Рецепт Кавово-шоколадні тістечка

Рецепт Кавово-шоколадні тістечка
Кількість порцій: 8-12 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування тістечок з какао, гірким шоколадом, кава і ванільним екстрактом.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 24 шоколадних тістечок.

  • розчинної кави еспресо— 1 1/2 чайних ложки(по бажанню)
  • гіркого шоколаду— 60 грам
  • топленого вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • великих яйця— 2 штуки
  • великих яєчних жовтки— 2 штуки
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
  • солі— 3/4 чайних ложки
  • гіркого шоколаду— 180 грам
Кавово-шоколадні тістечка - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в нижньому положенні. Вистелити форму розміром 22х32 см алюмінієвою фольгою, залишивши навіс з усіх боків приблизно 1 см. Скропити фольгу маслом в спреї. нарізати 180 г гіркого шоколаду кубиками розміром 1 см, 60 г гіркого шоколаду подрібнити. Збити віночком какао, порошок еспрессо і окріп разом у великій мисці до однорідної маси. Додати дрібно нарізаний гіркий шоколад і збивати до тих пір, поки шоколад не розтане. Збити з розтопленим вершковим маслом і олією. Додати яйця, жовтки і ванільний екстракт, продовжувати збивати до отримання однорідної консистенції.

Кавово-шоколадні тістечка - фото крок 2 2. Збити з цукром. Додати борошно і сіль, перемішати гумовим шпателем. Додати шматочки нарізаного шоколаду і акуратно перемішати. Викласти тісто в підготовлену форму і випікати, поки вставлена ​​в центр зубочистка не виходитиме з декількома вологими крихтами, від 30 до 35 хвилин. Поставити форму на решітку і остудити протягом 1½ години.

Кавово-шоколадні тістечка - фото крок 3 3. Тримаючись за краї фольги, підняти тістечка з форми. Викласти на решітку і дати охолонути близько 1 годину. Розрізати на квадрати розміром 5 см і подавати. Тістечка можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 4 днів.

Подібні рецепти

Кавово-грушевий тарт

Салат «Преміум»

Дивовижний тарт з пісочної основою, соковитою грушевої начинкою і кавовим заварним кремом. Таку випічку можна сміливо віднести до "; вишуканої ";. Спробуйте повторити рецепт і Ви! опис приготування: Щоб основа для тарта вийшла хрусткою і розсипчастою, важливо дотримати кілька правил. Пісочне т...

Кавово-молочне желе

Кавово-молочне желе

Рецепт чудового кавово-молочного желе. Цей десерт буде гідною прикрасою святкового столу. опис приготування: Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді. молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи д...

Полуничні тістечка з білим шоколадом

Полуничні тістечка з білим шоколадом

Рецепт приготування тістечок з вівсяними пластівцями, полуничним варенням, лимонною цедрою, полуницею та білим шоколадом. опис приготування: Раннє літо - пора свіжих полуниць. Не відмовляйте собі в цьому задоволенні і приготуйте смачні полуничні тістечка. борошна— 1 Склянка розпушувача— 1 Ча...

Полуничні тістечка

Полуничні тістечка

Рецепт приготування тістечок з цедрою лайма, соком лайма, згущеним молоком і скибочками полуниці. опис приготування: Швидкий спосіб приготувати соковиті ароматні тістечка з полуницею. вершкового масла— 4 Ст. ложки цукру— 1/4 склянки цедри лайма— 1 Ст. ложка Для начинки:яєчних жовтки— 2 штук...

Кокосові тістечка з горіхами

Кокосові тістечка з горіхами

Рецепт приготування тістечок з кокосовою стружкою, тертої цедрою лайма, ванільним екстрактом і горіхами макадамія. опис приготування: Ці кокосові тістечка можна красиво упакувати і піднести як презент господарям свята. цукрового піску— 1 Склянка великих яйця— 3 штуки солі— 1/2 чайних ложки г...