Рецепт Полуничне парфе

Рецепт Полуничне парфе
Кількість порцій: 6 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Для всіх шанувальників легких і апетитних десертів пропоную дивно красивий варіант, як приготувати полуничне парфе — ніжне ласощі, що складається з декількох шарів.

опис приготування:

Дуже ніжне полуничне парфе в домашніх умовах прикрасить ваш святковий стіл і подарує справжнє блаженство смаку. Поєднання молочного і ягідного шарів з желе — фантастична знахідка з французької кухні.


  • цукор— 270 грам(150 г в первый слой, 60г во второй, 60 г — третій)
  • вода— 175 мілілітрів
  • імбир— 20 грам
  • ревінь— 200 грам
  • Листочок желатину— 9 штук(2 в первый слой, 3 у другий, 4 — в третий)
  • натуральний йогурт— 250 грам
  • вершки— 250 грам
  • Полуниця— 250 грам
  • лікер— 100 грам
  • паличка ванілі— 1 штука
полуничне парфе - фото крок 1 1. Для приготовления нижнего слоя необходимо очистить имбирь и отправить его в кастрюлю. Додати цукор, воду и отправить на огонь. Желатин тем временем залить холодной водой. Коли цукор розчиниться, добавить в кастрюлю ревень и варить на среднем огне около 15 хвилин. После снять с огня, процедить через сито и дать немного остыть.

полуничне парфе - фото крок 2 2. Влить растворенный желатин и как следует перемешать все.

полуничне парфе - фото крок 3 3. Разлить по бокалам и отправить в холодильник. Для более эстетического вида можно бокалы поставить с небольшим наклоном. Также в рецепт приготовления клубничное парфе можно использовать и другие ингредиенты (ягоди або фрукти, наприклад) для желе.

полуничне парфе - фото крок 4 4. Через пару часов можно приступать к приготовлению второго слоя. Для этого сливки, цукор, ваніль. Отправить на огонь и прогреть немного, щоб цукор розчинився. После остывания добавить йогурт и взбить до однородности. Добавить растворенный в воде желатин, перемішати. Можно разливать по бокалам и снова отправлять в холодильник минимум на 2 годину.

полуничне парфе - фото крок 5 5. полуницю вимити, обсушити і нарізати. Размочить желатин. з'єднати цукор, лікер, около стакана воды. Прогреть до растворения сахара и снять с огня. Влить желатин и как следует перемешать. Дістати келихи з холодильника. Выложить измельченные ягоды и залить приготовленным желе. Охлаждать клубничное парфе в домашних условиях еще минимум 2-3 години до повного застигання.

полуничне парфе - фото крок 6 6. Перед подачей можно украсить десерт взбитыми сливками, свежими ягодами или другими добавками по вкусу. Ось така краса виходить.

Подібні рецепти

Полуничне морозиво з йогурту

Ананасовий чізкейк-парфе

Почався не просто полуничний, а літній спекотний сезон. Хочете порадувати ваших малюків смачним і корисним десертом? У мене немає для виготовлення морозива, але морозиво чудово виходить в спеціальних формочках! опис приготування: Краще всього з'їсти десерт в той же день, коли ви його приготува...

Полуничне морозиво з шоколадним печивом

Полуничне морозиво з шоколадним печивом

Якщо ви любите полуницю, чізкейк і морозиво, то неодмінно повинні спробувати їх комбінацію в цьому приголомшливому десерті. опис приготування: зараз, коли дні стають все тепліше і тепліше, все частіше хочеться солодкого освіжаючого десерту. Чому не спробувати приготувати домашнє морозиво? по...

Кокосово-полуничне тістечко

Кокосово-полуничне тістечко

Ви тільки подивіться на фотографію — по-моєму, кокосово-полуничне тістечко зовсім не потребує представлення Це розкішне, дуже красиве візуально і смачні ласощі. Приготовим? опис приготування: По перше, кокосово-полуничне тістечко — це дуже красиво. На доказ додаю фотографії — милуйтеся і надих...

Класичний парфе

Класичний парфе

класичний парфе — дуже смачний і незвичайний італійський десерт, ніжний смак якого змушує полюбити ці ласощі на все життя. До речі, приготування парфе просте і дозволяє фантазувати. опис приготування: Класичний парфе робиться дуже легко і просто, не забирає дуже багато часу. єдина складність —...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...