Рецепт Крем яєчний для торта

Рецепт Крем яєчний для торта
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Крем яєчний для торта — це дуже смачний заварний крем, який ми готуємо швидко, просто і з задоволенням. Торт з таким кремом може звести з розуму будь-якого ласуна. готуємо?

опис приготування:

Приготувати крем яєчний для торта не так вже й просто. Для приготування цього неймовірно смачного заварного яєчного крему ми використовуємо досить багато інгредієнтів. М'яке вершкове масло, цукор, пшеничне борошно, яйця і найсвіжіше молоко. Технологія приготування досить складна, але точно слідуючи рецепту у Вас не повинно виникнути ніяких проблем. Готується крем такого роду за допомогою міксера, каструль і кухонної плити. можливо, що під час приготування Вам так само знадобиться лід.

Бажаю успіхів і приємного апетиту!


  • яйця— 4 штуки
  • Пшеничне борошно— 4 Ст. ложки
  • свіже молоко— 1 літр
  • М'яке вершкове масло— 500 грам
  • цукор— 500 грам
Крем яєчний для торта - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Крем яєчний для торта - фото крок 2 Яйця збиваємо з 250 грамами цукру, затем понемногу замешиваем муку.

Крем яєчний для торта - фото крок 3 Вымешиваем так, щоб не залишилося грудочок.

Крем яєчний для торта - фото крок 4 У каструлю наливаємо молоко і доводимо до кипіння. В это же время засыпаем сахар и размешиваем, чтоб он полностью растворился.

Крем яєчний для торта - фото крок 5 В горячее молоко небольшими порциями вливаем взбитые яйца с мукой. Робимо це акуратно, активно перемішуючи.

Крем яєчний для торта - фото крок 6 Делаем эти все махинации на небольшом огне, чтоб крем не пригорел! Все добре вимішуємо.

Крем яєчний для торта - фото крок 7 Как только появятся большие пузырьки, крем подошел к стадии закипания. Теперь его мешать нужно непрерывно, але дуже обережно. Варить заварной крем нужно до состояния сметаны, після охолодження, он станет еще гуще.

Крем яєчний для торта - фото крок 8 Теперь крем следует резко охладить. Есть три варианта. Зимой выставляем на балкон, летом используем лед, либо ставим в раковину с ледяной водой.

Крем яєчний для торта - фото крок 9 В это время мягкое сливочное масло взбиваем миксером до однородного состояния.

Крем яєчний для торта - фото крок 10 Соединяем заварной крем со сливочным маслом. Вареный крем из молока и яиц лучше добавлять при взбивании масла небольшими порциями. або! Кладем взбитое масло в крем, держа миксер сначала на масле, подмешивая к нему сам крем.

Крем яєчний для торта - фото крок 11 Все несколько минут взбиваем. И наш крем готов!

Подібні рецепти

Кавовий крем для торта

Крем для бісквітного торта

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта ми будемо готувати з вершків, яєчних жовтків, шоколад і Цукор. Дуже смачний крем розрахований на торт з 16-18 млинців. готуємо? опис приготування: Готувати крем для млинцевого торта досить просто. Найважливіше точно слідувати рецептом. Успіх приготування даного крему ...

Крем для «Київського торта»

Крем для «Київського торта»

Крем для "Київського" торта — самий неймовірний крем, який тільки я знаю. Дуже смачний і готується просто! Для приготування нам потрібні: молоко, цукор, какао, олія, яйце, ванілін і трохи коньяку. опис приготування: Приготувати крем для "Київського" торта не так і просто, особливо якщо Ви роби...

Крем для торта без масла

Крем для торта без масла

Крем для торта без масла — це дуже ніжний, смачний і білосніжний крем, який ідеально підійде для бісквітного торта. Такий крем чудово поєднується зі свіжими фруктами і виглядає дуже ошатно. опис приготування: Приготувати крем для торта без масла не складе ніяких труднощів! На приготування ціло...

Крем для торта з йогурту без желатину

Крем для торта з йогурту без желатину

Приготувати крем для торта з йогурту без желатину дуже просто. Такий крем готується всього 10 хвилин, а якщо Ви використовуєте готовий бісквіт, то приготування торта займе не більше 15 хвилин. опис приготування: Готується крем для торта з йогурту без желатину елементарно! Ми використовуємо мін...