Рецепт Курка з квасолею по-китайськи

Рецепт Курка з квасолею по-китайськи
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Як приємно, коли з простих і звичайних продуктів можна зробити що-небудь цікаве і незвичне. Приклад - Варіант, як приготувати курку з квасолею по-китайськи. смачно, вишукано і по-новому.

опис приготування:

Для приготування цієї страви використовую стручкову квасолю двох кольорів, яку попередньо відварюю. Обов'язково додаю соєвий соус, суміш перців і кунжутне насіння. Можна додати в блюдо і інші овочі (наприклад, перець або морква), вийде більш ситно і поживно.

  • Куряче філе— 400 грам
  • Стручкова квасоля— 400 грам
  • цибулина— 1 штука
  • кунжут— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 140 мілілітрів
  • лимон— 1/2 штуки
  • Сіль і суміш перців— За смаком
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 1 1. Куряче філе мою і витираю серветками, потім нарізаю його великими шматками.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 2 2. Перекладаю м'ясо в глибоку тарілку, заливаю 50 мілілітрах соєвого соусу, додаю суміш перців і лимонний сік, мариную м'ясо 30 хвилин.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 3 3. Квасоля у мене заморожена, перекладаю її в каструлю і заливаю водою, готую після закипання 15-20 хвилин, після чого відкидаю її на друшляк.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 4 4. Ріпчасту цибулю чищу і нарізаю шматочками.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 5 5. Викладаю на сковороду вершкове масло, розігріваю, викладаю до нього ріпчасту цибулю, обсмажую останній до м'якості.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 6 6. До цибулі додаю шматочки маринованого м'яса, обсмажую до готовності останнього (близько 20 хвилин), за пару хвилин до готовності вливаю ще 50 мілілітрів соєвого соусу.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 7 7. В самому кінці додаю до м'яса на сковороду кунжутне насіння, все перемішую.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 8 8. Всипаю відварену квасолю на сковороду і перемішую, прогріваю пару хвилин.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 9 9. У сотейнику змішую 40 мілілітрів соєвого соусу і цукор, відправляю масу на вогонь, доводжу її до кипіння, після чого вливаю крохмаль, розведений в 3 столових ложках води, і гарненько перемішую.

Курка з квасолею по-китайськи - фото крок 10 10. Викладаю курку з квасолею на тарілку, поливаю приготованим соусом, подаю блюдо горячим.

Подібні рецепти

Курка з квасолею і овочами

Рецепт супу з червоною квасолею консервованої

Ділюся простим рецептом курки з квасолею і овочами. Таке блюдо відмінно доповнить будь-який гарнір, але я віддаю перевагу подавати його з локшиною. Смачно і просто в приготуванні, спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування курки з квасолею і овочами вам обов'язково сподобається! Блюдо в...

Курка з квасолею ПП

Курка з квасолею ПП

Курка з квасолею - це просте, але дуже смачне, поживну страву, яке урізноманітнює ваше повсякденне меню. А для тих, хто дотримується правильного харчування, ще одне білкове блюдо в скарбничку. опис приготування: Щоб приготувати смачний і корисний обід або вечерю, не обов'язково купувати дорогі...

Курка з рисом і квасолею

Курка з рисом і квасолею

Не знаю. що приготувати смачного і ситного на вечерю? Пропоную приготувати курку з рисом і квасолею. Таке блюдо стане відмінним варіантом для сімейної трапези. опис приготування: Нехай вас не лякає поєднання і рису, і квасолі одночасно, все виходить дуже гармонійно і смачно! Прості і доступні ...

Курка з стручкової квасолею

Курка з стручкової квасолею

Швидкий, смачний, легкий і здоровий вечерю - це не вигадка, а реальність. Рецепт страви, як приготувати курку з стручкової квасолею, дуже простий і легкий, а на сам процес піде не більше півгодини. опис приготування: У приготуванні цієї страви дуже важливо не пересушити курку і зберегти насиче...

Кесаділья з квасолею і сиром

Кесаділья з квасолею і сиром

Кесаділья з квасолею і сиром — блюдо мексиканської кухні. Кесаділья це щось на зразок складного бутерброда з тортильи і сирно-овочевої начинки. опис приготування: Подавати кесаділью з квасолею і сиром найкраще в гарячому вигляді. Остигнули кесадільі стають жорсткими і не дуже смачними. тортилі...