Рецепт Курка, тушкована з гарбузом

Рецепт Курка, тушкована з гарбузом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Хочу запропонувати спосіб, як приготувати курку, тушковану з гарбузом і прованськими травами. Ці інгредієнти додадуть курочку страві оригінального, більш виражений і яскравий смак, ніж зазвичай.

опис приготування:

Блюдо виходить соковитим і дуже смачним завдяки оригінальній підливі з пряним гарбузовим ароматом.

Дуже добре поєднується курка, тушкована з гарбузом, з гарніром з рису, але може подаватися і як самостійне блюдо.

  • курячі стегна— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Червоне вино— 50 мілілітрів
  • гарбуз— 200 грам
  • сіль— За смаком
  • Прованські трави— За смаком
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
курка, тушкована з гарбузом - фото крок 1 Курячі стегенця можна використовувати з кісткою. Просто розріжте їх на невеликі шматки, додайте сіль, спеції і вино, після чого відправте в холодильник мінімум на 1 час, а якщо є час, то краще на ніч, так м'ясо добре промаринуется і насититься ароматом прованських трав.
Промаріннованую курку дістаньте з холодильника, викладіть на добре розігріту сковороду і обсмажте до отримання рум'яної скоринки.

курка, тушкована з гарбузом - фото крок 2 Поки стегна смажаться, займіться гарбузом. Промийте її і очистіть від усього зайвого (шкірки, насіння). Наріжте гарбуз невеликими шматочками, викладіть на сковороду з курятиною.

курка, тушкована з гарбузом - фото крок 3 Цибулину почистіть і наріжте півкільцями або будь-яким іншим чином. Додайте її в сковороду, добре перемішайте і тушкуйте під закритою кришкою близько 15 хвилин на невеликому вогні.

Подібні рецепти

Курка, запечена з грибами і гарбузом

Тушкована курка в сметані (простий рецепт)

Рецепт приготування курки, запеченої з гарбузом і грибами. У приготуванні такої страви немає абсолютно нічого складного. опис приготування: В даному рецепті можна використовувати як покупні печериці, так і лісові гриби. Готувати досить просто, а виходить дуже смачно. курячі стегенця— 1,3 кіл...

Курка з гарбузом в горщику

Курка з гарбузом в горщику

Курка з гарбузом в горщику виходить дуже смачною, соковитою, вершкової, ароматної. На подив готується неймовірно просто і швидко, що безсумнівно порадує господиню. опис приготування: Курка з гарбузом в горщику — все настільки елементарно в цьому рецепті, що приготувати його зможе кожен, навіть...

Курка, запечена з гарбузом

Курка, запечена з гарбузом

Поєднання смаку солодкуватого м'яса курки з печеними фруктами і овочами просто чудово! Блюдо дуже легке і ароматне, тому якщо ви збираєтеся порадувати гостей, то воно вам підійде! опис приготування: святкова курка, фарширована яблуками і чорносливом, на гарбузово-цибулевої подушці уб'є вас нап...

Курка тушкована з морквою і цибулею

Курка тушкована з морквою і цибулею

Хочу поділитися з вами простим і дуже смачним варіантом гарячого блюда, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. курка, тушкована з морквою і цибулею виходить дивно ніжною. опис приготування: Щоб курочка вийшла ніжною і танула в роті, я рекомендую спершу обсмажити її, а після додаван...

Курка, тушкована в духовці

Курка, тушкована в духовці

Рецепт приготування курки, тушкованою в духовці з беконом, морквою, зеленою цибулею і печерицями. опис приготування: Традиційний рецепт приготування тушкованої курки. бекон додається, щоб надати курці аромату. Прекрасно підійде для зими, так як це блюдо дуже добре зігріває. Крім того, його дуж...