грудки в хрусткій паніровці. Спробувавши приготувати курячу грудку в хрусткій паніровці один раз, воно назавжди пропишеться в скарбничці Ваших улюблених страв. Так що обов'язково пробуйте! опис приготування: Курячі грудки виходять приголомшливо смачними, соковитими, ароматними,...

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...

Королівські креветки

Королівські креветки

Рецепт приготування італійської закуски з обсмажених королівських креветок. кількість порцій: 4 креветки— 500 грам тертий пармезан— 50 грам цибуля— 50 грам розмарин— 3 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) оливкова олія— 1 штука панірувальні сухарі— 50 грам Н...