Рецепт Кастількая юшка
Кастильська юшка - ідеальний варіант для ситного зимового обіду. Цей густий італійський суп з великою кількістю копченостей і сухариків сподобається кожному чоловікові! Обов'язково приготуйте його і ви!
опис приготування:
Кастильська юшка, відома в Іспанії (а саме звідти вона родом) як кастільський суп, має 3 обов'язкових інгредієнта - копченості, сухарики і сире яйце, яке доводиться до готовності в духовці. Багато господинь люблять додавати в такий суп нут і сочевицю, роблячи його ще більш ситним і густим. Деякі кулінари кладуть в юшку солодкий перець, який надає додаткового аромату (який і без того просто чарівний завдяки часнику). Я хочу запропонувати вам класичний варіант, як приготувати Кастильська юшку. Цей рецепт мені подобається найбільше.
- Копченая головизна— 150 грам
- хліб— 150 грам
- Топлене свиняче сало (свинячий жир) — 3 Ст. ложки
- часник— 3-4 зубчиків
- паприка мелена— 1 Ст. ложка
- бульйон— 1 літр
- сіль— За смаком
- яйце— 2 штуки
Влити в каструлю теплий бульйон довести до кипіння, зняти з вогню.
Копченості наріжте тонкою соломкою.
хліб (я використовую вчорашній хліб) наріжте кубиком приблизно 1х1 см (можна крупніше).
У толстодонной каструльці розтопіть свинячий жир, покладіть в нього дрібно порізаний часник і злегка обсмажте.
Як тільки часник почне активно віддавати свій аромат (а це трапиться буквально через 2 хвилини), відправте в каструлю копченості.
Слідом покладіть в каструлю хлібні кубики, перемішайте і смажте на повільному вогні 8-10 хвилин.
Потім покладіть в каструлю паприку, сіль за смаком. Залийте все бульйоном (Зверніть увагу, бульйону може знадобитися менше, юшка не повинна бути надто рідкою). Варіть на повільному вогні 3 хвилини після закипання.
Розлийте юшку по горщикам, в кожен горщик розбийте яйце. Надішліть юшку в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин (до готовності яйця).
Кастильська юшка готова. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Брускетта з шинкою
Рецепт приготування юшки з кукурудзи, картоплі, селери, лука, молока, білого вина, курячого бульйону і сиру чеддер. опис приготування: Розігріти масло в каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Додати селеру і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Д...
Картопляна юшка з індичкою
Це дуже простий, ніжний і смачний суп. Аромат індички підкреслюється селерою і майораном, а легкий солодкуватий смак пташиного м'яса відмінно гармонує з картоплею. опис приготування: Для юшки можна взяти цілу гомілку, а можна обійтися і просто кісточками із залишками м'яса. Найголовніше - пере...
Картопляна юшка
Рецепт приготування юшки з курячого бульйону, картоплі, молока, лука, часнику, ковбаси, сиру і зеленої цибулі. опис приготування: Цей ситний суп ідеально підходить для холодних ситних днів. жовта цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики свіжого чебрецю— 3 Ст. ложки(або 1 столова ложка сушеного) ...
Круп'яна юшка
Рецепт приготування юшки з пшоном, картоплею, помідором, цибулею, морквою і сметаною. опис приготування: Юшкою на Русі називалося всяке рідке блюдо, яку їли (hlebali) ложкою - від цього і пішла її назва. Овочі для юшки варяться швидко, тому вона готується не більше півгодини. приготування: нар...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...