Рецепт Червоні очі з рисом

Рецепт Червоні очі з рисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Класичне блюдо Американської кухні. Червона квасоля з беконом під смачним соусом.

опис приготування:

Класичне блюдо Американської кухні. Червона квасоля з беконом під смачним соусом.

  • бекон (смужки)  — 4 штуки
  • часник— 4 штуки
  • солодкий перець— 1 штука
  • червона квасоля (в банках)  — 2 штуки
  • свіжо-звареної кави— 1 штука
  • селера— 3 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • нирки квасолі— 1 штука
  • коричневий рис— 2 склянки
Червоні очі з рисом - фото крок 1 складові

Червоні очі з рисом - фото крок 2 Нарізаємо бекон сантиметровими смужками і обсмажуємо на середньому вогні в глибокій сковороді.

Червоні очі з рисом - фото крок 3 Поки бекон обсмажується, нарізаємо селеру.

Червоні очі з рисом - фото крок 4 Дрібно шаткуємо цибулю і часник.

Червоні очі з рисом - фото крок 5 Почекаємо поки розтопиться майже весь жир з бекону…

Червоні очі з рисом - фото крок 6 …додаємо нарізані овочі і щедро заправляємо чорним перцем.

Червоні очі з рисом - фото крок 7 Коли овочі втратять обсяг і деякі з них досягнуть хрусткою текстури і темного кольору, потрібно додати досить свіжої кави для покриття ділянки. Закриваємо кришкою і варимо протягом 1 годину. (Додаємо каву в міру википання)

Червоні очі з рисом - фото крок 8 відкриваємо бобові.

Червоні очі з рисом - фото крок 9 Додаємо бобові в овочеву кавову суміш.

Червоні очі з рисом - фото крок 10 Варимо протягом 20 хвилин. Цього часу вистачить, щоб зайнятися гарніром і приготувати рис.

Червоні очі з рисом - фото крок 11 для 20 хвилин до подачі на стіл беремо давилку і притискаємо чверть всієї квасолі.

Червоні очі з рисом - фото крок 12 Після чого дамо бобовим злегка охолонути.

Червоні очі з рисом - фото крок 13 Блюдо готово. Смачного!

Червоні очі з рисом - фото крок 14 Крупним планом:

Подібні рецепти

Червоні крашанки

Ризький хліб

Напередодні Великодня багато людей традиційно всюди шукають рецепти фарбування яєць. Хочу розповісти, як зробити червоні крашанки в домашніх умовах. Легко і просто! опис приготування: Ділюся своїм способом, як зробити червоні крашанки в домашніх умовах. Кожне яйце слід фарбувати в окремій ємно...

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...

Курка «Том Кет» з рисом і томатами

Курка «Том Кет» з рисом і томатами

Рецепт приготування смачного страви з курячого філе, помідорів під індійським соусом каррі і рисом в якості гарніру. опис приготування: 1. Відварити рис у киплячій підсоленій воді (10 хвилин буде достатньо). Промити курячу грудку, нарізати середніми кубиками. Промити помідори і нарізати навпіл...

Каша з гарбуза з рисом і молоком

Каша з гарбуза з рисом і молоком

Якщо любите корисні і смачні сніданки / полуденок, рекомендую приготувати смачну кашу з гарбуза з рисом і молоком. Каша виходить густий, насиченою і дуже апетитною. неймовірне блюдо! опис приготування: Гарбузова каша на молоці має безліч корисних властивостей, позитивно впливають на наше здоро...

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом

Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон. опис приготування: голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж пр...