Рецепт Кролик в коньяку

Рецепт Кролик в коньяку
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування кролика з копченим салом в коньяку.

опис приготування:

Ароматний соковитий кролик з салом в коньяку підійде для святкової вечері.

приготування:

нарізати спинки. Обсмажити кролика в розтопленому свинячому жирі в сотейнику. Викласти м'ясо на паперові рушники і дати стекти жиру. Протерти сотейник серветкою. Тонко нарізати сало і викласти в сотейник. Поверх сала викласти кілька шматочків кролика, потім знову шар салат і т. d. Повторити шари кілька разів, закінчивши салом. полити коньяком, приправити прянощами, сіллю і перцем. Закрити кришкою і випікати в духовці протягом 1 години на середньому вогні.


  • спинки кролика— 2 штуки
  • копченого сала— 150 грам
  • свинячого жиру— 50 грам
  • коньяку— 150 грам
  • пряні трави, сіль і перець— За смаком
Ароматний соковитий кролик з салом в коньяку підійде для святкової вечері.

приготування:

нарізати спинки. Обсмажити кролика в розтопленому свинячому жирі в сотейнику. Викласти м'ясо на паперові рушники і дати стекти жиру. Протерти сотейник серветкою. Тонко нарізати сало і викласти в сотейник. Поверх сала викласти кілька шматочків кролика, потім знову шар салат і т. d. Повторити шари кілька разів, закінчивши салом. полити коньяком, приправити прянощами, сіллю і перцем. Закрити кришкою і випікати в духовці протягом 1 години на середньому вогні.


Подібні рецепти

Кролик по-селянськи

Повітряне тісто без дріжджів

кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...

Кролик з грибами

Кролик з грибами

Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...

Кролик в сметанному соусі

Кролик в сметанному соусі

Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...

Кролик з імбиром в сметані

Кролик з імбиром в сметані

Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...

Кролик з маслинами

Кролик з маслинами

Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...