Рецепт Котлети з курячих сердечок

Рецепт Котлети з курячих сердечок
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У курячих сердечках міститься велика кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. Оскільки сердечка - це дуже корисний субпродукт, давайте готувати котлети з них!

опис приготування:

Котлети виходять соковитими, ніжними і надзвичайно смачними. За смаком їх не всім вдається відрізнити від традиційних котлет, а багатьом (особисто мені, наприклад) вони здаються навіть більш смачними. вони, хто люблять курячі сердечка в принципі, точно оцінити. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі, приготувавши котлети з курячих сердечок за цим рецептом!

  • курячі сердечка— 500 грам
  • Куряче філе— 250 грам
  • яйце— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Білий хліб— 3 скибочки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Котлети з курячих сердечок - фото крок 1 1. Дрібно нарізаємо цибулю.

Котлети з курячих сердечок - фото крок 2 2. Часник пропускаємо через «чеснокодавку».

Котлети з курячих сердечок - фото крок 3 3. Курячі сердечка і філе ретельно промиваємо, потім подрібнюємо за допомогою м'ясорубки або блендера.

Котлети з курячих сердечок - фото крок 4 4. Фарш змішуємо з цибулею, часником і хлібом (хліб не потрібно розмочувати в молоці, оскільки фарш виходить досить рідким). вбиваємо яйце. Солимо і перчимо до смаку. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

Котлети з курячих сердечок - фото крок 5 5. З отриманого фаршу ліпимо котлети і обсмажуємо з обох сторін приблизно по 3 хвилини.

Котлети з курячих сердечок - фото крок 6 6. Далі знімаємо котлети з плити, викладаємо у форму для запікання або на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 200 градусів 20 хвилин.

Котлети з курячих сердечок - фото крок 7 7. Котлети з курячих сердечок готові! Смачного!

Подібні рецепти

Котлети з курячих шлунків

Шашлички з курячих сердечок на шпажках в духовці

Існує безліч різноманітних рецептів приготування котлет. На сей раз, я розповім вам, як приготувати котлети з курячих шлунків. Виходить дуже смачно! опис приготування: Котлети з курячих шлунків на смак майже не відрізняються від звичайних котлет, однак по харчовому складу і цінності для органі...

Котлети з курячих ніжок

Котлети з курячих ніжок

Приготувати котлети з курячих ніжок дуже просто. Котлети по цим рецептом виходять дуже смачні і не поступляться будь-яким іншим. ніжні, соковиті, вони припадуть до смаку і дорослим, і дітям. опис приготування: Інгредієнти для котлет можуть бути найрізноманітніші: м'ясо, риба, овочі. Запевнюю в...

Кучмачі з курячих потрухів

Кучмачі з курячих потрухів

Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...