Рецепт Крохмальні млинці

Рецепт Крохмальні млинці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Крохмальні млинці виходять дуже тонкими, тому їх дуже зручно фарширувати улюбленої начинкою. Смак забутого дитинства. Рецепт для тих, хто не знає, як приготувати крохмальні млинці.

опис приготування:

Рецепт приготування крохмальних млинчиків:

1. Молоко і яйця заздалегідь вийняти з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Добре перемішати молоко з яйцями.

2. Додати туди масло, сіль, цукор і крохмаль. Крохмаль в молоці розчиняється, і частинки крохмалю будуть плавати в ньому у вигляді суспензії. Не треба цього боятися. Тісто вийде дуже рідким і не в'язким. Але коли тісто виливається на гарячу сковороду, воно загусає.

3. Обсмажуємо млинчики до готовності традиційним способом — на сковороді з обох сторін по 2-3 хвилини.

Смачного!


  • Картопляний крохмаль— 200 грам
  • молоко— 400 грам
  • яйця— 2 штуки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Рецепт приготування крохмальних млинчиків:

1. Молоко і яйця заздалегідь вийняти з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Добре перемішати молоко з яйцями.

2. Додати туди масло, сіль, цукор і крохмаль. Крохмаль в молоці розчиняється, і частинки крохмалю будуть плавати в ньому у вигляді суспензії. Не треба цього боятися. Тісто вийде дуже рідким і не в'язким. Але коли тісто виливається на гарячу сковороду, воно загусає.

3. Обсмажуємо млинчики до готовності традиційним способом — на сковороді з обох сторін по 2-3 хвилини.

Смачного!


Подібні рецепти

Корейські млинці з цибулею

Ажурні млинці на молоці (легкий рецепт)

Ці корейські млинці називаються Пучімге. Вони чудово підійдуть на сніданок для всієї родини або просто в якості закуски. Незважаючи на складну назву, готуються такі млинці дуже просто і швидко. Обов'язково збережіть цей рецепт і порадуйте своїх близьких блюдом корейської кухні. опис приготуванн...

Кукурудзяні млинці на заквасці

Кукурудзяні млинці на заквасці

У цьому рецепті розповім, як приготувати кукурудзяні млинці на заквасці - дуже смачні, повітряні і ніжні. Подавати такі млинці можна зі сметаною, ягідним або шоколадним сиропом або варенням. опис приготування: Млинці можна приготувати не тільки з пшеничного борошна, але і з кукурудзяної. Більш...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...