Рецепт Кокосово-полуничне тістечко

Рецепт Кокосово-полуничне тістечко
Кількість порцій: 20 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ви тільки подивіться на фотографію — по-моєму, кокосово-полуничне тістечко зовсім не потребує представлення Це розкішне, дуже красиве візуально і смачні ласощі. Приготовим?

опис приготування:

По перше, кокосово-полуничне тістечко — це дуже красиво. На доказ додаю фотографії — милуйтеся і надихайтеся

По-друге, кокосово-полуничне тістечко — це дуже смачно. немає, не так. Це дуже смачно! Уявіть собі смак цукерок Рафаелло і полуничного морозива одночасно. інтригує?:)

Якщо так — то беремо рецепт на замітку і готуємо! Удачі в приготуванні!


  • Полуниця— 300 грам
  • Яєчний білок— 2 штуки
  • Борошно пшеничне— 60 грам
  • цукор ванільний— 15 грам
  • Кокосова стружка— 100 грам
  • Цукровий пісок— 190 грам
  • желатин— 15 грам
  • вершки 30-33%  — 500 мілілітрів
Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 1 Первым делом достаем клубнику из морозилки — нехай розморожується. Если используете свежую клубнику — цей крок пропускаємо.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 2 Тем временем необходимо перемолоть кокосовую стружку до консистенции порошка.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 3 Белки взбиваем с сахаром до густой пены. На це піде 7-8 хвилин.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 4 Теперь на медленной скорости миксера смешиваем белковую массу, кокосовую стружку и 2 ст.л. пшеничного борошна.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 5 Деко застилає пекарської папером. Равномерно распределяем по противню кокосовое тесто. Ставимо тісто в духовку, разогретую приблизительно до 90 градусів (це не помилка — действительно такая маленькая температура), з 40-60 хвилин. Тесто должно подсохнуть. Как только начнет покрываться коричневатой корочкойсразу же вытаскиваем.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 6 Желатин замачиваем в полстакана кипяченой воды. Ми залишаємо так на півгодини. Полуницю перетираємо в пюре. Добавляем половину клубники и ванильный сахар к желатину. Прогреваем смесь на медленном огне до растворения желатина, после чего снимаем с огня и остужаем в холодильнике.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 7 Теперь займемся-ка сливками. Выливаем сливки в высокую кастрюльку. Ставим эту кастрюлю в кастрюлю большего размера. В бОльшую кастрюлю наливаем много ледяной воды. Таким чином, кастрюля со сливками будет плавать в кастрюле с холодной водой. Теперь при помощи миксера начинаем взбивать сливки: 1 минуту на медленной скорости, потім ще 5 хвилин — на средней. Охлаждаем сливки в холодильнике. через хвилин 10-15, когда желатин уже достаточно набухнет, но еще не превратится в желе, подмешиваем клубничную желатиновую массу к сливкам.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 8 Теперь клубничное суфле равномерно распределяем по готовому коржу.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 9 Оставшееся клубничное пюре смешиваем с 2 ст.л. цукру, ставим на огонь и варим густое повидло. Получившееся повидло остужаем, а затем равномерно распределяем по суфле.

Кокосово-полуничне тістечко - фото крок 10 Теперь приготовленному нами пирогу необходимо постоять ночь в холодильнике. Наутро при помощи специальной формочки нарезаем пирог на красивые пирожные в форме сердечек. Готово!

Подібні рецепти

Кокосово-медовий рулет

Кокосово-лимонний кекс в мікрохвильовці

ніжний, солодкий, ароматний і дуже корисний - кокосово-медовий рулет не залишить в байдужих нікого, хто його спробує! Суперсмачний рулет з кремом зі збитих вершків ... дуже раджу вам спробувати! опис приготування: І тут можливі варіації: ви можете додати сухофрукти в крем і тим самим зробити ц...

Кокосово-шоколадні рулетики без випічки

Кокосово-шоколадні рулетики без випічки

Дуже смачна і швидко готується солодкість на основі печива, какао і кокосової стружки опис приготування: Печиво подрібнюємо в блендері, якомога дрібніше, додаємо какао, води і ретельно перемішуємо. Повинна вийти добре виліплює маса. Тепер робимо кокосовий шар. Інтенсивно перемішуємо стружку, р...

Курка зі спаржею та кокосово-арахісовим соусом

Курка зі спаржею та кокосово-арахісовим соусом

Рецепт приготування смажених курячих грудок з цибулею, спаржею і соусом з арахісового масла, кокосового молока, каррі, соком лайма, соєвого соусу, кайенского перцю і кориці. опис приготування: Це смачне блюдо може скрасити холодні зимові дні. Соус в рецепті містить набагато менше калорій, ніж ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...