Рецепт Крем яєчний для торта
Крем яєчний для торта — це дуже смачний заварний крем, який ми готуємо швидко, просто і з задоволенням. Торт з таким кремом може звести з розуму будь-якого ласуна. готуємо?
опис приготування:
Приготувати крем яєчний для торта не так вже й просто. Для приготування цього неймовірно смачного заварного яєчного крему ми використовуємо досить багато інгредієнтів. М'яке вершкове масло, цукор, пшеничне борошно, яйця і найсвіжіше молоко. Технологія приготування досить складна, але точно слідуючи рецепту у Вас не повинно виникнути ніяких проблем. Готується крем такого роду за допомогою міксера, каструль і кухонної плити. можливо, що під час приготування Вам так само знадобиться лід.
Бажаю успіхів і приємного апетиту!
- яйця— 4 штуки
- Пшеничне борошно— 4 Ст. ложки
- свіже молоко— 1 літр
- М'яке вершкове масло— 500 грам
- цукор— 500 грам
Яйця збиваємо з 250 грамами цукру, затем понемногу замешиваем муку.
Вымешиваем так, щоб не залишилося грудочок.
У каструлю наливаємо молоко і доводимо до кипіння. В это же время засыпаем сахар и размешиваем, чтоб он полностью растворился.
В горячее молоко небольшими порциями вливаем взбитые яйца с мукой. Робимо це акуратно, активно перемішуючи.
Делаем эти все махинации на небольшом огне, чтоб крем не пригорел! Все добре вимішуємо.
Как только появятся большие пузырьки, крем подошел к стадии закипания. Теперь его мешать нужно непрерывно, але дуже обережно. Варить заварной крем нужно до состояния сметаны, після охолодження, он станет еще гуще.
Теперь крем следует резко охладить. Есть три варианта. Зимой выставляем на балкон, летом используем лед, либо ставим в раковину с ледяной водой.
В это время мягкое сливочное масло взбиваем миксером до однородного состояния.
Соединяем заварной крем со сливочным маслом. Вареный крем из молока и яиц лучше добавлять при взбивании масла небольшими порциями. або! Кладем взбитое масло в крем, держа миксер сначала на масле, подмешивая к нему сам крем.
Все несколько минут взбиваем. И наш крем готов!
Подібні рецепти
Крем для бісквітного торта
Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...
Крем для млинцевого торта
Крем для млинцевого торта ми будемо готувати з вершків, яєчних жовтків, шоколад і Цукор. Дуже смачний крем розрахований на торт з 16-18 млинців. готуємо? опис приготування: Готувати крем для млинцевого торта досить просто. Найважливіше точно слідувати рецептом. Успіх приготування даного крему ...
Крем для «Київського торта»
Крем для "Київського" торта — самий неймовірний крем, який тільки я знаю. Дуже смачний і готується просто! Для приготування нам потрібні: молоко, цукор, какао, олія, яйце, ванілін і трохи коньяку. опис приготування: Приготувати крем для "Київського" торта не так і просто, особливо якщо Ви роби...
Крем для торта без масла
Крем для торта без масла — це дуже ніжний, смачний і білосніжний крем, який ідеально підійде для бісквітного торта. Такий крем чудово поєднується зі свіжими фруктами і виглядає дуже ошатно. опис приготування: Приготувати крем для торта без масла не складе ніяких труднощів! На приготування ціло...
Крем для торта з йогурту без желатину
Приготувати крем для торта з йогурту без желатину дуже просто. Такий крем готується всього 10 хвилин, а якщо Ви використовуєте готовий бісквіт, то приготування торта займе не більше 15 хвилин. опис приготування: Готується крем для торта з йогурту без желатину елементарно! Ми використовуємо мін...