Рецепт Класичні англійські маффіни
англійські мафіни — це маленькі булочки. Їх можна розрізати уздовж на дві половинки, подавати з маслом, беконом або солодким джемом, до сніданку або п'ятигодинного чаю.
опис приготування:
Тісто для мафінів можна замісити ввечері, помістити в миску, накрити харчовою плівкою, поставити в холодильник. Вранці поставте тісто в тепле місце на 15 хвилин, потім маффіни можна запекти в духовці або посмажити на сковороді. Англійські мафіни можна також подавати з яйцем-пашот.
- борошно— 270 грам
- молоко— 180 мілілітрів(тепле)
- Вершкове масло— 15 грам
- яйце— 1 штука
- сіль— 1/2 чайних ложки
- цукор— 2 чайних ложки
- дріжджі свіжі— 10 грам
- заголовок Бондюель— 2 Ст. ложки(для посыпки)
У центрі борошна зробіть поглиблення, влийте дріжджі, що підійшли, додайте яйце, розтоплене вершкове масло, сіль. Замісити м'яке тісто, НЕ липнуче до рук. Накрийте тісто мискою, залиште в теплому місці на 1 час. тісто обомніте. Робочу поверхню присипте кукурудзяним борошном, тісто також присипте борошном і розкачайте в пласт, товщиною 1-1,5 см.
За допомогою склянки або круглої формочки постинаєте гуртки.
Перекладіть заготовки на деко з пергаментом для випічки. Поставте запікатися в розігріту духовку при 180 градусах на 15 хвилин.
Або нагрійте сковороду з товстим дном і невеликою кількістю масла. На середньому вогні смажте маффіни з одного боку близько 5 хвилин. Переверните, накрийте кришкою, готуйте ще 3 хвилини. Зніміть кришку, смажте ще 2 хвилини, до золотистого кольору.
Смачного!
Подібні рецепти
Класичні маффіни
Багато господинь мріють знайти рецепт, як приготувати класичні круасани. Адже ця випічка ідеально підходить для сніданку, нею можна пригостити гостей і здивувати їх своїми кулінарними здібностями. опис приготування: На перший погляд може здатися, що круасани - досить складне блюдо. Адже тісто ...
Котлети класичні
просте, але дуже смачне і універсальне блюдо. Розповідаю про рецепт приготування класичних котлет. Їх подають з гарніром з картоплі, кашею, макаронами або їдять з хлібом. опис приготування: Котлети готують з курячого, індичого, яловичого, свинячого та інших видів м'яса. Можна зробити вегетаріа...
Полунично-лимонні маффіни з рікоттою
Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...
Кавові маффіни з корицею
Рецепт приготування мафінів з кавою, корицею і ваніллю. опис приготування: При бажанні ви можете додати в тісто 1 чашку шоколадних чіпсів. розчинної кави еспресо— 1 Ст. ложка розпушувача— 1 Ст. ложка меленої кориці— 1/2 чайних ложки солі— 1/8 чайних ложки розтопленого вершкового масла— 110 г...
Кавові маффіни
Рецепт приготування мафінів з розчинною кавою, ваніллю, корицею, шоколадними чіпсами і кавово-вершковим кремом. опис приготування: Ніжні мафіни зі смаком капучіно і вершковим кремом порадують любителів кави. У маффин достатню кількість кави, тому ви можете обійтися без приготування крему. уп...