Рецепт Полуничне морозиво з шоколадним печивом
Якщо ви любите полуницю, чізкейк і морозиво, то неодмінно повинні спробувати їх комбінацію в цьому приголомшливому десерті.
опис приготування:
зараз, коли дні стають все тепліше і тепліше, все частіше хочеться солодкого освіжаючого десерту. Чому не спробувати приготувати домашнє морозиво?
- полуниці— 360 грам(плюс 120 г для наповнювача)
- вершкового сиру— 240 грам
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- солі— 1 щіпка
- жирних вершків— 1 Чайна ложка(наповнювач)
- шоколадних крекеру— 3 штуки(наповнювач)
2. Вилити суміш в машину для морозива і заморозити відповідно до інструкції, приблизно протягом 30 хвилин.
3. Поки морозиво охолоджується, приготувати наповнювач. Очистити полуницю і нарізати скибочками. У невеликій мисці змішати полуницю і цукор і покласти в морозильник.
4. Розтопити гіркий шоколад з вершками в мікрохвильовій печі при 50% потужності 3-секундними інтервалами, перемішуючи після кожного інтервалу, поки шоколад не розтане. Ви також можете зробити це на водяній бані.
5. За допомогою шпателя змастити шоколадні крекери розтопленим шоколадом і покласти в морозильник.
6. приблизно за 5 хвилин до готовності морозива дістати полуницю і крекери з морозильника. Додати в морозиво полуницю і нарізані крекери з шоколадом. перемішати.
7. Перекласти морозиво в контейнер і заморозити в морозилці до готовності або ж подавати відразу ж, якщо ви віддаєте перевагу більш м'яке морозиво.
Подібні рецепти
Морозиво з печивом «Oreo»
Почався не просто полуничний, а літній спекотний сезон. Хочете порадувати ваших малюків смачним і корисним десертом? У мене немає для виготовлення морозива, але морозиво чудово виходить в спеціальних формочках! опис приготування: Краще всього з'їсти десерт в той же день, коли ви його приготува...
Полуничне парфе
Для всіх шанувальників легких і апетитних десертів пропоную дивно красивий варіант, як приготувати полуничне парфе — ніжне ласощі, що складається з декількох шарів. опис приготування: Дуже ніжне полуничне парфе в домашніх умовах прикрасить ваш святковий стіл і подарує справжнє блаженство смаку...
Кокосово-полуничне тістечко
Ви тільки подивіться на фотографію — по-моєму, кокосово-полуничне тістечко зовсім не потребує представлення Це розкішне, дуже красиве візуально і смачні ласощі. Приготовим? опис приготування: По перше, кокосово-полуничне тістечко — це дуже красиво. На доказ додаю фотографії — милуйтеся і надих...
Полуничний торт з шоколадним кремом і глазур'ю
Рецепт приготування двошарового торта з начинкою з полуниці, шоколадним кремом і глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і полуничного екстракту. опис приготування: Цей торт стане відмінним десертом на День Святого Валентина. Прикрасьте його, як вам підказує ваша фантазія. Замість полуничн...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...