Рецепт Курка в лечо

Рецепт Курка в лечо
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
Моїй родині дуже подобається ця страва, а мені подобається його готувати, так як все дуже просто. Виходить дуже смачне куряче м'ясо в кисло-солодкому соусі з ароматними травами. Спробуйте!

опис приготування:

Російське блюдо на італійський манер. Раджу звернути увагу на цей рецепт — готується просто, дуже смачно, можна подати і на святковий стіл. Для приготування цієї страви можна використовувати філе курячих стегон або курячу грудку. Курячі грудки тут неможливо пересушити, вона вийде обов'язково соковитою. Лечо можна готувати в первісному вигляді — прямо з банки з скибочками перців. Але мені більше подобається перебите за допомогою блендера, так вийде однорідна соусна маса, хоча смак буде однаковий, який би варіант ви не вибрали. А подавати цю страву можна з чим завгодно — варений рис, картопля, макарони, будь-яка каша.

  • куряче філе— 500 грам
  • лечо— 500 грам(банку готових консервів)
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • вино біле сухе— 30 мілілітрів
  • сухі італійські трави— 1 Чайна ложка
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • вода— 100  мілілітрів
  • зелень— За смаком
Курка в лечо - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. Лечо у мене домашнього приготування.

Курка в лечо - фото крок 2 Дрібно наріжте цибулю і часник, обсмажте на середньому вогні з ложкою оливкової олії протягом 5 хвилин.

Курка в лечо - фото крок 3 Куряче філе наріжте смужками і додайте через 5 хвилин до цибулі і часнику. Смажте до світлого стану м'яса, перевертаючи. На це піде 1 хвилин.

Курка в лечо - фото крок 4 Додати сіль, поперчіть і посипте італійськими травами. наполягати вино, перемішайте.

Курка в лечо - фото крок 5 Страву можна приготувати двома способами. перший — лечо відправити до м'яса в такому вигляді, як воно є в банку. другий спосіб — лечо перебити в блендері в однорідну масу.

Курка в лечо - фото крок 6 Я готувала другим способом. Виклала лечо в блендер, ополоснула банку 100 мл води і вилила до лечо. Перебила в однорідну масу.

Курка в лечо - фото крок 7 Перелийте лечо до м'яса. додайте цукор, перемішайте і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте хвилин 25-30. Кількість рідини регулюйте на свій смак.

Курка в лечо - фото крок 8 Якщо бажаєте більш густий соус, тоді збільште вогонь і готуйте до отримання бажаної густоти. Зніміть готову страву з плити і посипте зеленню.

Курка в лечо - фото крок 9 Я подавала з рисом.
Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Лечо по-домашньому

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...