Рецепт Полуничні галети з сирного тесту
Полуниця і сир! Вже по цих інгредієнтів не складно здогадатися, який смачною виходить випічка! Досить безтурботним рецепт галет для ягідного сезону!
опис приготування:
Галета перекладається з французької як суха плоска коржик. Їх заготовляли для морських експедицій і походів. Але варто додати в цю корж ягідну або фруктову начинку - і ви отримаєте дуже смачний десерт! Як приготувати полуничні галети з сирного тесту, читайте в покроковому рецепті.
- Борошно пшеничне— 140 грам
- Сир— 100 грам
- Вершкове масло— 120 грам(100 г в тісто, 20 – в начинку)
- цукор— 100 грам(1 ст. L. в тісто, інше - в начинку)
- молоко— 1 Ст. ложка(або вода)
- Розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
- цукор ванільний— 1 Чайна ложка
- Полуниця— 250-300 грам(вага очищеної від хвостиків)
- Крохмаль кукурудзяний— 1 Ст. ложка
- сіль— щіпка
Почніть з приготування тіста. Масло кімнатної температури розітріть з 1 ст. L. цукру, дрібкою солі і ванільним цукром.
Додайте сир і знову розітріть до однорідної маси.
Вмішайте ложкою просіяне борошно з розпушувачем - і отримаєте досить велику крихту.
влийте 1 ст. L. холодного молока і замісити тісто. Якщо потрібно, додайте ще трохи борошна. Скачайте тісто в кулю, покладіть в пакет і приберіть на 30 хв. (або більше) в холодильник.
Після того як тісто охолодити і зчепилося, розділіть його на 3 або 4 рівні частини.
Розкачайте кожну частину в коржик.
Тепер можна приготувати начинку. Заздалегідь її робити не рекомендую, т. до. полуниця дуже швидко пускає сік. Наріжте полуницю на шматочки.
Акуратно змішайте з цукром і крохмалем.
Розкладіть по центру коржів.
Сформуйте панірувальні сухарі, піднімаючи і защипуючи краю тесту.
У кожну галету покладіть по 2-3 невеликих шматочка вершкового масла і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Дайте галети повністю охолонути і присипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Різдвяне печиво з сирного тесту
Повітряний і легкий крем з ніжною кремовою текстурою стане в нагоді і для приготування тортів, і для капкейков. Рекомендую всім на замітку цей рецепт, як приготувати крем з сирного сиру. опис приготування: Для приготування крему з сирного сиру не беріть вершковий сир, це зовсім різні продукти....
Полуничні коржики зі збитими вершками
Рецепт приготування коржиків з цедрою і начинкою з полуниці і збитих вершків. Розсипчасті коржики з полуницею - це простий і швидкий рецепт десерту. кількість порцій: 6 цукор— 3 1/2 Ст. ложки розпушувач— 1 Ст. ложка(плюс 1/2 чайної ложки) зварений круто жовток— 2 штуки сіль— 1/8 чайних ложки ...
Полуничні тістечка з білим шоколадом
Рецепт приготування тістечок з вівсяними пластівцями, полуничним варенням, лимонною цедрою, полуницею та білим шоколадом. опис приготування: Раннє літо - пора свіжих полуниць. Не відмовляйте собі в цьому задоволенні і приготуйте смачні полуничні тістечка. борошна— 1 Склянка розпушувача— 1 Ча...
Полуничні тістечка
Рецепт приготування тістечок з цедрою лайма, соком лайма, згущеним молоком і скибочками полуниці. опис приготування: Швидкий спосіб приготувати соковиті ароматні тістечка з полуницею. вершкового масла— 4 Ст. ложки цукру— 1/4 склянки цедри лайма— 1 Ст. ложка Для начинки:яєчних жовтки— 2 штук...
Паски з «віденського» тесту
Смак віденського паски — щось на кшталт ромової баби без просочення і за час зберігання смак тільки улучшется. І ще зауважу, що паску з віденського тіста не черствіє дуже довго! опис приготування: Жовтки розтерти з цукром. Вершкове масло розтопити. Змішати розтоплене масло, молоко кімнатної те...