Рецепт Полуничний желейний торт
Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати полуничний желейний торт. Цей десерт по-справжньому літній, в міру солодкий, з легкою кислинкою і звичайно ж, прохолодний. Що ще потрібно в літню спеку?
опис приготування:
Полуничний желейний торт - це ідеальний варіант десерту для будь-якого свята, особливо літнього. Дуже простий у приготуванні, він вразить усіх своєю вишуканістю та оригінальністю. впевнена, всі гості, побачивши і спробувавши це торт, проситимуть рецепт. Принаймні у мене так вийшло. Дуже раджу і вам приготувати його. Торт складається з трьох частин: внизу бісквіт, який можна купити готовий в магазині, а можна приготувати самостійно за перевіреним рецептом. Другий шар складається з легкого вершково-полуничного мусу з ягідками полуниці, і наприкінці, завершує всі тонкий шар полуничного желе. Торт і справді приголомшливий, обов'язково спробуйте!
- Бісквітний корж— 1 штука
- Полуниця— 200 грам
- вершки 30 % — 400 грам
- полуниця желе— 1 штука
- цукор— 1/2 склянки
форму, в якій будете збирати торт, застелите харчовою плівкою. Так вам буде зручно виймати готовий торт. Вниз покладіть корж.
Желе розчиніть в окропі за інструкцією, зазначеної на упаковці. Зазвичай пачка желе розлучається на 400 мл води. гарненько розмішайте, щоб порошок повністю розчинився.
Сливки збийте з цукром до легкого загустіння. Потім додайте приблизно 2/3 желе. Для надійності можна додати ще трохи замочених желатину, але мені це не знадобилося, мус застиг і без нього відмінно. як вид, вершкова маса відразу знайшла гарний рожевий колір. Можна також в блендері подрібнити трохи полуниці і додати до вершків - також буде дуже смачно.
Залийте отриману вершкову масу зверху на бісквітний корж. Надішліть в холодильник на 20 хвилин, за цей час вершковий мус злегка схопиться.
Розкладіть по поверхні полуницю і злегка притисніть. Надішліть в холодильник вже на 40-60 хвилин, щоб мус застиг.
Потім зверху вилийте полуничне желе і відправте в холодильник до повного застигання.
Я залишила на ніч, а на ранок у мене був готовий смачний і приголомшливо красивий полуничний желейний торт.
Дуже раджу і вам спробувати його приготувати. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Желейний торт «Абрикоси в сметані»
Рецепт приготування двошарового торта з начинкою з полуниці, шоколадним кремом і глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і полуничного екстракту. опис приготування: Цей торт стане відмінним десертом на День Святого Валентина. Прикрасьте його, як вам підказує ваша фантазія. Замість полуничн...
Полуничний торт з вершками
Рецепт приготування чотиришарового торта з полуницею і збитими вершками. У приготуванні цього торта замість вершкового масла використовується рослинне. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1 Чайна ложка холодна вода— 3/4 склянки цедра лимона— 1 Чайна ложка ванільний екстракт— ...
Полуничний торт
Рецепт полуничний торт — приготування пісочного торта з полуницею, ваніллю і вершкової глазур'ю. опис приготування: Цей соковитий полуничний торт порадує вас своїм неперевершеним смаком. для торта:борошна— 1/2-1 склянки кукурудзяного крохмалю— 3 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки харчової соди...
Полуничний торт-желе
Полуничний торт-желе обов'язково обрадує вас і вашу родину. Торт виходить не дуже калорійним, так як в начинку не йде крем, зате дуже барвистим, смачним і корисним. опис приготування: Полуничний торт-желе готується досить легко. Для його приготування знадобиться не так багато компонентів. яйця...
Полуничний коктейль з базиліком
Шукаєте незвичайний і ефектний коктейль для пам'ятної вечірки? Цей рецепт як раз те, що потрібно, щоб створити потрібний настрій і зануритися в атмосферу свята, яка запам'ятається надовго. кількість порцій: 1 ягоди полуниці— 3 штуки лимон— 4 часточки базилік— 3 штуки(листочки базиліку) цукровий...