Рецепт Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Рецепт Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами
Кількість порцій: 16 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, кави еспресо, ванільним екстрактом і волоськими горіхами.

опис приготування:

Шоколадні тістечка добре подавати з морозивом або збитими вершками.

  • несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок
  • гіркого шоколаду— 180 грам
  • великих яйця— 2 штуки
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • розчинної кави еспресо— 1/2 чайних ложки(при бажанні)
  • солі— 1/4-1/2 чайних ложки
Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 160 градусів зі стійкою в центрі. Вистелити квадратну форму розміром 20 см фольгою, змастити фольгу маслом і поставити форму на деко. Вершкове масло розрізати на 5 шматків. Крупно нарізати шоколад. Встановити миску над каструлею з киплячою водою. Покласти масло в миску, зверху подрібнений шоколад і перемішувати, іноді до тих пір, поки інгредієнти не розтопиться. Прибрати миску з каструлі.

Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами - фото крок 2 2. Розмішати з цукром за допомогою віночка. Збити з яйцями, додаючи по 1 яйцю за раз. Додати ванільний екстракт, перемішати, потім розмішати з кавою. Додати сіль і борошно, перемішати до однорідності. Додати подрібнені волоські горіхи і перемішати. Викласти тісто в підготовлену форму і розрівняти поверхню за допомогою шпателя.

Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами - фото крок 3 3. Випікати тістечка від 30 до 33 хвилин, поки вставлений в центр ніж не буде виходити чистим. Дістати форму з духовки і охолодити до кімнатної температури. Потім витягти з форми на обробну дочку і розрізати на 16 квадратів розміром 5 см. Подавати тістечка кімнатної температури або трохи охолодженими. Тістечка краще подавати протягом 2 днів після випічки. Також ви можете герметично загорнути їх і заморозити на строк до 2 місяців.

Подібні рецепти

Кавово-грушевий тарт

Кавово-банановий смузі

Дивовижний тарт з пісочної основою, соковитою грушевої начинкою і кавовим заварним кремом. Таку випічку можна сміливо віднести до "; вишуканої ";. Спробуйте повторити рецепт і Ви! опис приготування: Щоб основа для тарта вийшла хрусткою і розсипчастою, важливо дотримати кілька правил. Пісочне т...

Кавово-молочне желе

Кавово-молочне желе

Рецепт чудового кавово-молочного желе. Цей десерт буде гідною прикрасою святкового столу. опис приготування: Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді. молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи д...

Кекс з родзинками і волоськими горіхами

Кекс з родзинками і волоськими горіхами

Кекс з родзинками і волоськими горіхами — простий у приготуванні, але дуже смачний кекс з оригінальним і незвичайним смаком. Здивуйте і порадуйте своїх домашніх цим смачним кексом! опис приготування: Рецепт цього кексу вважаю дуже вдалим — готується кекс з родзинками і волоськими горіхами дуже...

Кокосові тістечка з горіхами

Кокосові тістечка з горіхами

Рецепт приготування тістечок з кокосовою стружкою, тертої цедрою лайма, ванільним екстрактом і горіхами макадамія. опис приготування: Ці кокосові тістечка можна красиво упакувати і піднести як презент господарям свята. цукрового піску— 1 Склянка великих яйця— 3 штуки солі— 1/2 чайних ложки г...

Полуничні тістечка з білим шоколадом

Полуничні тістечка з білим шоколадом

Рецепт приготування тістечок з вівсяними пластівцями, полуничним варенням, лимонною цедрою, полуницею та білим шоколадом. опис приготування: Раннє літо - пора свіжих полуниць. Не відмовляйте собі в цьому задоволенні і приготуйте смачні полуничні тістечка. борошна— 1 Склянка розпушувача— 1 Ча...