Рецепт Креветки з пармезаном

Рецепт Креветки з пармезаном
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Немає кращої закуски до пива (або просто закуски), ніж креветки з пармезаном. хрусткі, ароматні, соковиті, да з хорошим свіжим пивком — що може бути краще?:)

опис приготування:

Креветки до пива — це вже добре, але якщо їх правильно приготувати — то просто бомба. знаю, що подібні креветки подають в хороших пивних ресторанах. Приготовані за цим рецептом креветки з пармезаном виходять хрусткими завдяки клярі, що дуже добре при режимі "; під пивко ";, але в той же час самі креветки залишаються соковитими завдяки тому ж клярі Любителі попити пивка оцінять.

  • Тигрові креветки— 30 штук(свіжі або морожені)
  • Хлібні крихти— 1 Склянка
  • тертий пармезан— 1/2 склянки
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— — За смаком
  • яйця— 2 штуки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 20 мілілітрів
Креветки з пармезаном - фото крок 1 Починаємо з самого клопітно — потрібно почистити креветки. Видаляємо вену і панцири, хвостики при бажанні можна залишити. солимо, перчимо і скроплюємо лимонним соком.

Креветки з пармезаном - фото крок 2 Беремо дві мисочки — в одній збиваємо яйця з борошном, в інший змішуємо тертий пармезан з хлібними крихтами.

Креветки з пармезаном - фото крок 3 Кожну креветочку спершу обмакиваем в яєчно-борошняну суміш, потім обвалюють в сирі і сухарях.

Креветки з пармезаном - фото крок 4 Смажимо в розпеченому маслі на швидкому вогні приблизно 1-2 хвилини з кожного боку. Перед подачею за допомогою серветки видалити непотрібний жир.

Креветки з пармезаном - фото крок 5 Подавати з коханим соусом і, звичайно ж, пивом. приємного!

Подібні рецепти

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Часниковий хліб з пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном — це і чудовий гарнір, і цілком гідне самостійне блюдо. Спробуйте — такою смачною картоплі ви не їли опис приготування: Картопля, запечений з розмарином і пармезаном, вперше я готувала як гарнір до шніцель зі свинини. Коли пригощала гостей — було н...

Галушки з гарбуза з пармезаном

Галушки з гарбуза з пармезаном

Рецепт приготування галушки з гарбуза з сиром пармезан. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Ножем зробити кілька надрізів в сквош. Готувати у мікрохвильовій печі протягом 10 хвилин. Викласти м'якоть в миску. Додати часник, 1 / 2 чайної ложки солі, яйце і пшеничну муку. Додати трохи б...

Крекери з пармезаном і розмарином

Крекери з пармезаном і розмарином

Рецепт приготування хрустких сирних крекерів з розмарином. опис приготування: змішати борошно, сіль, перець, розмарин в мисці і збити в кухонному комбайні. Додати масло, і збити. Додати сир і знову збити. Додати по 1 столовій ложці сметани за один раз і продовжувати збивати, поки тісто не стан...

Карибські креветки

Карибські креветки

Креветки - це універсальна закуска. Люблять її все, вони добре поєднуються з іншими інгредієнтами в салатах і інших стравах. Розповім про цікавий варіанті, як приготувати «Карибські» креветки. опис приготування: Креветки настільки полюбилися, що їх можна використовувати для перших, других стра...

Креветки барбекю

Креветки барбекю

Смажені креветки - це завжди безпрограшна гаряча закуска. опис приготування: Для приготування цієї страви краще всього вибирати великі креветки - королівські або тигрові. Креветки барбекю можуть стати відмінною закускою до пива або фуршетного столу, також їх можна використовувати як доповнення...