Рецепт Кавово-молочне желе

Рецепт Кавово-молочне желе
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт чудового кавово-молочного желе. Цей десерт буде гідною прикрасою святкового столу.

опис приготування:

Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді.

молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи до кипіння, а потім додаємо ванілін. Потім маса охолоджується, кладеться желатин і прогрівається до повного його розчинення. До кипіння доводити не можна.

кавове желе: вариться солодку каву, який з'єднується з желатином. Маса прогрівається до розчинення останнього, а потім охолоджується. Після готовності обох шарів, заливаємо їх у формочки по черзі. Товщину і порядок шарів вибирайте довільно.


  • молоко— 2 склянки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • желатин— 1 1/2 Ст. ложки
  • ванілін— 1 щіпка(на кінчику ножа)
  • кофе свежесмолотый— 1 Ст. ложка
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • желатин— 1 Ст. ложка
  • вода— 1 Склянка
Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді.

молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи до кипіння, а потім додаємо ванілін. Потім маса охолоджується, кладеться желатин і прогрівається до повного його розчинення. До кипіння доводити не можна.

кавове желе: вариться солодку каву, який з'єднується з желатином. Маса прогрівається до розчинення останнього, а потім охолоджується. Після готовності обох шарів, заливаємо їх у формочки по черзі. Товщину і порядок шарів вибирайте довільно.


Подібні рецепти

Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Азу з телятини

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, кави еспресо, ванільним екстрактом і волоськими горіхами. опис приготування: Шоколадні тістечка добре подавати з морозивом або збитими вершками. несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок гіркого шоколаду— 180 грам великих яйця— 2 штуки екстракту ваніл...

Кавово-шоколадні тістечка

Кавово-шоколадні тістечка

Рецепт приготування тістечок з какао, гірким шоколадом, кава і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 24 шоколадних тістечок. розчинної кави еспресо— 1 1/2 чайних ложки(по бажанню) гіркого шоколаду— 60 грам топленого вершкового масла— 4 Ст. ложки великих яйця— 2...

Кавово-грушевий тарт

Кавово-грушевий тарт

Дивовижний тарт з пісочної основою, соковитою грушевої начинкою і кавовим заварним кремом. Таку випічку можна сміливо віднести до "; вишуканої ";. Спробуйте повторити рецепт і Ви! опис приготування: Щоб основа для тарта вийшла хрусткою і розсипчастою, важливо дотримати кілька правил. Пісочне т...

Кавове желе зі збитими вершками

Кавове желе зі збитими вершками

Рецепт ніжного кавового желе з повітряними вершками. опис приготування: Чашку ранкової кави в неділю можна замінити ось таким нехитрим десертом, приготованим напередодні. Всі інгредієнти кавового желе легкодоступні і недорогі. натуральної меленої кави— 6 Ст. ложок води— 2,25 склянки(плюс 1 ...

Журавлинний-апельсинове желе

Журавлинний-апельсинове желе

Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина. опис приготування: У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного р...