Рецепт Полуничний чізкейк
Що може бути краще вершкового полуничного чізкейку з чашкою чаю або кави опівдні? Влаштуйте собі свято! Побалуйте себе сиром і вершками, свіжої солодкої полуницею і хрусткими меренгами.
опис приготування:
Полуничний чізкейк готується без борошна. Для приготування основи чізкейку будемо використовувати готові меренги. Вершковий сир можна замінити рікоттою. А полуницю найкраще використовувати свіжу і солодку.
- Вершковий крем— 1 кілограм(Філадельфія, маскарпоне, Альметте, завантажень, підійде і Рікотта)
- яйця— 3 штуки
- меренге— 10-20 штук(полуничного і ванільного смаку)
- Полуниця— 400 грам
- Картопляний крохмаль— 2 Ст. ложки
- ванілін— 1 Чайна ложка
- цукор— 2 Ст. ложки
- желатин— 15 грам(Можна замінити на агар-агар (для вегетаріанців).)
2. Желатин залийте декількома столовими ложками холодної води. Дайте настоятися протягом 5 хвилин. потім залийте 150 мл окропу. перемішайте. У збиті ягоди додайте цукор.
3. Злегка збивши полуницю з цукром, додайте воду з желатином. Прокрутіть блендером ще.
4. масу, отриману з води, полуниці і желатину, відправте в холодильник на півгодини для загустіння. У великій мисці змішайте вершкові крем, ванілін, кукурудзяний крохмаль і вбийте яйця.
5. Збийте суміш міксером або віночком до однорідної маси.
6. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Дно рознімної форми для випічки торта застеліть пергаментом. Rukami справу безе.
7. Роздавлені меренги викладіть на дно форми. це — нижній шар полуничного чізкейку.
8. Шар меренге залийте вершковим тестом.
9. Випікайте чізкейк при температурі 200 градусів 10 хвилин, потім знизьте температуру до 150 і запікайте ще 40 хвилин. Як тільки поверхня чизкейка застигне (НЕ буде рідкої), вимикайте духовку. Залиште чізкейк в вимкненій духовці ще на 10 хвилин.
10. Вибраний із духовки чізкейк залиште в формі до охолодження.
11. На остиглий чізкейк нанесіть шар полуничного мусу. розрівняйте. Накрийте фольгою і поставте на кілька годин в холодильник (краще — на всю ніч).
12. Коли полуничний чізкейк настоїться і застигне, обережно ножем відокремте його краю від форми.
13. Полуничний чізкейк готовий! Можете прикрасити його свіжою полуницею і порізати на шматочки.
14. Полуничний чізкейк зберігайте в холодильнику. Смачного!
Подібні рецепти
Веганські кекси з яблуками
Полуничний бісквітний пудинг — надзвичайно смачний і ніжний десерт, який стоїть лише один раз спробувати, а потім вже важко зупиниться Спробуйте, не сумніваюся, що вам дуже сподобається! опис приготування: Приготуємо полуничний бісквітний пудинг в домашніх умовах. Готове тісто для пудингу мож...
Полуничний желейний торт
Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати полуничний желейний торт. Цей десерт по-справжньому літній, в міру солодкий, з легкою кислинкою і звичайно ж, прохолодний. Що ще потрібно в літню спеку? опис приготування: Полуничний желейний торт - це ідеальний варіант десерту для будь-якого с...
Полуничний салат зі шпинатом
Полуничний салат зі шпинатом — смачний букет вітамінів, який із задоволенням лопають не тільки розумні дорослі, але і нетямущий дітлахи. Дуже смачно, яскраво і апетитно. опис приготування: свіжі шпинат, полуниця і горіхи — це невимовно багатий джерело корисних для організму речовин, тому полун...
Полуничний торт з шоколадним кремом і глазур'ю
Рецепт приготування двошарового торта з начинкою з полуниці, шоколадним кремом і глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і полуничного екстракту. опис приготування: Цей торт стане відмінним десертом на День Святого Валентина. Прикрасьте його, як вам підказує ваша фантазія. Замість полуничн...
Полуничний коктейль з базиліком
Шукаєте незвичайний і ефектний коктейль для пам'ятної вечірки? Цей рецепт як раз те, що потрібно, щоб створити потрібний настрій і зануритися в атмосферу свята, яка запам'ятається надовго. кількість порцій: 1 ягоди полуниці— 3 штуки лимон— 4 часточки базилік— 3 штуки(листочки базиліку) цукровий...