Рецепт Картопляна юшка

Рецепт Картопляна юшка
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування юшки з курячого бульйону, картоплі, молока, лука, часнику, ковбаси, сиру і зеленої цибулі.

опис приготування:

Цей ситний суп ідеально підходить для холодних ситних днів.

  • жовта цибулина— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • свіжого чебрецю— 3 Ст. ложки(або 1 столова ложка сушеного)
  • свіжого кропу— 3 Ст. ложки(або 1 столова ложка сушеного)
  • ковбаси— 420 грам
  • kartofelin— 6 штук
  • сіль і перець— За смаком
  • тертий сир, шматочки бекону і нарізану зелену цибулю— За смаком(додатково)
картопляна юшка - фото крок 1 1. Нарізати цибулю і часник кубиками. Очистити і нарізати картоплю. нарізати ковбасу. нагріти 1/4 чашки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Обсмажити до готовності, близько 5 хвилин.

картопляна юшка - фото крок 2 2. Додати чебрець, кріп і ковбасу. готувати, помішуючи, близько 5 хвилин, поки ковбаса не стане коричневою.

картопляна юшка - фото крок 3 3. Додати курячий бульйон і картопля, довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і готувати близько 20 хвилин, поки картопля не стане м'яким.

картопляна юшка - фото крок 4 4.Поступово додати молоко і довести суп до кипіння, кип'ятити 2-3 хвилини.

картопляна юшка - фото крок 5 5. нагріти залишилися 1/4 чашки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Додати борошно.

картопляна юшка - фото крок 6 6. готувати, помішуючи, поки суміш не стане однорідною і світло-золотистого кольору, близько 2 хвилин. Додати отриману суміш в суп і готувати, поки суп не загусне. Зняти з вогню, додати сіль і перець за смаком.

картопляна юшка - фото крок 7 7. Додатково посипати зверху тертим сиром, шматочками бекону і нарізаною зеленою цибулею.
Зберігати юшку в холодильнику протягом 2-3 днів. Розігріти на повільному вогні, повільно перемішати і додати 1 стакан молока, якщо юшка занадто густа.

Подібні рецепти

Картопляна юшка з індичкою

Рис по-шанхайський

Це дуже простий, ніжний і смачний суп. Аромат індички підкреслюється селерою і майораном, а легкий солодкуватий смак пташиного м'яса відмінно гармонує з картоплею. опис приготування: Для юшки можна взяти цілу гомілку, а можна обійтися і просто кісточками із залишками м'яса. Найголовніше - пере...

Картопляна бабка з фаршем

Картопляна бабка з фаршем

Пропоную вам цікавий рецепт картопляної бабки з фаршем. Готується вона з сирої картоплі, а виходить дуже ситної, смачною і апетитною. Спробуйте - і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Картопляна бабка з фаршем - прекрасне самостійне блюдо. Подавайте його зі сметаною, кетчупом або ...

Картопляна бабка в мультиварці

Картопляна бабка в мультиварці

Картопляна бабка - чудове друга страва, популярне у слов'янських народностей, зокрема - в білоруській кухні. Спробуйте приготувати цю смакоту в мультиварці. Адже це дуже просто! опис приготування: Картопляна бабка в мультиварці виходить дуже соковитою, смачною і корисною. Подавайте її до столу...

Картопляна піца з ковбасою на сковороді

Картопляна піца з ковбасою на сковороді

Картопляна піца на сковороді — наше улюблене дачне блюдо, по-перше не потрібно використовувати тісто, по-друге, не потрібна духовку, по-третє, така піца прекрасно поєднується з пивом. опис приготування: Дуже просте дачне блюдо — картопляна піца на сковороді — це, насправді, дуже і дуже смачна ...

Картопляна піца з розмарином

Картопляна піца з розмарином

Рецепт приготування піци з картоплею, цибулею, розмарином і сиром Пармезан. опис приготування: Завдяки картоплі піца виходить неймовірно ситної. теплої води— 450 мілілітрів солі— 4 чайних ложки kartofelin— 6-8 штук свежемолотого чорного перцю— 1/2 чайних ложки тісто для піцци— За смаком свіж...