Рецепт Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами)

Рецепт Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами)
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Незважаючи на те, що це старовинний французький рецепт тушкованого м'яса, приготувати його досить легко. Ця страва приємно здивує ваших рідних насиченим ароматом, смаком і красивим видом. Спробуйте!

опис приготування:

Відмінним варіантом швидкого в приготуванні і дуже ситного страви є традиційне французьке блюдо кассуле. Воно відмінно підходить як для звичайного обіду, так і в якості гарячого блюда на святковий стіл. Ви можете додавати ваші улюблені спеції, регулюючи аромат і смак страви. Обов'язково додайте біле сухе вино, так як воно додає м'ясу ніжність і дуже приємний смак. Після цього рецепта ви ще раз переконаєтеся, що приготувати тушковані овочі насправді дуже легко! Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати Касулл (м'ясо з квасолею і овочами).

  • Томати без шкірки— 720 грам( в томатному соку)
  • квасоля— 300 грам(червона або біла, відварна)
  • Квасоля стручковая— 300 грам(заморожена)
  • Масло рослинне— 60 грам(для смаження)
  • Свинина— 500 грам(задня частина)
  • морква велика— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
  • зелень— 1 пучок
  • імбир— 20 грам
  • спеції— За смаком
  • Біле сухе вино— 250 мілілітрів
Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами) - фото крок 1 1. На рослинному маслі обсмажте нарізане на великі шматки м'ясо спочатку з одного боку, потім перемішайте і обсмажте з іншого. Додайте дрібно нарізані моркву і цибулю, перемішайте.

Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами) - фото крок 2 2. Обсмажте протягом 5-7 хвилин, після чого додайте біле сухе вино. Дайте провину випаруватися, приправити сіллю, поперчіть і додайте спеції. Потім додайте відварну квасоля, помідори без шкіри з томатним соком і дайте протушкувати протягом 15 хвилин.

Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами) - фото крок 3 3. Додайте стручкову квасолю, дрібно нарізану зелень, тертий корінь імбиру. Дайте покипіти ще 2-3 хвилини, зніміть з плити і дайте постояти. Смачного!

Подібні рецепти

Курка з квасолею і овочами

Кастелла

Ділюся простим рецептом курки з квасолею і овочами. Таке блюдо відмінно доповнить будь-який гарнір, але я віддаю перевагу подавати його з локшиною. Смачно і просто в приготуванні, спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування курки з квасолею і овочами вам обов'язково сподобається! Блюдо в...

Куряче м'ясо з овочами в духовці

Куряче м'ясо з овочами в духовці

рецепт, як приготувати куряче м'ясо з овочами в духовці, це черговий доказ того, що зробити повноцінний і смачну вечерю або обід в домашніх умовах легко. Запасіться лише терпінням. опис приготування: Ця страва готується одночасно і в одній каструлі (в utyatnitse або сказав). Вибирайте для ньог...

Кесаділья з квасолею і сиром

Кесаділья з квасолею і сиром

Кесаділья з квасолею і сиром — блюдо мексиканської кухні. Кесаділья це щось на зразок складного бутерброда з тортильи і сирно-овочевої начинки. опис приготування: Подавати кесаділью з квасолею і сиром найкраще в гарячому вигляді. Остигнули кесадільі стають жорсткими і не дуже смачними. тортилі...

Курка з квасолею по-китайськи

Курка з квасолею по-китайськи

Як приємно, коли з простих і звичайних продуктів можна зробити що-небудь цікаве і незвичне. Приклад - Варіант, як приготувати курку з квасолею по-китайськи. смачно, вишукано і по-новому. опис приготування: Для приготування цієї страви використовую стручкову квасолю двох кольорів, яку попереднь...

Кассероль із зеленою квасолею

Кассероль із зеленою квасолею

Рецепт приготування кассероль із зеленою квасолею, грибами і цибулею-шалот. опис приготування: Розігріти духовку до 215 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. У великій мисці перемішати цибулю-шалот і 1 1/4 склянки борошна. Смажити до золотистого кольору і хрусткої с...