Рецепт Кавово-грушевий тарт

Рецепт Кавово-грушевий тарт
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Дивовижний тарт з пісочної основою, соковитою грушевої начинкою і кавовим заварним кремом. Таку випічку можна сміливо віднести до "; вишуканої ";. Спробуйте повторити рецепт і Ви!

опис приготування:

Щоб основа для тарта вийшла хрусткою і розсипчастою, важливо дотримати кілька правил. Пісочне тісто не любить занадто довгого замішування і його неодмінно потрібно витримати в холодильнику. Щоб дно тарта не піднялося, спочатку його запікають з вантажем, можна використовувати спеціальні кульки або звичайну квасоля. Всі подробиці в покроковому рецепті!

  • борошно— 200 грам
  • Вершкове масло— 100 грам(кімнатної температури)
  • цукор— 100 грам
  • яйця— 4 штуки(1 — в тісто, 3 — в вершках)
  • груші— 2 штуки
  • цукор коричневий— 125 грам
  • імбир мелений— 1/2 чайних ложки
  • молоко— 150 мілілітрів
  • вершки 33%  — 150 мілілітрів
  • Розчинна кава— 4 чайних ложки
  • Цукрова пудра— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
Кавово-грушевий тарт - фото крок 1 Для приготування тіста складіть всі інгредієнти в кухонний комбайн: борошно, нарізане кубиками масло, яйце, білий цукор, щіпку солі. Прокрутіть і замісіть тісто. При необхідності можна додати трохи холодної води, щоб тісто не розсипалося.

Кавово-грушевий тарт - фото крок 2 Скачайте тісто в кулю, трохи сплющите, оберніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин.

Кавово-грушевий тарт - фото крок 3 Груші наріжте скибочками, викладіть в каструлю, додайте 50 г коричневого сахара, імбир і трохи води. готуйте 5 хвилин до м'якості фруктів. остудіть.

Кавово-грушевий тарт - фото крок 4 Для крему влийте молоко і вершки в невеликій сотейник, додайте кави. Доведіть молочну масу майже до кипіння, зніміть з вогню.

Кавово-грушевий тарт - фото крок 5 Окремо збийте яйця з цукром, що залишився. Тонкою цівкою введіть в гаряче молоко, постійно помішуючи. Поставте на слабкий вогонь і варіть, помішуючи, до загустіння.

Кавово-грушевий тарт - фото крок 6 Тісто розподіліть по формі для запікання, формуючи бортики. Зверху тісто вистеліть фольгою або пергаментом, на фольгу викладіть пекарський вантаж, наприклад, квасоля. Поставте в духовку (180°) з 15 хвилин. Видаліть вантаж і запікайте ще 10 хвилин.

Кавово-грушевий тарт - фото крок 7 Викладіть на тісто скибочки груш.

Кавово-грушевий тарт - фото крок 8 Залийте тарт кремом і поставте в духовку на 25 хвилин. Тарт остудіть і приберіть в холодильник мінімум на 2 годину.

Кавово-грушевий тарт - фото крок 9 Посипте тарт цукровою пудрою і пробуйте. Смачного!

Подібні рецепти

Кавово-молочне желе

Куряча грудка з овочевим гарніром

Рецепт чудового кавово-молочного желе. Цей десерт буде гідною прикрасою святкового столу. опис приготування: Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді. молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи д...

Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Кавово-шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, кави еспресо, ванільним екстрактом і волоськими горіхами. опис приготування: Шоколадні тістечка добре подавати з морозивом або збитими вершками. несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок гіркого шоколаду— 180 грам великих яйця— 2 штуки екстракту ваніл...

Кавово-шоколадні тістечка

Кавово-шоколадні тістечка

Рецепт приготування тістечок з какао, гірким шоколадом, кава і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 24 шоколадних тістечок. розчинної кави еспресо— 1 1/2 чайних ложки(по бажанню) гіркого шоколаду— 60 грам топленого вершкового масла— 4 Ст. ложки великих яйця— 2...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...