Рецепт Куряче філе з лимоном і часником
Куряче філе з лимоном і часником — це один з найпростіших способів приготування курячого філе. Готується просто і швидко, але виходить, повірте, шалено смачно.
опис приготування:
Рецепт цієї страви не мій, він чесно запозичений з однієї кулінарної книги по іспанській традиційної кухні, так що блюдо з натяжечкой можна називати іспанським. В дійсності, це найпростіший спосіб смачно приготувати куряче філе — лимон і часник надають цьому м'ясу дуже приємний смак. Блюдо для тих випадків, коли часу готувати зовсім немає, але хочеться чогось незвичайного. хай щастить!
Рецепт курячого філе з лимоном і часником:
1. Курячі грудки необхідно гарненько відбити. там, де місця найбільш товсті, відбиваємо інтенсивніше — грудка повинна стати досить тонкої.
2. Нарізаємо куряче філе невеликими смужками, зрозуміло — вздовж волокон (це ж курка). Лук-шалот нарізаємо досить дрібно, аналогічно дрібно нарізаємо часник. Петрушку рубаємо дуже дрібно.
3. У сковороді розігріваємо оливкове масло, обсмажуємо в ньому цибулю і часник, приправлені паприкою. смажимо буквально 1-2 хвилини. Потім кладемо в сковороду філе і обсмажуємо на швидкому вогні ще 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
4. Додаємо до курки петрушку, сік одного лимона (або лайма), сіль і перець. перемішуємо, тушкуємо ще 3-4 хвилини — і знімаємо з вогню.
Подаємо тут же, поки не охололо. Смачного!
- Курячі грудки (філе) — 2 штуки
- Оливкова олія— 30 мілілітрів
- Luk-salotų— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- лимон— 1 штука
- петрушка— 2 Ст. ложки
- паприка— 1 Чайна ложка
- сіль, перець— — За смаком
Рецепт курячого філе з лимоном і часником:
1. Курячі грудки необхідно гарненько відбити. там, де місця найбільш товсті, відбиваємо інтенсивніше — грудка повинна стати досить тонкої.
2. Нарізаємо куряче філе невеликими смужками, зрозуміло — вздовж волокон (це ж курка). Лук-шалот нарізаємо досить дрібно, аналогічно дрібно нарізаємо часник. Петрушку рубаємо дуже дрібно.
3. У сковороді розігріваємо оливкове масло, обсмажуємо в ньому цибулю і часник, приправлені паприкою. смажимо буквально 1-2 хвилини. Потім кладемо в сковороду філе і обсмажуємо на швидкому вогні ще 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
4. Додаємо до курки петрушку, сік одного лимона (або лайма), сіль і перець. перемішуємо, тушкуємо ще 3-4 хвилини — і знімаємо з вогню.
Подаємо тут же, поки не охололо. Смачного!
Подібні рецепти
Куряче філе шматочками на сковороді
Якщо хочете урізноманітнити звичні страви своєї кухні, приготуйте куряче філе по-тоскански. впевнена, що сподобається всім. Трохи пармезану і півгодини часу буде потрібно на цей кулінарний шедевр. опис приготування: Приготувати куряче філе по-тоскански можна за тридцять хвилин. Це особливо зру...
Куряче філе з арахісом
Куряче філе з арахісом — дуже просте в приготуванні блюдо домашньої кухні. Приготовлено за мотивами рецепта китайського блюда гонгбао, популярного в провінції Сичуань. смачно,! опис приготування: скажу відразу — серед інгредієнтів є кілька, бути може, не самих звичних нам інгредієнтів, які пра...
Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...
Куряче філе зі смаженими бананами
Екзотичний рецепт приготування ніжного курячого філе з смаженими бананами. опис приготування: Курячі стегенця моєму, сушимо і очищаємо від шкіри. Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю нарізаємо на дуже дрібні шматочки і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю оливкової о...
Куряче філе в клярі
Куряче філе в клярі — дуже простий спосіб приготування курячого м'яса. помітила, що особливо таке блюдо подобається дітям. хоча, в принципі, і дорослим воно теж дуже подобається опис приготування: Куряче філе — дуже проста в приготуванні, дуже легка і дуже смачна штука, однак її потрібно вміти...