Рецепт Класичні круасани
Багато господинь мріють знайти рецепт, як приготувати класичні круасани. Адже ця випічка ідеально підходить для сніданку, нею можна пригостити гостей і здивувати їх своїми кулінарними здібностями.
опис приготування:
На перший погляд може здатися, що круасани - досить складне блюдо. Адже тісто повинно вийти легким, повітряним, з рум'яною хрусткою скоринкою. Насправді процес приготування настільки простий, що з ним впорається навіть починаюча господиня. Головне - дотримуватися технології. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати класичні круасани.
- Борошно пшеничне— 4 склянки
- Вода холодна— 0,5 склянки
- молоко— 0,5 склянки
- цукор— 0,25 склянки
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- дріжджі сухі— 1 Ст. ложка
- сіль— 0,5 чайних ложки
- жовток— 2 штуки
Добавляем все ингредиенты в чашу и перемешиваем на медленном режиме миксера в течение 3-х минут.
Вымешиваем тесто на протяжении пяти минут. Формируем из него квадратную форму. Выкладываем на присыпанный мукой поднос и убираем в холод на пару часов.
Далее раскатываем тесто не очень толстым пластом. Натираем на терке охлажденное масло и укладываем его в середину квадрата.
Через некоторое время раскатываем тесто на посыпанном мукой столе, складываем и снова раскатываем. Пласт должен получиться тонким, але не рватися.
Снова помещаем тесто в холодильник на 30 хвилин. Нарезаем на треугольники, сворачиваем в рулетики, починаючи з широкого краю. змащуємо жовтком.
Выпекаем наши аппетитные круассаны 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Духовку нужно обязательно разогреть предварительно.
стежимо, чтобы выпечка не подгорела. Круассаны получаются очень пышными и румяными. Подаем их к чаю или кофе. Смачного!
Подібні рецепти
Круасани тісто (дуже простий рецепт)
Рецепт приготування круасанів з шоколадом. опис приготування: булочки круасани готуються дуже швидко і всього з двох простих інгредієнтів - листкового тіста і шоколадних чіпсів. Це відмінний десерт на сніданок. пакет (2 список) замороженого листкового тіста— 1 штука шоколадні чіпси— 240 грам...
Круасани
Французькі круасани з тіста замішаного на кефірі. Чудова випічка під чашечку гарячої кави. опис приготування: французькі круасани — смачна випічка з різноманітною начинкою у вигляді півмісяця. Начинка для круасанів може бути найрізноманітніша, булочки можна заправити сиром, ковбасними виробами...
Класичні англійські маффіни
англійські мафіни — це маленькі булочки. Їх можна розрізати уздовж на дві половинки, подавати з маслом, беконом або солодким джемом, до сніданку або п'ятигодинного чаю. опис приготування: Тісто для мафінів можна замісити ввечері, помістити в миску, накрити харчовою плівкою, поставити в холодил...
Котлети класичні
просте, але дуже смачне і універсальне блюдо. Розповідаю про рецепт приготування класичних котлет. Їх подають з гарніром з картоплі, кашею, макаронами або їдять з хлібом. опис приготування: Котлети готують з курячого, індичого, яловичого, свинячого та інших видів м'яса. Можна зробити вегетаріа...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...