Рецепт Креп Syuzett (Креп Сюзетт)

Рецепт Креп Syuzett (Креп Сюзетт)
Кількість порцій: 14 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей десерт гідний святкового столу! Французи знають толк в десертах. Найніжніші повітряні млинці, щедро просочені солодким апельсиновим сиропом, просто дивні! дивіться рецепт!

опис приготування:

Для десерту будемо використовувати тільки свіжовичавлений сік (3 апельсина впоралися з цим завданням) і найсвіжіша родзинка. Це запорука ароматного і смачного ласощі. З кількості зазначених продуктів у нас вийде 14 млинчиків і хороша порція соусу, який можна запропонувати і до інших десертів, наприклад, до морозива! Зверніть увагу, в млинчики цукор не додається зовсім! Це з лишком компенсується соусом, смак збалансований і гармонійний. Обов'язково спробуйте цей дивовижний десерт!


  • молоко— 250 мілілітрів(млинці)
  • яйця— 3 штуки(млинці)
  • мука— 100  грам(млинці)
  • вершкове масло— 30 грам(млинці)
  • сіль— 0,25 чайних ложки(млинці)
  • апельсиновий сік— 200 мілілітрів(соус)
  • цукор— 100 грам(соус)
  • вершкове масло— 100 грам(соус)
  • апельсинова цедра— 1 Ст. ложка(соус)
креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 1 1. Підготуйте продукти, приступимо!

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 2 2. Відокремте жовтки від білків, покладіть їх у високі посудини, зручні для збивання.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 3 3. До жовтків додайте 250 мл холодного молока і сіль.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 4 4. Додайте просіяне борошно, віночком або міксером зробіть тісто однорідним і гладким, без грудочок.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 5 5. Розтопіть шматочок вершкового масла (30 г), остудіть і влийте його в тісто, віночком перемішайте.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 6 6. Збийте яєчні білки до стійких піків, частинами вводите їх в тісто, акуратно перемішуйте.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 7 7. Testo майже, воно неймовірно повітряне, ніжне.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 8 8. Затягніть харчовою плівкою контейнер і відправте в холодильник на 40 хвилин.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 9 9. Переходимо до приготування соусу. Візьміть зручну глибоку каструлю або сковорідку, на середньому вогні прогрійте цукор, щоб він розплавився.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 10 10. Поки цукор на плиті, вимийте апельсини, зніміть цедру і відіжміть сік.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 11 11. Як тільки цукрові кристалики розплавилися, поріжте на шматочки масло.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 12 12. додайте масло, перемішайте соус. З плити не знімайте, весь процес приготування відбувається на плиті.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 13 13. Маса буде неоднорідною, злегка вируючої. Перемішуйте її постійно.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 14 13. Маса буде неоднорідною, злегка вируючої. Перемішуйте її постійно.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 15 14. Влийте в соус апельсиновий сік, додайте цедру. уварюють соус, постійно помішуючи, до консистенції сиропу. приблизно 5 хвилин.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 16 15. соус готовий! Пам'ятайте: він не повинен бути дуже густим.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 17 16. Дістаньте тісто для млинців з холодильника, добре перемішайте. Блинную сковороду поставте на середній вогонь, змастіть тканиною, просоченого маслом, сковорода повинна бути сухою, просто змащену, не більше. Наливайте ополоником тісто, круговими рухами руки розподіляйте по всій поверхні. Смажте до золотистого кольору.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 18 17. Як тільки край млинчика почне відходити від сковороди, лопаткою подденьте його і переверніть. Смажте ще кілька секунд.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 19 18. Готові млинці дуже ніжні і м'які. Кожен млинець складіть навпіл, потім ще раз навпіл. їх виходить 14 штук, діаметр моєї сковороди - 20 см.

креп Syuzett (Креп Сюзетт) - фото крок 20 19. Частина соусу влийте в сковороду, розігрійте. Прогрівайте крепи партіями в апельсиновому соусі і подавайте відразу гарячими з кулькою морозива. В оригінальному рецепті крепи потрібно фломбіровать, для цих цілей використовують міцний апельсиновий лікер, але якщо десерт призначений для дітей, то краще цього не робити.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Млинці «креп Syuzett»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...