Рецепт Класичні англійські маффіни

Рецепт Класичні англійські маффіни
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
англійські мафіни — це маленькі булочки. Їх можна розрізати уздовж на дві половинки, подавати з маслом, беконом або солодким джемом, до сніданку або п'ятигодинного чаю.

опис приготування:

Тісто для мафінів можна замісити ввечері, помістити в миску, накрити харчовою плівкою, поставити в холодильник. Вранці поставте тісто в тепле місце на 15 хвилин, потім маффіни можна запекти в духовці або посмажити на сковороді. Англійські мафіни можна також подавати з яйцем-пашот.

  • борошно— 270 грам
  • молоко— 180 мілілітрів(тепле)
  • Вершкове масло— 15 грам
  • яйце— 1 штука
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • цукор— 2 чайних ложки
  • дріжджі свіжі— 10 грам
  • заголовок Бондюель— 2 Ст. ложки(для посыпки)
Класичні англійські маффіни - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Свіжі дріжджі і цукор розчиніть в теплому молоці, поставте в тепле місце до появи пінної шапочки. Борошно просійте в миску.

Класичні англійські маффіни - фото крок 2 У центрі борошна зробіть поглиблення, влийте дріжджі, що підійшли, додайте яйце, розтоплене вершкове масло, сіль. Замісити м'яке тісто, НЕ липнуче до рук. Накрийте тісто мискою, залиште в теплому місці на 1 час. тісто обомніте. Робочу поверхню присипте кукурудзяним борошном, тісто також присипте борошном і розкачайте в пласт, товщиною 1-1,5 см.

Класичні англійські маффіни - фото крок 3 За допомогою склянки або круглої формочки постинаєте гуртки.

Класичні англійські маффіни - фото крок 4 Перекладіть заготовки на деко з пергаментом для випічки. Поставте запікатися в розігріту духовку при 180 градусах на 15 хвилин.

Класичні англійські маффіни - фото крок 5 Або нагрійте сковороду з товстим дном і невеликою кількістю масла. На середньому вогні смажте маффіни з одного боку близько 5 хвилин. Переверните, накрийте кришкою, готуйте ще 3 хвилини. Зніміть кришку, смажте ще 2 хвилини, до золотистого кольору.

Класичні англійські маффіни - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Класичні круасани

Класичні маффіни

Багато господинь мріють знайти рецепт, як приготувати класичні круасани. Адже ця випічка ідеально підходить для сніданку, нею можна пригостити гостей і здивувати їх своїми кулінарними здібностями. опис приготування: На перший погляд може здатися, що круасани - досить складне блюдо. Адже тісто ...

Котлети класичні

Котлети класичні

просте, але дуже смачне і універсальне блюдо. Розповідаю про рецепт приготування класичних котлет. Їх подають з гарніром з картоплі, кашею, макаронами або їдять з хлібом. опис приготування: Котлети готують з курячого, індичого, яловичого, свинячого та інших видів м'яса. Можна зробити вегетаріа...

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою

Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...

Кавові маффіни з корицею

Кавові маффіни з корицею

Рецепт приготування мафінів з кавою, корицею і ваніллю. опис приготування: При бажанні ви можете додати в тісто 1 чашку шоколадних чіпсів. розчинної кави еспресо— 1 Ст. ложка розпушувача— 1 Ст. ложка меленої кориці— 1/2 чайних ложки солі— 1/8 чайних ложки розтопленого вершкового масла— 110 г...

Кавові маффіни

Кавові маффіни

Рецепт приготування мафінів з розчинною кавою, ваніллю, корицею, шоколадними чіпсами і кавово-вершковим кремом. опис приготування: Ніжні мафіни зі смаком капучіно і вершковим кремом порадують любителів кави. У маффин достатню кількість кави, тому ви можете обійтися без приготування крему. уп...