Рецепт Полуничний торт з шоколадним кремом і глазур'ю
Рецепт приготування двошарового торта з начинкою з полуниці, шоколадним кремом і глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і полуничного екстракту.
опис приготування:
Цей торт стане відмінним десертом на День Святого Валентина. Прикрасьте його, як вам підказує ваша фантазія. Замість полуничного екстракту для глазурі ви можете використовувати полуничне пюре.
- очищеної полуниці— 2 склянки(начинка)
- цукру— 1 1/2 склянки(начинка)
- окропу— 1 Склянка
- вода кімнатної температури— 1 Склянка
- цукру— 3/4 склянки
- яйця, кімнатної температури— 3 штуки
- сметани— 1/2 склянки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- борошна— 2 склянки
- соди— 1 Чайна ложка
- солі— 1/4 чайних ложки
- шоколаду— 180 грам(крем)
- кукурудзяного сиропу— 1 Ст. ложка(крем)
- цукрової пудри— 450 грам(глазур)
- солі— 1/4 чайних ложки(глазур)
- жирних вершків— 1 1/2 чайних ложки(глазур)
- полуничного екстракту— 1 Чайна ложка(глаузрь)
- ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(глазур)
- харчовий барвник (по бажанню) — 1 За смаком(глазур)
2. У великій мисці збити міксером вершкове масло. Додати цукор і збити на високій швидкості близько 3 хвилин. Потім додати яйця, по одному за раз ,продовжуючи збивати. Додати сметану, ванільний екстракт і збити.
3. У середній мисці об'єднати борошно, соду і сіль. Додати близько 1/3 борошняної суміші в яєчну суміш і перемішати. Далі додати половину шоколадної суміші, перемішати і додати ще третина борошна. збити, потім додати решту шоколадну масу і перемішати. нарешті, додати решту борошна і збити. Розділити тісто між двома формами. Випікати протягом 25-30 хвилин. Дати повністю охолонути. зробити крем. Помістити нарізаний шоколад в невелику миску. У маленькій каструлі на середньому вогні нагріти вершки і кукурудзяний сироп, довести до кипіння і зняти з вогню. Повільно влити вершки на шоколад. Перемішати гумовим шпателем. Продовжуйте акуратно помішувати, поки шоколад не розтане і не перемішається з вершками. Охолодити крем протягом 10-15 хвилин.
4. Щоб зробити глазур, у великій мисці збити масло протягом приблизно 30 секунд. Збити з цукром і сіллю. Додати вершки і збивати від 3 до 4 хвилин. Якщо глазур занадто густа, додайте ще вершки, по 1/2 чайної ложки за раз.Перемешать з ванільним екстрактом, полуничним екстрактом і барвником, якщо використовується. Змастити один остиглий корж половиною шоколадного крему і викласти зверху полуничну начинку. Покласти зверху другий корж, змастити кремом і викласти полуничну начинку.
5. Покрити верхівку і боки торта глазур'ю. Прикрасити за бажанням. За цим рецептом ви також можете приготувати маффіни.
Подібні рецепти
Суп з яйцем
Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати полуничний желейний торт. Цей десерт по-справжньому літній, в міру солодкий, з легкою кислинкою і звичайно ж, прохолодний. Що ще потрібно в літню спеку? опис приготування: Полуничний желейний торт - це ідеальний варіант десерту для будь-якого с...
Полуничний торт з вершками
Рецепт приготування чотиришарового торта з полуницею і збитими вершками. У приготуванні цього торта замість вершкового масла використовується рослинне. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1 Чайна ложка холодна вода— 3/4 склянки цедра лимона— 1 Чайна ложка ванільний екстракт— ...
Полуничний торт
Рецепт полуничний торт — приготування пісочного торта з полуницею, ваніллю і вершкової глазур'ю. опис приготування: Цей соковитий полуничний торт порадує вас своїм неперевершеним смаком. для торта:борошна— 1/2-1 склянки кукурудзяного крохмалю— 3 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки харчової соди...
Полуничний торт-желе
Полуничний торт-желе обов'язково обрадує вас і вашу родину. Торт виходить не дуже калорійним, так як в начинку не йде крем, зате дуже барвистим, смачним і корисним. опис приготування: Полуничний торт-желе готується досить легко. Для його приготування знадобиться не так багато компонентів. яйця...
Полуничне морозиво з шоколадним печивом
Якщо ви любите полуницю, чізкейк і морозиво, то неодмінно повинні спробувати їх комбінацію в цьому приголомшливому десерті. опис приготування: зараз, коли дні стають все тепліше і тепліше, все частіше хочеться солодкого освіжаючого десерту. Чому не спробувати приготувати домашнє морозиво? по...