Рецепт Крем-суп з гарбуза

Рецепт Крем-суп з гарбуза
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Це ще один варіант приготування крем-супу з гарбуза! На цей раз ми будемо додавати алкоголь в цей ніжний і ароматний супчик. Він дуже добре впливає на роботу шлунка. Дивіться і готуйте!

опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати крем-суп з гарбуза. Цей трохи гострий завдяки перчику крем-суп з гарбуза виходить божественно смачним, так як в процесі приготування бренді, яке ми додаємо, з'єднує всі інгредієнти разом і дає свій особливий аромат і смак. Рекомендую такий суп готувати невеликими порціями, щоб він не стояв ніч в холодильнику, адже кип'ятити його повторно не має сенсу.

  • гарбуз— 400 грам
  • Цибуля— 50 грам
  • часник— 10 грам
  • Бренді— 50 мілілітрів
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Масло оливкове— 40 грам
  • вершки 15%  — 100 грам
  • сіль— За смаком
  • перець гіркий— За смаком
  • насіння гарбуза— 1-3 Ст. ложок
Крем-суп з гарбуза - фото крок 1 1. Наріжте цибулю і часник, трохи гіркого перцю будь-якою формою, так як овочі будуть потім перебиватися блендером. Ви можете взяти білий мелений перець замість гіркого перцю.

Крем-суп з гарбуза - фото крок 2 2. У каструлю додайте трохи оливкового масла і вершкового масла, обсмажте овочі кілька хвилин, після чого додайте до них нарізану гарбуз.

Крем-суп з гарбуза - фото крок 3 3. Трохи підсмажте гарбуз, щоб краю стали м'якими, і додайте бренді. Додати сіль. Коли бренді впоратися, додайте трохи окропу і варіть до того, поки гарбуз не стане м'якою.

Крем-суп з гарбуза - фото крок 4 4. Перебити суп блендером, поставте знову на вогонь і додайте гарячі вершки. Добре перемішайте і доведіть до кипіння, після чого відразу зніміть суп з плити. Прикрасьте насінням. Смачного!

Подібні рецепти

Класичний крем-брюле

Пиріжки з картоплею та ковбасою

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Кавовий крем для торта

Кавовий крем для торта

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...