Рецепт Кавово-грушевий тарт
Дивовижний тарт з пісочної основою, соковитою грушевої начинкою і кавовим заварним кремом. Таку випічку можна сміливо віднести до "; вишуканої ";. Спробуйте повторити рецепт і Ви!
опис приготування:
Щоб основа для тарта вийшла хрусткою і розсипчастою, важливо дотримати кілька правил. Пісочне тісто не любить занадто довгого замішування і його неодмінно потрібно витримати в холодильнику. Щоб дно тарта не піднялося, спочатку його запікають з вантажем, можна використовувати спеціальні кульки або звичайну квасоля. Всі подробиці в покроковому рецепті!
- борошно— 200 грам
- Вершкове масло— 100 грам(кімнатної температури)
- цукор— 100 грам
- яйця— 4 штуки(1 — в тісто, 3 — в вершках)
- груші— 2 штуки
- цукор коричневий— 125 грам
- імбир мелений— 1/2 чайних ложки
- молоко— 150 мілілітрів
- вершки 33% — 150 мілілітрів
- Розчинна кава— 4 чайних ложки
- Цукрова пудра— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка
Скачайте тісто в кулю, трохи сплющите, оберніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Груші наріжте скибочками, викладіть в каструлю, додайте 50 г коричневого сахара, імбир і трохи води. готуйте 5 хвилин до м'якості фруктів. остудіть.
Для крему влийте молоко і вершки в невеликій сотейник, додайте кави. Доведіть молочну масу майже до кипіння, зніміть з вогню.
Окремо збийте яйця з цукром, що залишився. Тонкою цівкою введіть в гаряче молоко, постійно помішуючи. Поставте на слабкий вогонь і варіть, помішуючи, до загустіння.
Тісто розподіліть по формі для запікання, формуючи бортики. Зверху тісто вистеліть фольгою або пергаментом, на фольгу викладіть пекарський вантаж, наприклад, квасоля. Поставте в духовку (180°) з 15 хвилин. Видаліть вантаж і запікайте ще 10 хвилин.
Викладіть на тісто скибочки груш.
Залийте тарт кремом і поставте в духовку на 25 хвилин. Тарт остудіть і приберіть в холодильник мінімум на 2 годину.
Посипте тарт цукровою пудрою і пробуйте. Смачного!
Подібні рецепти
Куряча грудка з овочевим гарніром
Рецепт чудового кавово-молочного желе. Цей десерт буде гідною прикрасою святкового столу. опис приготування: Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді. молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи д...
Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, кави еспресо, ванільним екстрактом і волоськими горіхами. опис приготування: Шоколадні тістечка добре подавати з морозивом або збитими вершками. несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок гіркого шоколаду— 180 грам великих яйця— 2 штуки екстракту ваніл...
Кавово-шоколадні тістечка
Рецепт приготування тістечок з какао, гірким шоколадом, кава і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 24 шоколадних тістечок. розчинної кави еспресо— 1 1/2 чайних ложки(по бажанню) гіркого шоколаду— 60 грам топленого вершкового масла— 4 Ст. ложки великих яйця— 2...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...