Рецепт Полуничне парфе
Для всіх шанувальників легких і апетитних десертів пропоную дивно красивий варіант, як приготувати полуничне парфе — ніжне ласощі, що складається з декількох шарів.
опис приготування:
Дуже ніжне полуничне парфе в домашніх умовах прикрасить ваш святковий стіл і подарує справжнє блаженство смаку. Поєднання молочного і ягідного шарів з желе — фантастична знахідка з французької кухні.
- цукор— 270 грам(150 г в первый слой, 60г во второй, 60 г — третій)
- вода— 175 мілілітрів
- імбир— 20 грам
- ревінь— 200 грам
- Листочок желатину— 9 штук(2 в первый слой, 3 у другий, 4 — в третий)
- натуральний йогурт— 250 грам
- вершки— 250 грам
- Полуниця— 250 грам
- лікер— 100 грам
- паличка ванілі— 1 штука
2. Влить растворенный желатин и как следует перемешать все.
3. Разлить по бокалам и отправить в холодильник. Для более эстетического вида можно бокалы поставить с небольшим наклоном. Также в рецепт приготовления клубничное парфе можно использовать и другие ингредиенты (ягоди або фрукти, наприклад) для желе.
4. Через пару часов можно приступать к приготовлению второго слоя. Для этого сливки, цукор, ваніль. Отправить на огонь и прогреть немного, щоб цукор розчинився. После остывания добавить йогурт и взбить до однородности. Добавить растворенный в воде желатин, перемішати. Можно разливать по бокалам и снова отправлять в холодильник минимум на 2 годину.
5. полуницю вимити, обсушити і нарізати. Размочить желатин. з'єднати цукор, лікер, около стакана воды. Прогреть до растворения сахара и снять с огня. Влить желатин и как следует перемешать. Дістати келихи з холодильника. Выложить измельченные ягоды и залить приготовленным желе. Охлаждать клубничное парфе в домашних условиях еще минимум 2-3 години до повного застигання.
6. Перед подачей можно украсить десерт взбитыми сливками, свежими ягодами или другими добавками по вкусу. Ось така краса виходить.
Подібні рецепти
Ананасовий чізкейк-парфе
Почався не просто полуничний, а літній спекотний сезон. Хочете порадувати ваших малюків смачним і корисним десертом? У мене немає для виготовлення морозива, але морозиво чудово виходить в спеціальних формочках! опис приготування: Краще всього з'їсти десерт в той же день, коли ви його приготува...
Полуничне морозиво з шоколадним печивом
Якщо ви любите полуницю, чізкейк і морозиво, то неодмінно повинні спробувати їх комбінацію в цьому приголомшливому десерті. опис приготування: зараз, коли дні стають все тепліше і тепліше, все частіше хочеться солодкого освіжаючого десерту. Чому не спробувати приготувати домашнє морозиво? по...
Кокосово-полуничне тістечко
Ви тільки подивіться на фотографію — по-моєму, кокосово-полуничне тістечко зовсім не потребує представлення Це розкішне, дуже красиве візуально і смачні ласощі. Приготовим? опис приготування: По перше, кокосово-полуничне тістечко — це дуже красиво. На доказ додаю фотографії — милуйтеся і надих...
Класичний парфе
класичний парфе — дуже смачний і незвичайний італійський десерт, ніжний смак якого змушує полюбити ці ласощі на все життя. До речі, приготування парфе просте і дозволяє фантазувати. опис приготування: Класичний парфе робиться дуже легко і просто, не забирає дуже багато часу. єдина складність —...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...