Рецепт Кастількая юшка

Рецепт Кастількая юшка
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кастильська юшка - ідеальний варіант для ситного зимового обіду. Цей густий італійський суп з великою кількістю копченостей і сухариків сподобається кожному чоловікові! Обов'язково приготуйте його і ви!

опис приготування:

Кастильська юшка, відома в Іспанії (а саме звідти вона родом) як кастільський суп, має 3 обов'язкових інгредієнта - копченості, сухарики і сире яйце, яке доводиться до готовності в духовці. Багато господинь люблять додавати в такий суп нут і сочевицю, роблячи його ще більш ситним і густим. Деякі кулінари кладуть в юшку солодкий перець, який надає додаткового аромату (який і без того просто чарівний завдяки часнику). Я хочу запропонувати вам класичний варіант, як приготувати Кастильська юшку. Цей рецепт мені подобається найбільше.

  • Копченая головизна— 150 грам
  • хліб— 150 грам
  • Топлене свиняче сало (свинячий жир)  — 3 Ст. ложки
  • часник— 3-4 зубчиків
  • паприка мелена— 1 Ст. ложка
  • бульйон— 1 літр
  • сіль— За смаком
  • яйце— 2 штуки
Кастількая юшка - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Копченості можете брати будь-які, мені подобається, щоб було більш ласий і ситніше, тому я взяла невеликий шматочок копченої головизною.
Влити в каструлю теплий бульйон довести до кипіння, зняти з вогню.

Кастількая юшка - фото крок 2 Копченості наріжте тонкою соломкою.

Кастількая юшка - фото крок 3 хліб (я використовую вчорашній хліб) наріжте кубиком приблизно 1х1 см (можна крупніше).

Кастількая юшка - фото крок 4 У толстодонной каструльці розтопіть свинячий жир, покладіть в нього дрібно порізаний часник і злегка обсмажте.

Кастількая юшка - фото крок 5 Як тільки часник почне активно віддавати свій аромат (а це трапиться буквально через 2 хвилини), відправте в каструлю копченості.

Кастількая юшка - фото крок 6 Слідом покладіть в каструлю хлібні кубики, перемішайте і смажте на повільному вогні 8-10 хвилин.

Кастількая юшка - фото крок 7 Потім покладіть в каструлю паприку, сіль за смаком. Залийте все бульйоном (Зверніть увагу, бульйону може знадобитися менше, юшка не повинна бути надто рідкою). Варіть на повільному вогні 3 хвилини після закипання.

Кастількая юшка - фото крок 8 Розлийте юшку по горщикам, в кожен горщик розбийте яйце. Надішліть юшку в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин (до готовності яйця).

Кастількая юшка - фото крок 9 Кастильська юшка готова. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Кукурудзяна юшка з сиром

Брускетта з шинкою

Рецепт приготування юшки з кукурудзи, картоплі, селери, лука, молока, білого вина, курячого бульйону і сиру чеддер. опис приготування: Розігріти масло в каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Додати селеру і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Д...

Картопляна юшка з індичкою

Картопляна юшка з індичкою

Це дуже простий, ніжний і смачний суп. Аромат індички підкреслюється селерою і майораном, а легкий солодкуватий смак пташиного м'яса відмінно гармонує з картоплею. опис приготування: Для юшки можна взяти цілу гомілку, а можна обійтися і просто кісточками із залишками м'яса. Найголовніше - пере...

Картопляна юшка

Картопляна юшка

Рецепт приготування юшки з курячого бульйону, картоплі, молока, лука, часнику, ковбаси, сиру і зеленої цибулі. опис приготування: Цей ситний суп ідеально підходить для холодних ситних днів. жовта цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики свіжого чебрецю— 3 Ст. ложки(або 1 столова ложка сушеного) ...

Круп'яна юшка

Круп'яна юшка

Рецепт приготування юшки з пшоном, картоплею, помідором, цибулею, морквою і сметаною. опис приготування: Юшкою на Русі називалося всяке рідке блюдо, яку їли (hlebali) ложкою - від цього і пішла її назва. Овочі для юшки варяться швидко, тому вона готується не більше півгодини. приготування: нар...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...