Рецепт Курка з горіховим соусом

Рецепт Курка з горіховим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Курка з горіховим соусом з арахісового масла - дуже смачне блюдо, з дивовижним горіхово-часниковим смаком. Таке блюдо підійде на кожен день. дуже вишукано, обов'язково приготуйте!

опис приготування:

Якщо у вас алергія на арахіс або просто він вам не до смаку, замініть його на будь-яке інше горіхове масло або на кунжутне. Неймовірно смачно подавати таку курку в тандемі з пастою, рисом або овочами. Приготований маринад для курочки додасть їй пікантність, аромат, а також м'якість і соковитість.

  • Курячі грудки— 4 штуки
  • Рослинна олія— 1/2 склянки
  • Соус барбекю— 2  Ст. ложки
  • лимон— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • Каєнський перець— 1/4 чайних ложки
  • брокколі— 250 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • спагеті— 250 грам
  • сіль, перець— За смаком
Курка з горіховим соусом - фото крок 1 1. У глибокій ємності змішайте рослинне масло, арахісове, соєвий соус, мідь, соус барбекю, лимонний сік за смаком і часник.

Курка з горіховим соусом - фото крок 2 2. Залийте грудки маринадом, відставте їх на півгодини в холодильник.

Курка з горіховим соусом - фото крок 3 3. Обсмажте крупно нарізану цибулю на грилі, до золотистости.

Курка з горіховим соусом - фото крок 4 4. Посмажте грудки і брокколі на грилі до готовності.

Курка з горіховим соусом - фото крок 5 5. зваріть пасту, полийте її соусом.

Курка з горіховим соусом - фото крок 6 6. Подавайте курку в горіховому соусі з пастою гарячими.

Подібні рецепти

Курка під горіховим соусом

Кабачки з горіховим соусом

Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...

Кефаль з горіховим соусом

Кефаль з горіховим соусом

Рецепт приготування рибної закуски зі спеціями під горіховим соусом. опис приготування: кефаль миється, очищається від луски, потім гарненько потрошити. Видаліть з неї зябра, а потім знову промийте тушку в холодній воді. Далі риба солиться, панірують у борошні і смажиться з обох сторін в розпе...

Курка на грилі з гарбузовим соусом

Курка на грилі з гарбузовим соусом

Рецепт приготування смажених на грилі курячих грудок з соусом з лука, салат, гарбуза і кінзи. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і перець халапеньо, готувати, помішуючи, до м'якості, від 5 до 8 хвилин. Додати насіння...

Курка по-азійському з соусом і рисом

Курка по-азійському з соусом і рисом

Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...

Курка з гірчично-вершковим соусом

Курка з гірчично-вершковим соусом

Рецепт приготування курячих грудок з соусом з часнику, коньяку, гірчиці, жирних вершків і курячого бульйону. опис приготування: У гірчично-вершковому соусі присутній коньяк, що робить соус особливо багатим і насиченим смаком. курячі грудки без кісток і шкіри— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ...