Рецепт Полуничний чізкейк

Рецепт Полуничний чізкейк
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Що може бути краще вершкового полуничного чізкейку з чашкою чаю або кави опівдні? Влаштуйте собі свято! Побалуйте себе сиром і вершками, свіжої солодкої полуницею і хрусткими меренгами.

опис приготування:

Полуничний чізкейк готується без борошна. Для приготування основи чізкейку будемо використовувати готові меренги. Вершковий сир можна замінити рікоттою. А полуницю найкраще використовувати свіжу і солодку.

  • Вершковий крем— 1 кілограм(Філадельфія, маскарпоне, Альметте, завантажень, підійде і Рікотта)
  • яйця— 3 штуки
  • меренге— 10-20 штук(полуничного і ванільного смаку)
  • Полуниця— 400 грам
  • Картопляний крохмаль— 2 Ст. ложки
  • ванілін— 1 Чайна ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • желатин— 15 грам(Можна замінити на агар-агар (для вегетаріанців).)
полуничний чізкейк - фото крок 1 1. полуницю промийте, відкладіть ягід 5-7 для прикраси. У решти ягід виріжте плодоніжки і збийте блендером.

полуничний чізкейк - фото крок 2 2. Желатин залийте декількома столовими ложками холодної води. Дайте настоятися протягом 5 хвилин. потім залийте 150 мл окропу. перемішайте. У збиті ягоди додайте цукор.

полуничний чізкейк - фото крок 3 3. Злегка збивши полуницю з цукром, додайте воду з желатином. Прокрутіть блендером ще.

полуничний чізкейк - фото крок 4 4. масу, отриману з води, полуниці і желатину, відправте в холодильник на півгодини для загустіння. У великій мисці змішайте вершкові крем, ванілін, кукурудзяний крохмаль і вбийте яйця.

полуничний чізкейк - фото крок 5 5. Збийте суміш міксером або віночком до однорідної маси.

полуничний чізкейк - фото крок 6 6. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Дно рознімної форми для випічки торта застеліть пергаментом. Rukami справу безе.

полуничний чізкейк - фото крок 7 7. Роздавлені меренги викладіть на дно форми. це — нижній шар полуничного чізкейку.

полуничний чізкейк - фото крок 8 8. Шар меренге залийте вершковим тестом.

полуничний чізкейк - фото крок 9 9. Випікайте чізкейк при температурі 200 градусів 10 хвилин, потім знизьте температуру до 150 і запікайте ще 40 хвилин. Як тільки поверхня чизкейка застигне (НЕ буде рідкої), вимикайте духовку. Залиште чізкейк в вимкненій духовці ще на 10 хвилин.

полуничний чізкейк - фото крок 10 10. Вибраний із духовки чізкейк залиште в формі до охолодження.

полуничний чізкейк - фото крок 11 11. На остиглий чізкейк нанесіть шар полуничного мусу. розрівняйте. Накрийте фольгою і поставте на кілька годин в холодильник (краще — на всю ніч).

полуничний чізкейк - фото крок 12 12. Коли полуничний чізкейк настоїться і застигне, обережно ножем відокремте його краю від форми.

полуничний чізкейк - фото крок 13 13. Полуничний чізкейк готовий! Можете прикрасити його свіжою полуницею і порізати на шматочки.

полуничний чізкейк - фото крок 14 14. Полуничний чізкейк зберігайте в холодильнику. Смачного!

Подібні рецепти

Полуничний бісквітний пудинг

Веганські кекси з яблуками

Полуничний бісквітний пудинг — надзвичайно смачний і ніжний десерт, який стоїть лише один раз спробувати, а потім вже важко зупиниться Спробуйте, не сумніваюся, що вам дуже сподобається! опис приготування: Приготуємо полуничний бісквітний пудинг в домашніх умовах. Готове тісто для пудингу мож...

Полуничний желейний торт

Полуничний желейний торт

Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати полуничний желейний торт. Цей десерт по-справжньому літній, в міру солодкий, з легкою кислинкою і звичайно ж, прохолодний. Що ще потрібно в літню спеку? опис приготування: Полуничний желейний торт - це ідеальний варіант десерту для будь-якого с...

Полуничний салат зі шпинатом

Полуничний салат зі шпинатом

Полуничний салат зі шпинатом — смачний букет вітамінів, який із задоволенням лопають не тільки розумні дорослі, але і нетямущий дітлахи. Дуже смачно, яскраво і апетитно. опис приготування: свіжі шпинат, полуниця і горіхи — це невимовно багатий джерело корисних для організму речовин, тому полун...

Полуничний торт з шоколадним кремом і глазур'ю

Полуничний торт з шоколадним кремом і глазур'ю

Рецепт приготування двошарового торта з начинкою з полуниці, шоколадним кремом і глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і полуничного екстракту. опис приготування: Цей торт стане відмінним десертом на День Святого Валентина. Прикрасьте його, як вам підказує ваша фантазія. Замість полуничн...

Полуничний коктейль з базиліком

Полуничний коктейль з базиліком

Шукаєте незвичайний і ефектний коктейль для пам'ятної вечірки? Цей рецепт як раз те, що потрібно, щоб створити потрібний настрій і зануритися в атмосферу свята, яка запам'ятається надовго. кількість порцій: 1 ягоди полуниці— 3 штуки лимон— 4 часточки базилік— 3 штуки(листочки базиліку) цукровий...