Рецепт Креольські сосиски
Креольський рецепт приготування сосисок з цибулею і томатом.
кількість порцій: 2
- сосиски— 450 грам
- помідори— 1 штука(тушковані, у банку)
- оливкова олія— 1 штука
- цибулина— 1/2 штуки
- томати— 1 штука(Rotel, у банку)
- приправа до м'яса— 1 штука(Cajun)
- Мал— 1 Склянка
Нарізаємо ковбасні вироби і половинку цибулини.
Наливаємо в сковороду трохи олії.
У розігрітій сковороді змішуємо ковбасу і цибулю.
Коли м'ясо обсмажиться додаємо інші інгредієнти.
Виливаємо обидві банки томатів в сковороду.
Посипаємо приправою Cajun за смаком. Столова ложка або близько того.
Тушкуємо на повільному вогні протягом 20 хвилин. За цей час можна відварити рис.
Подібні рецепти
Вок з креветками
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...