Рецепт Крильця КФС

Рецепт Крильця КФС
Кількість порцій: 40 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Обсмажені в клярі крильця - це відмінна закуска до пива для великої компанії або на вечерю. З них не капає глазур, як в крильцях «Баффало». розповідаю, як приготувати крильця КФС.

опис приготування:

У магазині курячі крила - це один з найбільш доступних за ціною продуктів, тому можна взяти їх багато, і цього вистачить на велику компанію. Пікантні крильця в паніровці можна подавати з томатним або будь-яким іншим соусом. Перед обсмажуванням в паніровці крильця відварюють, а потім маринують. Вони виходять соковитими і з хрусткою скоринкою.

  • крильця— 20 штук
  • Соус «Баффало»— 200 мілілітрів
  • борошно— 1 Склянка
  • яйця— 2 штуки
  • паприка— 4 Ст. ложки
  • Чорний перець— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • часник сушений— 1 Чайна ложка
  • Соняшникова олія— За смаком
1 крила вимийте, кожне розріжте на 3 частини, видаліть найменшу і не використовуйте її. Перекладіть крильця в каструлю.

2 Соус «Баффало» розділіть на 2 частини, одну перекладіть в каструлю до курки і залийте окропом, щоб вода покрила м'ясо на 1,5 см.

3 Відварюйте крила на плиті близько 20 хвилин. Весь час стежте, щоб не википіла вода.

4 Шумівкою перекладіть крила в контейнер з кришкою, злийте воду, остудіть крила.

5 Влийте соус і закрийте кришку, відправте в холодильник на ніч.

6 В одну ємність додайте борошно, паприка, чорний перець, сіль і часниковий порошок. В іншу миску вбийте яйця і перемішайте їх виделкою. На деко викладіть фольгу.

7 Дістаньте кілька шматочків курки і струсіть залишки соусу, перекладіть їх в миску з борошном, закрийте кришку і струсіть, потім умочіть в яйце і знову відправте в ємність з борошном, перемішайте.

8 Викладіть крила на деко з фольгою. У невеликому сотейнику розігрійте рослинне масло.

9 Викладіть крила в сотейник і обсмажуйте кілька хвилин до рум'яної скоринки, потім викладіть на решітку, щоб стік зайвий жир.

10 Залиште на решітці для охолодження, а потім вже подавайте до столу.

Подібні рецепти

Копчені крильця

Крильця в томатному соусі

соковиті, але хрусткі, золотисті і ароматні крильця — мрія всіх любителів пива і не тільки. З нашим рецептом копчених крилець ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Так як на крилах м'яса мало, то готуються вони досить швидко. Для приготування копчених крилець ще хочу поділи...

Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу

Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу

Курячі крильця "; барбекю ";, приготовані в духовці, в маринаді з томатного соусу не залишать байдужими нікого, зі столу змітають миттєво. опис приготування: Хто ж не любить курячі крильця? Приготувати їх практично хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте. Курячі крильця— 700-80...

Крильця індички з підливою

Крильця індички з підливою

Як часто ви купуєте індичку? Її м'ясо дієтичне і корисне, набагато корисніше, ніж куряче. Не знаю, що з неї можна зробити, тоді ось вам рецепт, як приготувати крильця ідейки з підливою. опис приготування: Як і курячі, крила індички варто розділити на 3 частини і видалити найменшу. Не викидайте...

Крильця курячі в духовці

Крильця курячі в духовці

Пікантні курячі крильця - улюблені ласощі багатьох людей. Цю страву можна побачити в фастфудах, але воно не менш популярне і в ресторанах. А домашня подача може зібрати за столом велику компанію. опис приготування: Цей рецепт порадує любителів гострого, хрусткої скоринки і соковитого філе. А ц...

Крильця курячі в клярі

Крильця курячі в клярі

Кляр був придуманий у Франції і перекладається на російську, як "; рідкий ";. Це рідке тісто створює відмінну корочку для інгредієнтів, які зазвичай обсмажуються. Існує маса страв в такій техніці. опис приготування: Більш за все мені подобається, коли таким чином обсмажується курка. Зовні - пр...