Рецепт Полуничні тістечка

Рецепт Полуничні тістечка
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування тістечок з цедрою лайма, соком лайма, згущеним молоком і скибочками полуниці.

опис приготування:

Швидкий спосіб приготувати соковиті ароматні тістечка з полуницею.

  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • цукру— 1/4 склянки
  • цедри лайма— 1 Ст. ложка
  • Для начинки:яєчних жовтки— 2 штуки
  • згущеного з цукром молока— 420 грам
  • соку лайма— 1/2 склянки
  • цукру— 1 Чайна ложка
полуничні тістечка - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити форму для випічки розтопленим вершковим маслом. Вистелити форму алюмінієвою фольгою або пергаментним, формуючи 5-сантиметровий навіс по краях. Нарізати полуницю на скибочки і посипати 1 чайною ложкою цукру, перемішати, накрити кришкою і поставити в холодильник до необхідності.

полуничні тістечка - фото крок 2 2. У кухонному комбайні дрібно подрібнити мигдаль, крекери, цукор і цедру лайма. Додати вершкове масло і перемішати.

полуничні тістечка - фото крок 3 3. Викласти суміш у підготовлену форму, притискаючи її пальцями до поверхні. Випікати до світло-коричневого кольору, від 8 до 12 хвилин. Дати охолонути протягом 30 хвилин.

полуничні тістечка - фото крок 4 4. зробити начинку. У великій мисці збити яєчні жовтки і згущене молоко. Додати сік лайма, збити до однорідної маси.

полуничні тістечка - фото крок 5 5. Вилити начинку поверх охолодженого пирога, обережно поширюючи по самі вінця.
запікати близько 15 хвилин.

полуничні тістечка - фото крок 6 6. Поставити форму на стійку, прикрасити полуницею і поставити в холодильник принаймні на 1 годину до подачі на стіл.

полуничні тістечка - фото крок 7 7. Витягти пиріг з форми, помістити на обробну дошку і зазубреним ножем нарізати на квадратики, витираючи ніж мокрим кухонним рушником між кожною різкою. Зберігати тістечка накритими в холодильнику.

Подібні рецепти

Полуничні тістечка з білим шоколадом

Десерт «полуничні хмари»

Рецепт приготування тістечок з вівсяними пластівцями, полуничним варенням, лимонною цедрою, полуницею та білим шоколадом. опис приготування: Раннє літо - пора свіжих полуниць. Не відмовляйте собі в цьому задоволенні і приготуйте смачні полуничні тістечка. борошна— 1 Склянка розпушувача— 1 Ча...

Полуничні галети з сирного тесту

Полуничні галети з сирного тесту

Полуниця і сир! Вже по цих інгредієнтів не складно здогадатися, який смачною виходить випічка! Досить безтурботним рецепт галет для ягідного сезону! опис приготування: Галета перекладається з французької як суха плоска коржик. Їх заготовляли для морських експедицій і походів. Але варто додати ...

Полуничні коржики зі збитими вершками

Полуничні коржики зі збитими вершками

Рецепт приготування коржиків з цедрою і начинкою з полуниці і збитих вершків. Розсипчасті коржики з полуницею - це простий і швидкий рецепт десерту. кількість порцій: 6 цукор— 3 1/2  Ст. ложки розпушувач— 1 Ст. ложка(плюс 1/2 чайної ложки) зварений круто жовток— 2 штуки сіль— 1/8  чайних ложки ...

Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, кави еспресо, ванільним екстрактом і волоськими горіхами. опис приготування: Шоколадні тістечка добре подавати з морозивом або збитими вершками. несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок гіркого шоколаду— 180 грам великих яйця— 2 штуки екстракту ваніл...

Кавово-шоколадні тістечка

Кавово-шоколадні тістечка

Рецепт приготування тістечок з какао, гірким шоколадом, кава і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 24 шоколадних тістечок. розчинної кави еспресо— 1 1/2 чайних ложки(по бажанню) гіркого шоколаду— 60 грам топленого вершкового масла— 4 Ст. ложки великих яйця— 2...