Рецепт Галушки з гарбуза з пармезаном

Рецепт Галушки з гарбуза з пармезаном
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування галушки з гарбуза з сиром пармезан. Спробуйте - не пошкодуєте.

опис приготування:

Ножем зробити кілька надрізів в сквош. Готувати у мікрохвильовій печі протягом 10 хвилин. Викласти м'якоть в миску. Додати часник, 1 / 2 чайної ложки солі, яйце і пшеничну муку. Додати трохи білого борошна і змішувати, поки не отримаєте липке тісто з керованою структурою. Викласти тісто на посипану борошном поверхню і скачати в тонкі джгути. Наріжте тісто на галушки.

Довести воду з 1 столовою ложкою солі до кипіння у великій каструлі, додати галушки в киплячу воду по одному, коли все піднімуться вгору, зняти шумівкою і покласти у велику миску, відкласти в сторону.

Залишити в каструлі 1 1 / 2 склянки води і поставити знову на вогонь, додати бульйонний кубик, пиво, шавлія, перець і довести до кипіння, продовжувати варити, поки суміш не зменшиться приблизно до половини початкового об'єму, близько 15 хвилин, зменшіть вогонь до середнього. Додати масло, по одному кубику, негайно повернути галушки в каструлю, вимкнути вогонь, і додати сир Пармезан.

Накрийте каструлю і дозволити постояти 10 хвилин перед подачею на стіл.


  • сквош, разрезанный пополам и очищенный от семян— 1 штука
  • зубчики часнику, розчавити— 2 штуки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • пшеничного борошна— 1 Склянка
  • белой муки— 1 Склянка
  • води— 7 склянок
  • солі— 1 Ст. ложка
  • кубик курячого бульйону— 1 штука
  • пива— 1 Склянка
  • перетертого шалфея— 1/3 чайних ложки
  • меленого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • холодного несоленого сливочного масла, дрібно нарізати— 1/4 склянки
  • тертого сыра пармезан— 1/2 склянки
Ножем зробити кілька надрізів в сквош. Готувати у мікрохвильовій печі протягом 10 хвилин. Викласти м'якоть в миску. Додати часник, 1 / 2 чайної ложки солі, яйце і пшеничну муку. Додати трохи білого борошна і змішувати, поки не отримаєте липке тісто з керованою структурою. Викласти тісто на посипану борошном поверхню і скачати в тонкі джгути. Наріжте тісто на галушки.

Довести воду з 1 столовою ложкою солі до кипіння у великій каструлі, додати галушки в киплячу воду по одному, коли все піднімуться вгору, зняти шумівкою і покласти у велику миску, відкласти в сторону.

Залишити в каструлі 1 1 / 2 склянки води і поставити знову на вогонь, додати бульйонний кубик, пиво, шавлія, перець і довести до кипіння, продовжувати варити, поки суміш не зменшиться приблизно до половини початкового об'єму, близько 15 хвилин, зменшіть вогонь до середнього. Додати масло, по одному кубику, негайно повернути галушки в каструлю, вимкнути вогонь, і додати сир Пармезан.

Накрийте каструлю і дозволити постояти 10 хвилин перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

Галушки з гарбуза з коріандром Алмонд Песто

Запіканка з макаронами і куркою в духовці

Східноєвропейський рецепт приготування галушок з гарбуза з коріандром. кількість порцій: 4 гарбуз— 200 грам(натерти) мука— 2 склянки яйце— 1 штука мускатний горіх— 1 штука сіль— 1 штука перець— 1 штука складові змішуємо гарбуз, 1 склянка борошна, яйце, мускатний горіх. Додати щ...

Галушки з манки

Галушки з манки

Люблю готувати різні супчики, Зараз я вам розповім як приготувати галушки з манки, але розповім я не просто про галушки, а про курячий суп з галушками. опис приготування: Такі галушки з манки в поєднанні з курячим супом вийдуть дуже ситним і ароматним блюдом. Смачного! курячий набір— 500 гра...

Крекери з пармезаном і розмарином

Крекери з пармезаном і розмарином

Рецепт приготування хрустких сирних крекерів з розмарином. опис приготування: змішати борошно, сіль, перець, розмарин в мисці і збити в кухонному комбайні. Додати масло, і збити. Додати сир і знову збити. Додати по 1 столовій ложці сметани за один раз і продовжувати збивати, поки тісто не стан...

Креветки з пармезаном

Креветки з пармезаном

Немає кращої закуски до пива (або просто закуски), ніж креветки з пармезаном. хрусткі, ароматні, соковиті, да з хорошим свіжим пивком — що може бути краще?:) опис приготування: Креветки до пива — це вже добре, але якщо їх правильно приготувати — то просто бомба. знаю, що подібні креветки подаю...

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном — це і чудовий гарнір, і цілком гідне самостійне блюдо. Спробуйте — такою смачною картоплі ви не їли опис приготування: Картопля, запечений з розмарином і пармезаном, вперше я готувала як гарнір до шніцель зі свинини. Коли пригощала гостей — було н...