Рецепт Кавово-молочне желе
Рецепт чудового кавово-молочного желе. Цей десерт буде гідною прикрасою святкового столу.
опис приготування:
Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді.
молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи до кипіння, а потім додаємо ванілін. Потім маса охолоджується, кладеться желатин і прогрівається до повного його розчинення. До кипіння доводити не можна.
кавове желе: вариться солодку каву, який з'єднується з желатином. Маса прогрівається до розчинення останнього, а потім охолоджується. Після готовності обох шарів, заливаємо їх у формочки по черзі. Товщину і порядок шарів вибирайте довільно.
- молоко— 2 склянки
- цукор— 3 Ст. ложки
- желатин— 1 1/2 Ст. ложки
- ванілін— 1 щіпка(на кінчику ножа)
- кофе свежесмолотый— 1 Ст. ложка
- цукор— 3 Ст. ложки
- желатин— 1 Ст. ложка
- вода— 1 Склянка
молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи до кипіння, а потім додаємо ванілін. Потім маса охолоджується, кладеться желатин і прогрівається до повного його розчинення. До кипіння доводити не можна.
кавове желе: вариться солодку каву, який з'єднується з желатином. Маса прогрівається до розчинення останнього, а потім охолоджується. Після готовності обох шарів, заливаємо їх у формочки по черзі. Товщину і порядок шарів вибирайте довільно.
Подібні рецепти
Азу з телятини
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, кави еспресо, ванільним екстрактом і волоськими горіхами. опис приготування: Шоколадні тістечка добре подавати з морозивом або збитими вершками. несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок гіркого шоколаду— 180 грам великих яйця— 2 штуки екстракту ваніл...
Кавово-шоколадні тістечка
Рецепт приготування тістечок з какао, гірким шоколадом, кава і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 24 шоколадних тістечок. розчинної кави еспресо— 1 1/2 чайних ложки(по бажанню) гіркого шоколаду— 60 грам топленого вершкового масла— 4 Ст. ложки великих яйця— 2...
Кавово-грушевий тарт
Дивовижний тарт з пісочної основою, соковитою грушевої начинкою і кавовим заварним кремом. Таку випічку можна сміливо віднести до "; вишуканої ";. Спробуйте повторити рецепт і Ви! опис приготування: Щоб основа для тарта вийшла хрусткою і розсипчастою, важливо дотримати кілька правил. Пісочне т...
Кавове желе зі збитими вершками
Рецепт ніжного кавового желе з повітряними вершками. опис приготування: Чашку ранкової кави в неділю можна замінити ось таким нехитрим десертом, приготованим напередодні. Всі інгредієнти кавового желе легкодоступні і недорогі. натуральної меленої кави— 6 Ст. ложок води— 2,25 склянки(плюс 1 ...
Журавлинний-апельсинове желе
Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина. опис приготування: У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного р...