Рецепт Курка в лечо
Моїй родині дуже подобається ця страва, а мені подобається його готувати, так як все дуже просто. Виходить дуже смачне куряче м'ясо в кисло-солодкому соусі з ароматними травами. Спробуйте!
опис приготування:
Російське блюдо на італійський манер. Раджу звернути увагу на цей рецепт — готується просто, дуже смачно, можна подати і на святковий стіл. Для приготування цієї страви можна використовувати філе курячих стегон або курячу грудку. Курячі грудки тут неможливо пересушити, вона вийде обов'язково соковитою. Лечо можна готувати в первісному вигляді — прямо з банки з скибочками перців. Але мені більше подобається перебите за допомогою блендера, так вийде однорідна соусна маса, хоча смак буде однаковий, який би варіант ви не вибрали. А подавати цю страву можна з чим завгодно — варений рис, картопля, макарони, будь-яка каша.
- куряче філе— 500 грам
- лечо— 500 грам(банку готових консервів)
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- вино біле сухе— 30 мілілітрів
- сухі італійські трави— 1 Чайна ложка
- оливкова олія— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
- цукор— 1 Ст. ложка
- вода— 100 мілілітрів
- зелень— За смаком
Дрібно наріжте цибулю і часник, обсмажте на середньому вогні з ложкою оливкової олії протягом 5 хвилин.
Куряче філе наріжте смужками і додайте через 5 хвилин до цибулі і часнику. Смажте до світлого стану м'яса, перевертаючи. На це піде 1 хвилин.
Додати сіль, поперчіть і посипте італійськими травами. наполягати вино, перемішайте.
Страву можна приготувати двома способами. перший — лечо відправити до м'яса в такому вигляді, як воно є в банку. другий спосіб — лечо перебити в блендері в однорідну масу.
Я готувала другим способом. Виклала лечо в блендер, ополоснула банку 100 мл води і вилила до лечо. Перебила в однорідну масу.
Перелийте лечо до м'яса. додайте цукор, перемішайте і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте хвилин 25-30. Кількість рідини регулюйте на свій смак.
Якщо бажаєте більш густий соус, тоді збільште вогонь і готуйте до отримання бажаної густоти. Зніміть готову страву з плити і посипте зеленню.
Я подавала з рисом.
Смачного!
Подібні рецепти
Лечо по-домашньому
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...