Рецепт Котлети з курячих сердечок
У курячих сердечках міститься велика кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. Оскільки сердечка - це дуже корисний субпродукт, давайте готувати котлети з них!
опис приготування:
Котлети виходять соковитими, ніжними і надзвичайно смачними. За смаком їх не всім вдається відрізнити від традиційних котлет, а багатьом (особисто мені, наприклад) вони здаються навіть більш смачними. вони, хто люблять курячі сердечка в принципі, точно оцінити. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі, приготувавши котлети з курячих сердечок за цим рецептом!
- курячі сердечка— 500 грам
- Куряче філе— 250 грам
- яйце— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Білий хліб— 3 скибочки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Часник пропускаємо через «чеснокодавку».
3. Курячі сердечка і філе ретельно промиваємо, потім подрібнюємо за допомогою м'ясорубки або блендера.
4. Фарш змішуємо з цибулею, часником і хлібом (хліб не потрібно розмочувати в молоці, оскільки фарш виходить досить рідким). вбиваємо яйце. Солимо і перчимо до смаку. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
5. З отриманого фаршу ліпимо котлети і обсмажуємо з обох сторін приблизно по 3 хвилини.
6. Далі знімаємо котлети з плити, викладаємо у форму для запікання або на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 200 градусів 20 хвилин.
7. Котлети з курячих сердечок готові! Смачного!
Подібні рецепти
Шашлички з курячих сердечок на шпажках в духовці
Існує безліч різноманітних рецептів приготування котлет. На сей раз, я розповім вам, як приготувати котлети з курячих шлунків. Виходить дуже смачно! опис приготування: Котлети з курячих шлунків на смак майже не відрізняються від звичайних котлет, однак по харчовому складу і цінності для органі...
Котлети з курячих ніжок
Приготувати котлети з курячих ніжок дуже просто. Котлети по цим рецептом виходять дуже смачні і не поступляться будь-яким іншим. ніжні, соковиті, вони припадуть до смаку і дорослим, і дітям. опис приготування: Інгредієнти для котлет можуть бути найрізноманітніші: м'ясо, риба, овочі. Запевнюю в...
Кучмачі з курячих потрухів
Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...